Новини

23 Серпня, 2023 р., 10:37
Шановні жителі громади! Міський голова, виконавчого комітету та депутатського корпусу Тульчинської міської територіальної громади щиросердно вітають вас із найбільшим національним святом українського народу — Днем Державного Прапора України!
23 Серпня, 2023 р., 08:13
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу прийміть  вітання з Днем народження. Бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, подальших успіхів у будь-яких починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях. Хай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння. Хай доля збагачує Вас життєвою мудрістю, енергією, натхненням та радістю сьогодення!
23 Серпня, 2023 р., 08:11
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу прийміть найщиріші вітання з Днем народження. Бажаємо Вам здоров’я, оптимізму, реалізації ідей і задуманих планів, посмішок фортуни, успіху, сімейного благополуччя і щастя. А ще бадьорості духу, стабільності, позитиву, яскравих подій, незабутніх вражень і тільки щасливих випадків!
22 Серпня, 2023 р., 11:19
21 серпня 2023 року проведено огляд трьох ЗЗСО, п’яти ЗДО , ПНЗ та ДЮСШ м. Тульчина щодо готовності до нового 2023/2024 навчального року. До роботи комісії долучився міський голова В.Весняний. При огляді закладів освіти перевірялись стан системи опалення, якість   ремонту, виконання правил пожежної безпеки та охорони праці,  стан їдальні та харчоблоку,організація медичного забезпечення, впорядкованість прилеглої території. Та особливу увагу в умовах воєнного стану комісія зосередила на перевірці створених  умов безпечного середовища – облаштування укриттів у закладах освіти. Комісія дала схвальну оцінку щодо підготовки закладів освіти до нового 2023/2024 року.
22 Серпня, 2023 р., 08:37
За оперативними даними до загального фонду бюджету громади станом на 21 серпня 2023 року з початку року надійшло 191 551,9 тис.грн. податків і платежів, що становить 67,2% до плану на рік з урахуванням змін, в тому числі за серпень місяць отримано 19 184,1 тис.грн. Основним податком, який наповнює бюджет громади, є податок на доходи з фізичних осіб, надходження якого склали 136 007,0 тис. грн. або 71% від усіх надходжень. Другим важливим джерелом надходжень загального фонду є місцеві податки і збори, які поповнили бюджет громади на суму 40 464,6 тис.грн., з них надійшло єдиного податку – 22 200,1 тис.грн., плати за землю – 14 528,2 тис.грн., податку на нерухоме майно – 3 417,6 тис.грн. Крім власних надходжень податків і зборів, з початку року до загального фонду бюджету громади надійшло 90 421,0 тис.грн. дотацій і субвенцій із державного та інших бюджетів.
22 Серпня, 2023 р., 08:19
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу бажаємо Вам, Вашим рідним і близьким міцного здоров’я, щастя та радості, впевненості у завтрашньому дні. Хай щедро сіється добром і достатком Ваш життєвий шлях, любов’ю повниться серце, завжди поруч будуть вірні друзі та здійсняться найзаповітніші мрії.
19 Серпня, 2023 р., 08:12
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу, у цей святковий день, прийміть сердечні вітання з нагоди Вашого Дня народження! Нехай оптимізм, віра, надія допомагають Вам долати всі труднощі, нехай удача стане Вашою невід’ємною супутницею на життєвих дорогах. Миру Вам, злагоди кожної днини, родинного затишку, щастя, міцного здоров’я, довголіття і добра. 
19 Серпня, 2023 р., 08:11
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу прийміть наші найтепліші поздоровлення з нагоди Дня народження. Бажаємо здоров’я міцного, щастя, сімейного затишку, життєвої мудрості, діловитості, високого професіоналізму, щедрості, доброзичливості, поваги серед людей. Нехай Ваш дім повниться добром, благополуччям та всілякими благами. Хай кожна мить буде повна надії і хай пощастить здійснити всі мрії! Удачі, натхнення, духовного росту, хай буде в житті усе легко і просто!
18 Серпня, 2023 р., 16:53
У зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт на мережах з 8:00 21 серпня буде тимчасово припинено газопостачання споживачів у с.Шпиків, с.Торків, с.Петрашівка,с. Сільниця, с.Бортники Тульчинського району. Газопостачання буде відновлене по мірі виконання запланованих робіт. Прохання до мешканців будинків і квартир перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами після припинення газопостачання та на момент пуску газу забезпечити доступ працівників АТ «Вінницягаз» до газових приладів своїх помешкань для проведення комплексу робіт з відновлення газопостачання. З метою забезпечення безпечного газопостачання, відновлення подачі газу буде проводитися лише за наявності мешканців у своїх будинках та квартирах.
18 Серпня, 2023 р., 16:51
З нагоди Дня незалежності України​​​​​​ міська рада закликає усіх привести свої та прилеглі території в належний стан. Головне завдання - згуртувати всіх жителів громади, підприємців, громадські організації, трудові та шкільні колективи довкола спільної мети – зробити нашу громаду кращою, охайнішою, затишнішою. А це означає: привести до належного естетичного та санітарного стану прибудинкові території, зупинки міського транспорту, території кладовищ, спортивні майданчики, парки, території установ та підприємств, зони відпочинку, береги, водойми та ін.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь