Новини

18 Вересня, 2023 р., 08:42
16 вересня 2023 року, в день 416 річниці з дня заснування міста Тульчин, керівництво міста поклали квіти до меморіальних та пам’ятних місць м.Тульчина та могил наших захисників.
17 Вересня, 2023 р., 11:16
Шановні батьки! Від апарату міської ради, депутатського корпусу, виконавчого комітету та від себе особисто прийміть щирі вітання в День усиновлення!!!
17 Вересня, 2023 р., 08:25
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята – Дня рятівника!
17 Вересня, 2023 р., 08:03
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу прийміть наші найтепліші поздоровлення з нагоди Дня народження. Бажаємо здоров’я міцного, щастя, життєвої мудрості, діловитості, високого професіоналізму, щедрості, доброзичливості, поваги серед людей. Нехай Ваш дім повниться добром, благополуччям та всілякими благами. Хай кожна мить буде повна надії і хай пощастить здійснити всі мрії! Удачі, натхнення, духовного росту, хай буде в житті усе легко і просто!
17 Вересня, 2023 р., 07:41
Традиційно в третю неділю вересня відзначають своє професійне свято працівники лісу.
16 Вересня, 2023 р., 17:26
У боротьбі проти російських окупантів загинув 20-річний Алешко Олексій Миколайович, житель с.Крищинці.
16 Вересня, 2023 р., 08:59
Від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету, та від себе особисто вітаю усіх з Днем міста. Для більшості з нас рідною домівкою є наш Тульчин - старовинний і сучасний, наповнений тихим затишком і шаленою енергією, такий різнобарвний і найрідніший. Він дихає своєю багатою історією, давніми традиціями й звичаями, та водночас закладає фундамент майбутнього, з роками змінюючи свій вигляд на краще!
15 Вересня, 2023 р., 17:17
Тульчинська громада стала однією із учасників проекту Квести: відкриваємо скарби України, який реалізується у співпраці із польським проєктом Questy - Wyprawy Odkrywców і Fundacja Mapa Pasji.
15 Вересня, 2023 р., 16:19
В КНП «Тульчинська ЦРЛ» завершується реалізація проєкту «Щасливої долі 2», в якому стали переможцем за результатами конкурсу соціальних ініціатив «Час діяти, Україно!» за підтримки Благодійного фонду «МХП-Громаді» та МХП.
15 Вересня, 2023 р., 16:17
За підтримки програми EU4Business Всеукраїнська Асоціація ОТГ та Новоукраїнська міська територіальна громада  продовжує реалізацію проекту Бізнес-Акселератору на базі Новоукраїнської громади за темою: «Адаптивні стратегії бізнесу в умовах військового стану».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь