Новини

22 Вересня, 2023 р., 09:59
Тульчинське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області інформує: - з метою виконання плану протиепізоотичних заходів по профілактиці основних заразних хвороб тварин у Вінницькій області у 2023 році, а також профілактики та зменшення захворюваності на сказ в дикій фауні, 20.09.2023 року на територій Тульчинського району буде проводитися ; - пероральна імунізація від сказу – єдиний дієвий спосіб профілактичної вакцинації диких та бродячих тварин проти сказу. Для імунізації тварин від сказу буде використано пероральну вакцину; - цьогоріч, у зв’язку з введенням військового стану, усі роботи розповсюдження вакцини будуть здійснені без застосування авіації. Осіння компанія пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин проти сказу в Тульчинському районні, Вінницької області буде проводитись наземним розподілом, а саме робочі групи вручну розкладатимуть принади з вакциною з обов’язковим урахуванням особливостей дії військового стану та заходів мінної безпеки; - принади будуть розставленні на заздалегідь визначені площі, яка погоджена із районною військовою адміністрацією (за винятком населених пунктів водно-болотних угідь, ріллі, полів, автодоріг).
21 Вересня, 2023 р., 08:19
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу прийміть наші найтепліші поздоровлення з нагоди Дня народження. Бажаємо здоров’я міцного, щастя, життєвої мудрості, діловитості, високого професіоналізму, щедрості, доброзичливості, поваги серед людей. Нехай Ваш дім повниться добром, благополуччям та всілякими благами. Хай кожна мить буде повна надії і хай пощастить здійснити всі мрії! Удачі, натхнення, духовного росту, хай буде в житті усе легко і просто!
20 Вересня, 2023 р., 09:29
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу прийміть  найтепліші поздоровлення з нагоди Вашого Дня народження! Бажаєм міцного здоров’я, удачі, благополуччя, добра, радості, любові, щастя, гарного настрою, посмішок, яскравих вражень. Нехай тепло і затишок завжди наповнюють Ваш дім, хай сонячне світло зігріває в будь-яку погоду, а бажання виконуються при одній думці про них.
20 Вересня, 2023 р., 09:24
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу, у цей святковий день, прийміть сердечні вітання з нагоди Вашого Дня народження! Нехай оптимізм, віра, надія допомагають Вам долати всі труднощі, нехай удача стане Вашою невід’ємною супутницею на життєвих дорогах. Миру Вам, злагоди кожної днини, родинного затишку, щастя, міцного здоров’я, довголіття і добра.
19 Вересня, 2023 р., 16:50
Сьогодні господарства області готуються до збирання врожаю соняшнику, кукурудзи та сої. Сільськогосподарські підприємства можуть проводити передзбиральну десикацію цих культур.
19 Вересня, 2023 р., 16:49
З початку року аварійно-диспетчерська служба АТ «Вінницягаз» виконала майже 15 тис. заявок за номером 104. На жаль, через недотримання правил безпеки при користуванні газом мали місце нещасні випадки. Зокрема, отруєння чадним газом, пожежі та інші аварійні ситуації.Збережіть своє життя та здоров’я, дотримуйтеся правил безпеки при використанні газу в побуті.
19 Вересня, 2023 р., 16:47
Під час розумової праці фізична активність людини є незначною, у зв’язку з чим сповільнюється кровообіг, порушується дихання, буває складно розслабитися. Це відображається на діяльності практично всіх органів із поступовим порушенням їх структурного утворення. Нерідко з’являються головні болі, болі в області серця або прискорене серцебиття, запаморочення, підвищена стомлюваність, зниження гостроти зору, порушення сну, апатія або дратівливість, можуть проявитися порушення діяльності шлунку, печінки, кишківника. Усе це призводить до зниження працездатності.
19 Вересня, 2023 р., 16:44
В рамках Проєкту «Час діяти, Україно!» за підтримки Благодійного фонду «МХП-Громаді» та МХП, активній підтримці Народного Депутата України від нашого округу Лариси Білозір, Тульчинського міського голови Валерія Весняного, підприємців та власних зусиль КНП «Тульчинської ЦРЛ» в пологовому відділенні завершено ремонт по проєкту «Щасливої долі 2».
19 Вересня, 2023 р., 16:43
#є_Робота  За підсумками 8 місяців 2023 року Вінниччина входить до п’ятірки регіонів з найбільшою кількістю ухвалених рішень за програмою "Власна справа". Загалом, по регіону з початку року ухвалено 258 позитивних рішень, переможці отримають 61,5 млн грн. Серед отримувачів – 26 юридичних осіб, 184 ФОПи та 48 громадян, які лише планують стати підприємцями. Також мікрогранти отримають 19 заявників із числа внутрішньо переміщених осіб. Схвалені бізнес-проєкти передбачають створення 491 нового робочого місця. Серед напрямків підприємництва – оптова та роздрібна торгівля, надання послуг, відкриття кафе та кав'ярень, виробництво пластикових виробів та меблів, ремонт та обслуговування автотранспорту тощо. Прийом нових заявок на отримання мікрогрантів триває. Нагадуємо, що подати заявку на отримання грантів в рамках урядового проєкту єРобота, зокрема, за програмою "Грант для ветеранів" можна прямо зараз через портал Дія https://is.gd/KT7RoW
19 Вересня, 2023 р., 16:35
Трагічна реальність щодня вражає нас до глибини душі. Через війну в Україні ми стаємо свідками того, як цвіт нашої нації сміливо виступив на боротьбу за мирне життя свого народу. Дуже сумно і нестерпно боляче усвідомлювати, що гинуть найкращі сини нашого українського народу. Велику ціну платить Україна за захист незалежності та за майбутню Перемогу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь