Новини

07 Серпня, 2023 р., 08:52
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу прийміть  вітання з Днем народження.  У цей святковий день бажаємо Вам міцного здоров’я,  щастя, миру, злагоди,добра, родинного благополуччя, щоб сонце завжди яскраво світило у Вашому домі, і на Вашому життєвому шляху не було ніяких перешкод. Нехай щасливою буде Ваша доля під Божим і людським благословенням, а кожен новий день буде щедрим на успіхи та перемоги, багатим на радісні звістки, приємні події, особисті досягнення і благородні справи!
05 Серпня, 2023 р., 19:48
Сьогодні 5 серпня жителі Тульчинської громади віддали шану Герою, захиснику і просто чудовій людині - Буженку Роману Анатолійовичу. Нова рана, біль, що ятрить душу і серце…   Наш Воїн, наш Роман, який поклав життя за вранішнє сонце і українське небо над нами, сьогодні був востаннє біля своєї домівки. Зранку тут зібралися рідні і близькі, друзі, побратими та сусіди. Протоієрей Василій помолився за упокій душі полеглого Героя. 
05 Серпня, 2023 р., 12:16
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу прийміть вітання з Днем народження.  Бажаємо Вам здоров’я, оптимізму, реалізації ідей і задуманих планів, посмішок фортуни, успіху, сімейного благополуччя і щастя. А ще бадьорості духу, стабільності, позитиву, яскравих подій, незабутніх вражень і тільки щасливих випадків!
04 Серпня, 2023 р., 22:05
Жителі громади зустріли нашого захисника, земляка Буженка Романа Анатолійовича, який сьогодні «на щиті» повернувся в рідний Тульчин.
04 Серпня, 2023 р., 17:42
Сьогодні 4 серпня  у громаді відбулася прощальна церемонія за загиблим воїном Агафоновим Русланом Петровичем - жителем Вапнярської громади. В цей скорботний день неможливо вимовити словами всю глибину болю втрати. Війна, клята війна, забрала від нас найкращих, наймужніших і справжніх героїв.
04 Серпня, 2023 р., 14:45
Сьогодні, 4 серпня 2023 року «на щиті» додому повертається наш захисник Буженко Роман Анатолійович
03 Серпня, 2023 р., 15:34
Форма роботи на засадах рекрутингу неодноразово доводила свою ефективність. Тому зараз, коли в умовах війни роботодавці відновлюють та перебудовують свій бізнес, - послуги рекрутингу актуальні як ніколи.
03 Серпня, 2023 р., 13:40
3 серпня у залі засідань Тульчинської міської ради відбулася зустріч членів родин зниклих безвісти з Марією Довжик - регіональним представником уповноваженого Кабінету Міністрів з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин Олега Котенка.
02 Серпня, 2023 р., 16:57
Керуючись рішенням виконавчого комітету Тульчинської міської ради від 17.05.2023 року №131 «Про затвердження Порядку поліпшення якості медичного обслуговування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи та проживають на території Тульчинської міської територіальної громади на 2023 рік», 02.08.2023 року проведено конкурс із визначення стоматологічного закладу та аптечної установи, які здійснюватимуть пільгове медичне забезпечення громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи та проживають на території Тульчинської міської теритріальної громади на 2023 рік.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь