Новини

29 Вересня, 2023 р., 12:34
До юристів системи безоплатної правничої допомоги дедалі частіше звертаються близькі зниклих безвісти українців — як військових, так і цивільних. Цього року таких звернень було майже 1000.
29 Вересня, 2023 р., 11:21
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу цього  святкового дня сердечно вітаємо Вас із Днем народження. Хай у Вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці – доброта, а у справах – мудрість та виваженість. Нехай і надалі доля буде прихильною до Вас, а дружні привітання додадуть життєвої наснаги у скарбничку Вашої душі. Бажаємо міцного здоров’я, особистого щастя, невичерпної енергії та наснаги у роботі!
29 Вересня, 2023 р., 08:54
29-30 вересня вшановуються 82-і роковини від початку масових розстрілів, здійснених гітлерівцями у Бабиному Яру (29–30 вересня 1941 року). З метою гідного вшанування пам’яті жертв злочинів, скоєних нацистами під час окупації міста Києва в роки Другої світової війни, та у зв'язку з 80-ми роковинами від початку трагічних подій у Бабиному Яру – масового вбивства євреїв, українців, ромів та осіб інших національностей Президент України 15 грудня 2020 року підписав Указ No 567 “Про заходи у зв’язку з 80-ми роковинами трагедії Бабиного Яру та додаткові заходи щодо подальшого розвитку Національного історико-меморіального заповідника ''Бабин Яр"”.
28 Вересня, 2023 р., 09:50
25 вересня 2023 року відбулася зустріч міського голови Валерія Весняного, керівників громади із переможцем конкурсу " Помічник ветерана" - Миколою Солов'єм, в рамках реалізації єкспериментального проєкту щодо запровадження інституту помічника ветерана у системі переходу від військової служби до цивільного життя Соловей Микола Іванович успішно пройшов програму підвищення кваліфікації для ветеранів та членів їх сімей " Організація роботи фахівця із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб" та отримав Сертифікат відповідного зразка. Під час робочої зустрічі обговорено питання щодо створення відповідних умов, налагодження алгоритму співпраці та подальшої організації, діяльності помічника ветерана у Тульчинській територіальній громаді.
28 Вересня, 2023 р., 09:48
27 вересня 2023 року в Тульчинській міській раді відбулося засідання робочої групи з питань мобілізації надходжень та залучення додаткових резервів наповнення дохідної частини бюджету. У засіданні робочої групи взяв участь міський голова Валерій Весняний. До обговорення були запрошені представники ГУ ДПС у Вінницькій області та Тульчинського сервісного центру ГУ Пенсійного фонду України у Вінницькій області. Під час роботи розглянуто такі питання: 1. Стан виконання планових показників за доходами по бюджету Тульчинської міської територіальної громади. Ризики та проблемні питання виконання дохідної частини бюджету громади до кінця 2023 року. 2. Інформація про наявність податкового боргу за даними ГУ ДПС у Вінницькій області станом на 01.09.2023 року по джерелах доходів та у розрізі платників податків. Стан нарахування  органами податкової служби податку на нерухоме майно, земельного податку, мінімального податкового зобов‘язання. 3. Заслуховування присутніх представників суб‘єктів господарювання з питань погашення заборгованості до бюджету.
28 Вересня, 2023 р., 08:03
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу прийміть наші найтепліші поздоровлення з нагоди Дня народження. Бажаємо здоров’я міцного, щастя, життєвої мудрості, діловитості, високого професіоналізму, щедрості, доброзичливості, поваги серед людей. Нехай Ваш дім повниться добром, благополуччям та всілякими благами. Хай кожна мить буде повна надії і хай пощастить здійснити всі мрії! Удачі, натхнення, духовного росту, хай буде в житті усе легко і просто!
25 Вересня, 2023 р., 15:39
25 вересня 2023 року Геннадій Попівкер провів засідання постійної комісії міської ради з питань будівництва і архітектури, охорони природи, екології, благоустрою та комунальної власності. Участь у роботі комісії взяли заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віталій Побережник та Алла Поваляєва.
25 Вересня, 2023 р., 14:53
Промислова безпека та охорона праці ґрунтується за принципом пріоритетності життя людини над результатами виробничої діяльності. Сьогодні безліч різних електроустановок використовуються в промисловості, будівництві, житлово-комунальному господарстві, на транспорті, в сільському господарстві та інших галузях, в медичних, культурних закладах та в побуті. Поєднання зусиль органів державної влади, громадських, профспілкових організацій та роботодавців у вирішенні загальних проблем запобігання нещасним випадкам та професійним захворюванням є також важливим питанням. За таких умов великого значення набувають саме питання безпечної експлуатації електроустановок споживачів.При експлуатації електроустановок споживачів, одним із основних нормативно-правових актів з охорони праці є НПАОП 40.1-1.21-98 – «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів». Вимоги цих Правил поширюються на працівників, що обслуговують діючі електроустановки споживачів напругою до 220 кВ включно і є обов’язковими для всіх споживачів та виробників електроенергії, незалежно від їх відомчої належності і форм власності на засоби виробництва.
25 Вересня, 2023 р., 12:28
За оперативними даними до загального фонду бюджету громади станом на 25 вересня 2023 року з початку року надійшло 222 619,6 тис.грн. податків і платежів, що становить 76,2% до плану на рік з урахуванням змін, в тому числі за вересень місяць отримано 19 757,1 тис.грн.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь