Новини

02 Березня, 2017 р., 08:47
Університет Кардинала Стефана Вишинського у Варшаві (UKSW) спільно із Інститутом  Міжнародної Академічної і Наукової Співпраці (IIASC) запрошують до участі в освітньому семінарі для молоді, організованому з метою надання актуальної інформації щодо можливостей  навчання і проведення наукових досліджень в польських ВНЗ.  Дата проведення: 10-13 квітня, 2017 року.
01 Березня, 2017 р., 09:22
Відкриття проекту відбулось 28 лютого, в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації керівних кадрів області. На Вінниччині проект «Академія управління територією» реалізується за підтримки міжнародного Фонду Ганса Зайделя, а започаткований він був минулого року.
01 Березня, 2017 р., 08:27
Які правові норми необхідно вивчити власникам інтернет-магазинів. Працівник у відпустці без збереження заробітної плати — як нарахувати ЄСВ?
27 Лютого, 2017 р., 08:59
24 лютого 2017 року в Тульчинській центральній районній бібліотеці фахівцями "Джерела надії" було проведено робочу зустріч за проектом "Зміцнення громадського контролю щодо формування та реалізації державної політики у сфері протидії торгівлі людьми, зокрема у Вінницькій області". Серед учасників зустрічі - представники Тульчинської міської ради, міського управління Національної поліції, фахівці соціальних служб міста, освітяни, психологи, молодь з органів студентського самоврядування.
24 Лютого, 2017 р., 15:13
Вчора, 23 лютого, на засіданні Урядового комітету з питань європейської, євроатлантичної інтеграції, міжнародного співробітництва та регіонального розвитку схвалено розроблений Держенергоефективності проект розпорядження Кабінету Міністрів України «Про затвердження Плану заходів із впровадження систем енергетичного менеджменту в бюджетних установах».
24 Лютого, 2017 р., 15:01
На виконання доручення голови обласної державної адміністрації №01.01-11/865 від 14.02.2017 щодо вжиття додаткових заходів з поліпшення роботи з питань розгляду звернень громадян, доводимо до вашого відома порядок та графік прийому громадян керівництвом обласної державної адміністрації для подальшого інформування жителям громад.  
24 Лютого, 2017 р., 14:11
Модернізація інфраструктури стала одним з пріоритетів уряду. У рамках реалізації масштабної програми відновлення і ремонту українських доріг в 2016 році було відремонтовано у 4 рази більше дорожнього покриття, ніж у 2015 році (949,7 км), ліквідовано у 1,5 рази більше ямковості (9,115 млн. кв. м). Уряд заклав основу для сталого фінансування дорожньої галузі – завдяки ухваленому парламентом урядовому законопроекту з наступного року запрацює Дорожній фонд.
22 Лютого, 2017 р., 15:16
           В обласному бюджеті нарешті знайшли гроші на палац Потоцьких у Тульчині Вінницької області, повідомляє Vlasno.info. На виготовлення проектно-кошторисної документації дадуть із обласної грошової скриньки майже 127 тисяч гривень. На безпосередні роботи щодо реставрації та ліквідації варійного стану східного портика східного флігеля із обласного бюджету дають два мільйони 900 тисяч гривень лише на цей рік.  Нагадаємо, аварійний стан пам'ятки архітектури обіцяли ліквідувати до нового 2017 року, а про реставрацію за бюджетні кошти заговорили ще у листопаді 2015 року. Нещодавно стало відомо, що представники Генерального консульства Республіки Польща спільно із представниками Посольства оцінили масштаби руйнування та пообіцяли, що допоможуть коштами із польського бюджету. Між іншим, у палаці в Тульчині планують відкрити картинну галерею доби Потоцьких. 
22 Лютого, 2017 р., 13:49
У 366 створених в Україні об’єднаних територіальних громадах обрано вже 330 старост, ще близько 1000 осіб виконують обов’язки старост. Попри те, що вони надають послуги сотням тисяч людей у селах і селищах об’єднаних громад, статус старост та їхні функції до останнього часу були нечіткими і остаточно не закріпленими в законодавстві. Законопроект № 4742 щодо статусу старости села, селища, прийнятий Верховною Радою 9 лютого цього року, вносить зміни до законодавства і надає сільським старостам в об’єднаних громадах чіткий статус шляхом визначення просторових меж їхньої діяльності, кола повноважень, підстав та порядку дострокового припинення їхніх повноважень, гарантій діяльності тощо.
21 Лютого, 2017 р., 20:30
20 лютого 2017 року в м. Тульчині були проведені заходи, присвячені Дню Героїв Небесної Сотні. У масштабній ході пам’яті в складі чотирьох колон на чолі з групою прапороносців взяли участь представники місцевого самоврядування, громадських формувань, трудових колективів міста, державні службовці, студентська і учнівська молодь, широка громадськість.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь