Новини

25 Вересня, 2023 р., 09:12
Щиро вітаємо вас з професійним святом!
25 Вересня, 2023 р., 08:25
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу, у цей святковий день, прийміть сердечні вітання з нагоди Вашого Дня народження! Нехай оптимізм, віра, надія допомагають Вам долати всі труднощі, нехай удача стане Вашою невід’ємною супутницею на життєвих дорогах. Миру Вам, злагоди кожної днини, родинного затишку, щастя, міцного здоров’я, довголіття і добра.
24 Вересня, 2023 р., 09:35
Шановна Ларисо Миколаївно!  Тульчинська громада щиро вітає Вас із Днем народження. Бажаємо Вам отримувати від життя лише задоволення, мати щодня гарний настрій та приємні емоції! Нехай Вас завжди супроводжує успіх у всіх починаннях, у душі живе спокій, а вдома чекають затишок і турбота близьких!
24 Вересня, 2023 р., 09:30
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу прийміть найщиріші вітання та сердечні побажання з нагоди Вашого Дня народження.Цього святкового дня бажаємо здоров'я, щастя і добробуту Вам і Вашій родині, успіхів і здобутків у всіх справах, наснаги та натхнення. Хай поруч з Вами будуть надійні, щирі друзі, близькі люди. Зичимо Вам, аби кожен Ваш день був наповнений корисними справами і теплом людських відносин, мрії втілювалися у життя та приносили бажану радість і задоволення. 
22 Вересня, 2023 р., 15:02
22 вересня 2023 року відбулось засідання Комісії з проведення співбесіди по відбору заявника/кандидата на посаду помічник ветерана Тульчинській громаді. До складу комісії входили представники Міністерства у справах ветеранів України, Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької обласної військової адміністрації, Тульчинської міської ради та громадськості.
22 Вересня, 2023 р., 11:56
21 вересня голова обласної Ради Вячеслав Соколовий провів розширене засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування. Участь у засіданні взяли заступники голови обласної Ради, заступник начальник обласної військової адміністрації Сергій Здітовецький, Вінницький міський голова Сергій Моргунов, голови та члени постійних комісій обласної Ради, керівники обласних комунальних підприємств, голови громадських організацій, голови територіальних громад.
22 Вересня, 2023 р., 10:02
1. Що таке мінімальне податкове зобов’язання?
22 Вересня, 2023 р., 09:59
Тульчинське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області інформує: - з метою виконання плану протиепізоотичних заходів по профілактиці основних заразних хвороб тварин у Вінницькій області у 2023 році, а також профілактики та зменшення захворюваності на сказ в дикій фауні, 20.09.2023 року на територій Тульчинського району буде проводитися ; - пероральна імунізація від сказу – єдиний дієвий спосіб профілактичної вакцинації диких та бродячих тварин проти сказу. Для імунізації тварин від сказу буде використано пероральну вакцину; - цьогоріч, у зв’язку з введенням військового стану, усі роботи розповсюдження вакцини будуть здійснені без застосування авіації. Осіння компанія пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин проти сказу в Тульчинському районні, Вінницької області буде проводитись наземним розподілом, а саме робочі групи вручну розкладатимуть принади з вакциною з обов’язковим урахуванням особливостей дії військового стану та заходів мінної безпеки; - принади будуть розставленні на заздалегідь визначені площі, яка погоджена із районною військовою адміністрацією (за винятком населених пунктів водно-болотних угідь, ріллі, полів, автодоріг).
21 Вересня, 2023 р., 08:19
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу прийміть наші найтепліші поздоровлення з нагоди Дня народження. Бажаємо здоров’я міцного, щастя, життєвої мудрості, діловитості, високого професіоналізму, щедрості, доброзичливості, поваги серед людей. Нехай Ваш дім повниться добром, благополуччям та всілякими благами. Хай кожна мить буде повна надії і хай пощастить здійснити всі мрії! Удачі, натхнення, духовного росту, хай буде в житті усе легко і просто!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь