Новини

28 Липня, 2023 р., 15:07
Професійне свято українських медиків – нагода ще раз подякувати їм за службу.
28 Липня, 2023 р., 13:08
Біля Центру культури і дозвілля відбувся урочистий захід до Дня Української Державності "Незламні, непоборні і непереможні"
28 Липня, 2023 р., 08:37
Шановні жителі теритріальної громади!
27 Липня, 2023 р., 20:44
Третій день поспіль Тульчинська громада не знімає траурні стрічки, що символізують глибокий сум та вшанування пам'яті полеглих Героїв. Сьогодні громада проводжала ще одного Героя - Якобенчука Андрія Васильовича. Село Копіївка, де проживав загиблий, обіймає біль і скорботу через непоправну втрату справжнього патріота та відданого захисника.
27 Липня, 2023 р., 09:47
Від 2023 року День медичного працівника (День медика) відзначається 27 липня згідно указу Президента України Володимира Зеленського.
27 Липня, 2023 р., 08:59
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу щиро вітаємо Вас із Днем народження.  Бажаємо здоров’я, нових релізів, а народженим композиціям – довголіття.  Нехай муза дарує натхнення і ми почули нові, прекрасні пісні у Вашому виконанні. Бажаємо, щоб кожен наступний крок до своєї вершини Ви ступали впевнено і з вірю в те, що Вам це під силу. Щоб до чималого багажу знань і вмінь додавалося щоразу щось нове – те, що сповнюватиме сил і не дозволить здатися. Пане Станіслав, легкості крил, міцного здоров’я і великих успіхів!
26 Липня, 2023 р., 19:36
Сьогодні, 26 липня, мешканці міста Тульчина та всієї громади зібралися, щоб загиблого Героя - Марківа Ярослава Володимировича. Цей мужній воїн був призначений представником Збройних Сил України та віддав своє життя в боротьбі з окупантами за незалежність своєї рідної країни.
26 Липня, 2023 р., 12:35
25 липня 2023 року відбулося засідання постійної комісії з питань освіти, культури, охорони здоров'я, соціального захисту населення, молоді, спорту, депутатської діяльності, етики, законності та зв'язків з громадськістю (голова Поліщук В.Л.).
26 Липня, 2023 р., 08:26
З метою привернення уваги світової спільноти та підвищення рівня поінформованості населення у 2013 році Генеральною Асамблеєю Організації Об’єднаних Націй 30 липня проголошено Всесвітнім днем протидії торгівлі людьми.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь