Новини

09 Серпня, 2023 р., 13:24
Гуманітрну допомогу надано в рамках акції Solidarität Ukraine, яку започаткували керівники міжнародного фестивалю OPERAFEST TULCHYN Ірина Френкель та Павло Третьяков.
09 Серпня, 2023 р., 13:07
Ненависний ворог обірвав життя ще одного нашого земляка, мужнього захисника, патріота, оборонця України.
08 Серпня, 2023 р., 09:32
Під "We Are The Champions" та гучні овації тульчинці зустрічали представників збірної України, які повернулися з Чемпіонату світу зі змішаних єдиноборств ММА серед дітей, юнаків та юніорів. Змагання тривали 2-5 серпня в Об’єднаних Арабських Еміратах, а саме в столиці – Абу-Дабі.
07 Серпня, 2023 р., 16:58
3 метою попередження виникнення отруєнь людей доводимо до відома керівникиів сільськогосподарських підприємств інформацію щодо застосування пестицидів.
07 Серпня, 2023 р., 15:20
Головним управлінням Національної поліції у Вінницькій області оголошено конкурсний відбір кандидатів на службу в поліції із зайняттям вакансій: Поліцейський з логістики (м. Гнівань) грошове забезпечення від 17000 грн (1 вакансія)
07 Серпня, 2023 р., 08:52
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу прийміть  вітання з Днем народження.  У цей святковий день бажаємо Вам міцного здоров’я,  щастя, миру, злагоди,добра, родинного благополуччя, щоб сонце завжди яскраво світило у Вашому домі, і на Вашому життєвому шляху не було ніяких перешкод. Нехай щасливою буде Ваша доля під Божим і людським благословенням, а кожен новий день буде щедрим на успіхи та перемоги, багатим на радісні звістки, приємні події, особисті досягнення і благородні справи!
05 Серпня, 2023 р., 19:48
Сьогодні 5 серпня жителі Тульчинської громади віддали шану Герою, захиснику і просто чудовій людині - Буженку Роману Анатолійовичу. Нова рана, біль, що ятрить душу і серце…   Наш Воїн, наш Роман, який поклав життя за вранішнє сонце і українське небо над нами, сьогодні був востаннє біля своєї домівки. Зранку тут зібралися рідні і близькі, друзі, побратими та сусіди. Протоієрей Василій помолився за упокій душі полеглого Героя. 
05 Серпня, 2023 р., 12:16
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу прийміть вітання з Днем народження.  Бажаємо Вам здоров’я, оптимізму, реалізації ідей і задуманих планів, посмішок фортуни, успіху, сімейного благополуччя і щастя. А ще бадьорості духу, стабільності, позитиву, яскравих подій, незабутніх вражень і тільки щасливих випадків!
04 Серпня, 2023 р., 22:05
Жителі громади зустріли нашого захисника, земляка Буженка Романа Анатолійовича, який сьогодні «на щиті» повернувся в рідний Тульчин.
04 Серпня, 2023 р., 17:42
Сьогодні 4 серпня  у громаді відбулася прощальна церемонія за загиблим воїном Агафоновим Русланом Петровичем - жителем Вапнярської громади. В цей скорботний день неможливо вимовити словами всю глибину болю втрати. Війна, клята війна, забрала від нас найкращих, наймужніших і справжніх героїв.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь