Новини

30 Червня, 2023 р., 17:01
Однією з основних цілей у роботі працівників уповноважених органів питань пробації є забезпечення безпеки суспільства шляхом виправлення засуджених та запобігання вчиненню ними повторних кримінальних правопорушень. З метою попередження рецидивної злочинності та шляхом вдосконалення виховання неповнолітніх осіб 29 червня 2023 року була проведена робоча зустріч провідного інспектора Тульчинського районного відділу пробації Алли Федорової з ювенальними поліцейськими Тульчинського районного відділу поліції. Під час зустрічі було проаналізовано спільну діяльність протягом ІІ кварталу та визначено спільні заходи попередження дитячої злочинності та способи перевиховання неповнолітніх осіб на ІІІ квартал 2023 року. Наразі на обліку у відділі  перебуває 2 неповнолітніх які переступили межу закону та потребують особливої уваги з боку працівників превентивної поліції та уповноваженого органу з питань пробації. Наша співпраця у вихованні підростаючого покоління – це крок до того, щоб неповнолітні відчували, що дорослі їх розуміють та підтримують, ми намагаємося докласти максимум зусиль, аби ті діти, які раз оступилися, стали на шлях виправлення. Тульчинський районний відділ
30 Червня, 2023 р., 16:44
Одним із важливих пунктів безпеки споживачів газу є правильна робота димоходів та вентиляційних каналів. У спекотні літні дні необхідно бути особливо обережними під час користування газом. При користуванні проточними водонагрівачами та двоконтурними опалювальними приладами з відводом продуктів згорання в димохід, коли температура повітря зростає вище + 30˚С, характерним явищем стає відсутність тяги або наявність зворотної тяги в димових та вентиляційних каналах житлових будинків.
30 Червня, 2023 р., 16:41
Команда VinCheck.Me радо оголошує про старт конкурсу для студентів українських вишів. За найкращу написану статтю учасник отримає грантову стипендію на навчання у розмірі 20000 гривень!
30 Червня, 2023 р., 12:17
Благодійний фонд «МХП-Громаді» запрошує молодих людей віком 14-17 років для участі у проєкті «Молодь - громаді». Проєкт вже стартує і обіцяє круті можливості для соціального, культурного та освітнього розвитку молодих людей з ВІННИЧЧИНИ! Це стало можливим завдяки перемозі нашої команди у грантовому конкурсі від проєкту ПРООН «Підтримка громадянського суспільства та молоді», що фінансується Міністерством закордонних справ Данії.
30 Червня, 2023 р., 10:57
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу, у цей святковий день, прийміть сердечні вітання з нагоди Вашого Дня народження! Бажаємо міцного здоров’я, невичерпної наснаги та успіхів у відповідальній роботі. Нехай оптимізм та життєва енергія супроводжують Вас і надалі, а людська шана буде подякою за плідну працю, чуйність та уміння творити добро. 
29 Червня, 2023 р., 16:25
28 червня 2023 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Тульчинської міської ради, яке провів міський голова Валерій Весняний.
29 Червня, 2023 р., 09:47
Працівників держорганів навчали, як писати і створювати публікації таким чином, щоб ними могли користуватися усі люди, у тому числі із порушеннями зору
29 Червня, 2023 р., 09:40
Реалізується в рамках проекту «EU4Business: Відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП в Україні», співфінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.
29 Червня, 2023 р., 08:46
СЕКТОР «ТУЛЬЧИНСЬКЕ БЮРО ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ» ІНФОРМУЄ: Щорічна відпустка під час простою та  нарахування відпускних під час воєнного стану При простої працівники фактично не працюють, але за ними згідно із законодавством зберігається місце роботи (посада) та заробітна плата повністю або частково, отож, періоди простою працівників зараховуються до стажу роботи, що дає право на щорічну основну відпустку (ч. 1 ст. 9 Закону України “Про відпустки”).
29 Червня, 2023 р., 08:38
26 червня вісім медичних закладів Вінниччини отримали апарати штучної вентиляції легень. 2 апарати ШВЛ отримала КНП «Тульчинська ЦРЛ» Тульчинської міської ради від волонтерської асоціації "Мальви України".

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь