Новини

30 Жовтня, 2023 р., 08:15
Сьогодні, 29 жовтня 2023 року жителів села Ганнопіль та усієї громади зібрало велике горе. Після довгих місяців очікувань та сподівань на рідну землю «на щиті» повернувся наш герой - Сметанський Сергій Миколайович.
29 Жовтня, 2023 р., 09:29
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу цього  святкового дня сердечно вітаємо Вас із Днем народження. Бажаємо щастя безмежного, здоров'я міцного, радості щирої, успіхів у всіх починаннях, благополуччя родині та мирного неба. Нехай у Вашому житті збуваються всі мрії та задуми, а негаразди хай минають Вас і Вашу родину. 
29 Жовтня, 2023 р., 08:39
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу прийміть. вітання з Днем народження.  Бажаємо Вам мужності, щоб ні на одну секунду не виникало сумнівів у прийнятті рішень; здоров’я, щоб який би вантаж не впав на плечі, вони завжди змогли витримати його вагу; удачі, щоб всі камені, які підкидає Вам доля на життєвому шляху, не траплялися під ноги. Хай сонце сходить, освітлює дорогу і ніколи не гасне у важку годину. Нехай дощ проходить тільки теплий і приносить плоди щастя. А завірюха замітає сліди горя і смутку. З Днем Народження! Добра вам і добробуту!
28 Жовтня, 2023 р., 14:14
Завтра, 29 жовтня 2023 року, «на щиті» додому повертається наш захисник Сметанський Сергій Миколайович
28 Жовтня, 2023 р., 13:11
28 жовтня 79-та річниця вигнання з України фашистських загарбників. Саме цього дня 1944 року з території України вигнано останнього солдата нацистського рейху. Але на тому війна не скінчилася, українці воювали в Європі до 8 травня 1945 року та в Азії – до 2 вересня. На Батьківщині збройний спротив радянській владі тривав ще понад десятиліття.
27 Жовтня, 2023 р., 10:42
Чи потрібно декларувати матеріальну допомогу, отриману від інших країн та міжнародних організацій через війну?
27 Жовтня, 2023 р., 10:14
27 жовтня ми вперше відзначаємо велике свято – День української писемності та мови. Народна мудрість стверджує: скільки знаєш мов, стільки разів ти людина. Але я впевнений, що без рідної мови жодна людина не здатна повноцінно почувати себе частиною власного народу, його історії та культури. «Мова – це душа народу, а народ без мови – не народ», – говорив Володимир Сосюра.
26 Жовтня, 2023 р., 17:08
Страшна війна без жалю забирає життя наших захисників, мужніх земляків, які боронять українську державу від російського окупанта. На жаль, підтвердилася інформація про загибель ще одного Героя нашої громади, Сметанського Сергія Миколайовича, 7 вересня 1977 року народження, жителя с.Ганнопіль.
25 Жовтня, 2023 р., 14:53
ГУ ДПС у Вінницькій області звертає увагу, що 30 вересня 2023 року набрали чинності зміни до Порядку прийняття рішень про реєстрацію/відмову в реєстрації податкових накладних/розрахунків  коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 12.12.2019 № 520. Змінами, зокрема, передбачається, що у разі, коли у квитанції до податкової накладної / розрахунку коригування зазначено код товару / послуги згідно з УКТ ЗЕД / умовним кодом товару / ДКПП, операція за яким стала підставою для зупинення реєстрації податкової накладної / розрахунку коригування, платник податку має право подати письмові пояснення та копії документів виключно до такої операції. Крім того, впроваджено право ініціювати подання письмових пояснень та копій документів до розрахунків коригуван ня, у яких передбачено зменшення суми компенсації вартості товарів / послуг їх постачальнику, отримувачем (покупцем). Для цього отримувач (покупець) надсилає такі пояснення та копії документів постачальнику (продавцю) через електронний кабінет в електронній формі з накладенням кваліфікованого електронного підпису, а постачальник (продавець) подає такі пояснення та копії документів з накладенням кваліфікованого електронного підпису до контролюючого органу. Результат розгляду комісією пояснень надходить в електронний кабінет отримувачу (покупцю).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь