Новини

31 Серпня, 2023 р., 10:37
Наше навколишнє середовище щодня страждає від екоциду. Постійні обстріли, детонація мін, горіння лісів, підрив Каховської ГЕС – наслідки усіх цих екозлочинів будуть наздоганяти нас роками і навіть століттями. Ми повинні уже зараз почати роботу над ліквідацією наслідків екокатастрофи, підтримкою та відновленням українського довкілля. Сьогодні, як ніколи, потрібно об’єднувати зусилля та працювати у спільному напрямку – […]
31 Серпня, 2023 р., 09:08
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу прийміть щирі вітання із цим світлим днем. Бажаємо Вам нових перемог, нових звершень, тільки приємних досягнень і тільки розв’язуваних завдань. Нехай кожен ваш день починається із щирої посмішки і гарного настрою. Миру в душі, взаєморозуміння близьких і безтурботного сімейного життя. Нехай Вас оточують лише віддані, добрі люди. Будьте щасливі!
31 Серпня, 2023 р., 08:07
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу прийміть найщиріші вітання та сердечні побажання з нагоди Вашого Дня народження.Цього святкового дня бажаємо здоров'я, щастя і добробуту Вам і Вашій родині, успіхів і здобутків у всіх справах, наснаги та натхнення.
30 Серпня, 2023 р., 16:41
30 серпня 2023 року голова постійної комісії Віталій Поліщук провів засідання постійної комісії з питань освіти, культури, охорони здоров’я, соціального захисту населення, молоді, спорту, депутатської діяльності, етики, законності та зв’язків з громадськістю.
30 Серпня, 2023 р., 16:18
На виконання нормативних актів з питань цивільного захисту та на підставі рекомендацій обласної комісії з питань ТЕБ та НС, міським головою-головою комісії з питань ТЕБ та НС Тульчинської міської ради Валерієм Весняним 30 серпня було проведено позачергове засідання комісії.
30 Серпня, 2023 р., 16:07
28 серпня 2023 року в приміщені Тульчинського будинку дітей та юнацтва відбулася серпнева конференція педагогічних працівників Тульчинської громади - 2023. Зібрання проходило в режимі в офлайн за участі усіх керівників закладів освіти. В її роботі взяли участь міський голова Валерій Весняний, голова Тульчинської районної ради Василь Неборецький, начальник Тульчинської районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк, головний спеціаліст відділу інституційного аудиту Управління Державної служби якості освіти у Вінницькій області Наталія Ємець, голова Тульчинської районної ради Профспілки працівників освіти Анастасія Стовбчата.
29 Серпня, 2023 р., 16:47
Увага робота! Комунальне підприємство «Тульчинкомунсервіс» запрошує на роботу: - Водіїв; - Вантажників; - Маніпуляторщиків Заробітна плата виплачується вчасно, та за умови повної зайнятості становить від 6700,00 грн. до 11400,00 грн., а також на працівників розповсюджуються всі соціальні гарантії передбачені чинним законодавством. За довідками звертатись по телефону 0433522742, або за адресою: вул.М.Леонтовича 65.
29 Серпня, 2023 р., 15:42
Це не лише день пам'яті, а й день мужності, героїзму, стійкості, приклад жертовного подвигу українського воїна.
28 Серпня, 2023 р., 16:42
За оперативними даними до загального фонду бюджету громади станом на 28 серпня 2023 року з початку року надійшло 196 086,9 тис.грн. податків і платежів, що становить 68,8% до плану на рік з урахуванням змін, в тому числі за серпень місяць отримано 23 719,1 тис.грн.  Основним податком, який наповнює бюджет громади, є податок на доходи з фізичних осіб, надходження якого склали 138 856,7 тис. грн. або 70,8% від усіх надходжень.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь