Новини

03 Вересня, 2023 р., 09:54
Від імені апарату міської ради, виконавчого комітету, депутатського корпусу та від себе особисто щиро вітаю ініціативних та амбітних людей, які, ризикуючи власними коштами, розвивають власну справу, не шкодуючи на це ні сил, ні часу.
03 Вересня, 2023 р., 08:16
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу прийміть наші найтепліші поздоровлення з нагоди Дня народження. Бажаємо здоров’я міцного, щастя, сімейного затишку, життєвої мудрості, діловитості, високого професіоналізму, щедрості, доброзичливості, поваги серед людей. Нехай Ваш дім повниться добром, благополуччям та всілякими благами. Хай кожна мить буде повна надії і хай пощастить здійснити всі мрії! Удачі, натхнення, духовного росту, хай буде в житті усе легко і просто!
02 Вересня, 2023 р., 16:07
Друга світова війна – глобальний військовий конфлікт в історії Землі та причина найбільших трагедій ХХ століття. У війні взяли участь 80% людства, бойові дії велися 2/3 існуючих на той момент держав. Війна розпочалася 1 вересня 1939 р. із вторгнення військ нацистської Німеччини до Польщі, а завершилася 2 вересня 1945 р. із беззастережною капітуляцією Японії. Під час війни були здійснені найбільші в історії злочини проти людства (зокрема Голокост), а також вперше і востаннє використана в бою атомна зброя. До армій ворогуючих сторін було залучено понад 110 млн солдат, загальні втрати військових та цивільного населення складають понад 50 млн осіб. За результатами війни було створено ООН (Україна – один із засновників) та сформовано сучасну систему міжнародних відносин.
01 Вересня, 2023 р., 18:32
Сьогодні, 1 вересня на фасаді Холодівської гімназії відкрили меморіальну дошку Володимиру Михайловичу Олійнику.
01 Вересня, 2023 р., 12:39
До загального фонду бюджету Тульчинської міської територіальної громади за січень-серпень 2023 року надійшло 202 862,5 тис.грн. власних доходів, що становить 71,2% до уточненого річного плану. Планові показники на 8 місяців виконано на 103,7%, понад план отримано 7 285,5 тис.грн. Порівняно із відповідним періодом минулого року надходження зросли на 47 918,3 тис.грн. або на 30,9%.
01 Вересня, 2023 р., 10:48
Що робити, коли факт є — а документів про це немає? Вони втрачені і відновити їх неможливо чи ніколи не видавалися і отримати їх немає змоги. 
01 Вересня, 2023 р., 08:50
Шановні учні та студенти, педагоги та батьки! Від імені міського голови, виконавчого комітету та депутатського корпусу Тульчинської міської ради прийміть щирі вітання з Днем Знань та початком нового навчального року!
31 Серпня, 2023 р., 16:44
Із вторгненням рф перед громадами постали значні виклики, так як саме на місцевому рівні через значне зменшення бюджетних дотацій та субвенцій, обмежений доступ до дешевих фінансових ресурсів необхідно вирішувати гуманітарні, комунальні, логістичні та міграційні проблеми, відновлювати зруйноване. Звичайно, на всі ці потреби необхідні фінанси, тому чималі надії покладаються на місцевий бізнес, його можливості, знання, а також компетентність органів місцевої влади. 
31 Серпня, 2023 р., 16:04
Розпочав роботу сайт «Поверни своє». Головне завдання платформи – надати у доступному вигляді інформацію, для чого та як правильно документувати збитки, що завданні російським повномасштабним вторгненням в Україну. Сайт створений Українською асоціацією районних та обласних рад в межах Проєкту «Підвищення обізнаності серед органів місцевого самоврядування та громадян з фіксації руйнувань спричинених війною». На сайті можна ознайомитись з покроковою інструкцією з фіксації руйнувань, аналітичними матеріалами та актуальними новинами з теми.  Також на сайті є змога отримати онлайн-консультації та корисні посилання. Крім того, невдовзі, в межах Проєкту будуть розроблені чат-бот та навчальне відео, що також будуть розміщені на сайті разом з Алгоритмом з фіксації. Щоб зайти на сайт «Поверни своє», потрібно перейти за посиланням https://poverny-svoie.com/ Проєкт «Підвищення обізнаності серед ОМС та громадян з фіксації руйнувань спричинених війною» реалізується Українською асоціацією районних та обласних рад в межах проєкту «Фенікс», що виконується Фондом Східна Європа за підтримки Європейського Союзу.
31 Серпня, 2023 р., 12:23
Щороку 29 серпня в Україні відзначається День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Цей день встановлено Указом Президента України від 23 серпня 2019 року № 621 для увічнення героїзму військовослужбовців і добровольців, котрі віддали життя за батьківщину, як нагадування про одну із найкривавіших подій війни на сході України – Іловайську трагедію.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь