Новини

18 Жовтня, 2023 р., 08:24
До юристів системи безоплатної правничої допомоги часто звертаються з питаннями, які стосуються укладення та розірвання шлюбу. З початком повномасштабного вторгнення ці питання стали найбільш запитуваними. Тому у цій консультації від юристів системи безоплатної правничої допомоги про порядок укладання шлюбу та порядок його розірвання розповімо детальніше.  
17 Жовтня, 2023 р., 18:18
Завтра, 18 жовтня 2023 року о 10:30 год зустрічаємо нашого Героя, загиблого Пугачова Олександра Олександровича, жителя м.Тульчин.
17 Жовтня, 2023 р., 11:49
Друзі, в Публічній бібліотеці щоденно працює павучкова команда, яка безперестанку плете маскувальні сітки. Результатом їх праці є 55 сіток різного розміру від 6м.х3,5м. до 10м.х8м. Всі вони вже оберігають наших захисників на різних напрямках. 
17 Жовтня, 2023 р., 09:19
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу прийміть найщиріші вітання та сердечні побажання з нагоди Вашого Дня народження.Цього святкового дня бажаємо здоров'я, щастя і добробуту Вам і Вашій родині, успіхів і здобутків у всіх справах, наснаги та натхнення. Хай поруч з Вами будуть надійні, щирі друзі, близькі люди. Зичимо Вам, аби кожен Ваш день був наповнений корисними справами і теплом людських відносин, мрії втілювалися у життя та приносили бажану радість і задоволення. 
17 Жовтня, 2023 р., 08:59
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу прийміть. вітання з Днем народження.  Бажаємо Вам мужності, щоб ні на одну секунду не виникало сумнівів у прийнятті рішень; здоров’я, щоб який би вантаж не впав на плечі, вони завжди змогли витримати його вагу; удачі, щоб всі камені, які підкидає Вам доля на життєвому шляху, не траплялися під ноги. Хай сонце сходить, освітлює дорогу і ніколи не гасне у важку годину. Нехай дощ проходить тільки теплий і приносить плоди щастя. А завірюха замітає сліди горя і смутку. З Днем Народження! Добра вам і добробуту!
17 Жовтня, 2023 р., 08:23
18 жовтня,напередодні Європейського дня боротьби з торгівлею людьми, Представництво Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні спільно з Міністерством соціальної політики Українита Всеукраїнською коаліцією громадських організацій з протидії торгівлі людьми, за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), Міністерства закордонних справ Королівства Норвегія таМіністерства юстиції Швеції, розпочинає нову інформаційну кампанію«ПРИДИВИСЬ», з метою попередження торгівлі людьми та популяризації правил безпеки під час міграції. У рамках даної кампанії заплановано створенняекспозиції«ПРИДИВИСЬ»у приміщеннях залізничних та авто вокзалів, торгових центрів, на центральних площах міста чи у парках міста Києва та 20 областей України.
16 Жовтня, 2023 р., 17:06
Одна за одною приходять найстрашніші звістки.. Ще одним Воїном, ще одним нашим земляком поповнився Небесний стрій…  
16 Жовтня, 2023 р., 16:23
ГУ ДПС у Вінницькій області нагадує про можливість отримати великий спектр послуг від ДПС через мобільний додаток «Моя податкова»! Переваги при його використанні є очевидними. По-перше – за стосунок є безкоштовним продуктом. По-друге – економить час, оскільки не потрібно відвідувати податковий орган. По-третє – потрібна інформація є доступною протягом 24/7. А ще – для отримання результату достатньо 5 хвилин. Понад 28 тисяч користувачів, які вже завантажили додаток «Моя податкова», отримують послуги у смартфоні! Тож радимо всім скористатися наданою можливістю та доєднатися до користувачів за стосунку.
16 Жовтня, 2023 р., 16:18
З 1 жовтня 2023 року згідно з Постановою НКРЕКП №1769 від 29.09.2023  року оператором газорозподільних мереж у Вінницькій області та місті Гайворон стало ТОВ «Газорозподільні мережі України» в особі Вінницької філії.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь