Новини

29 Січня, 2021 р., 12:15
29 січня 2021 року з нагоди 103-річниці подвигу Героїв Крут в м. Тульчині відбувся мітинг з нагоди Дня пам’яті героїв Крут. Згадати подвиг юнаків, які поклали свої життя за незалежність нашої держави в далекому 1918 році, біля меморіальної дошки А.Гончаренку, зібралися секретар міської ради Віталій Чуба, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віталій Побережник, Алла Поваляєва та Олена Швець, голова Тульчинської районної ради Василь Неборецький, заступник голови Тульчинської РДА Юрій Деркач, представники районного осередку товариства Українського козацтва, Тульчинський благочинний православної церкви України протоієрей Василь, працівники державних установ, гpoмадськість.
29 Січня, 2021 р., 10:55
Тульчинська міська рада повідомляє, що у 2021 році на території м.Тульчин, с.Суворовське, с-ще Пестеля, с.Ганнопіль, с.Тиманівка, с.Дранка, с.Одаї діятимуть ставки місцевих податків та зборів, затверджені рішенням 52 сесії міської ради 7 скликання від 18 червня 2020 року № 1728 «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Тульчинської міської об’єднаної територіальної громади на 2021 рік». По розформованих громадах, що увійшли до складу Тульчинської міської територіальної громади, у 2021 році будуть діяти ставки місцевих податків та зборів, що були затверджені радами попереднього скликання. Із детальною інформацією можна ознайомитися за посиланням 
29 Січня, 2021 р., 08:30
Останнім часом до відділу Тульчинське бюро правової допомоги почастішали звернення громадян з запитаннями щодо порядку та процедури розірвання договору оренди землі у зв’язку з невиплатою орендарями орендної плати за користування земельними ділянками. Отже, в зв’язку з цим повідомляємо: Відповідно до чинного законодавства України, договір оренди землі – це договір, за яким орендодавець зобов'язаний за плату передати орендареві земельну ділянку у володіння і користування на певний строк, а орендар зобов'язаний використовувати земельну ділянку відповідно до умов договору та вимог земельного законодавства.
28 Січня, 2021 р., 09:11
6,99 грн за куб м - ціна на природний газ для населення з 1 лютого 2021 року - за дорученням Президента України, постанова Кабінету Міністрів України від 8 січня 2021 р. № 25. Не більше ніж 1,79 грн за куб м - ціна за розподіл газу з 1 лютого 2021 року – за рішенням НКРЕКП про обмеження максимального тарифу на розподіл газу.
27 Січня, 2021 р., 12:55
27 січня 2021 р. з метою вшанування пам’яті жертв Голокосту відбулося покладання квітів до Меморіального комплексу жертвам Холокосту 1939-1945 рр., що на території Парку "Пам'ять" та Братських могил жертв фашизму 1941-1945 рр., що на території Єврейського кладовища, за участю секретаря міської ради Віталія Чуби, заступників міського голови Віталія Побережника, Алли Поваляєвої, Олени Швець, начальника відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини Катерини Третьякової.
26 Січня, 2021 р., 08:17
Для понад 2,2 тисяч побутових клієнтів ТОВ «Вінницягаз Збут» ціна газу в холодну пору буде на рівні від 4,49 до 5,49 грн за куб.м. Такі розцінки діють для ощадливих учасників акції «Твоя енергонезалежність», які придбали газ на опалювальний сезон за зниженою ціною. «Протягом серпня-вересня, в рамках акції «Твоя енергонезалежність», всі побутові клієнти ТОВ «Вінницягаз Збут» мали змогу закупити наперед газ за ціною від 4,49 до 5,49 грн за куб. м. Цією пропозицію скористалось близько 0,4% наших клієнтів. Вони зарезервували на зиму 2,3 млн куб. м акційного газу», – розповідає директор ТОВ «Вінницягаз Збут» Василь Сопільник.
25 Січня, 2021 р., 11:45
За оперативними даними до загального фонду бюджету громади станом на 25 січня 2021 року надійшло 7 845.2 тис.грн. податків і платежів, що становить 42% до планових показників на січень місяць. Основним бюджетоутворюючим податком є податок на доходи з фізичних осіб, з початку року даного податку поступило 5 337,2 тис. грн. або 68% до усіх надходжень.
22 Січня, 2021 р., 16:19
Січень місяць поряд із новорічно-різдвяними святами, колядками, щедрівками має ще й сумну історію. В ніч на 23 січня 1921 року від руки агента ВЧК в домі свого батька у селі Марківка трагічно загинув композитор Микола Леонтович.
22 Січня, 2021 р., 14:35
22 січня 2021 р. з нагоди Дня Соборності України та 102-ї річниці проголошення Акту злуки УНР та ЗУНР громадськість та працівники Тульчинської міської ради долучилися до мітингу з нагоди відзначення Дня Соборності України. Вшанували пам'ять героїв хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятника Борцям за незалежність України, Стели пам’яті Героїв Небесної Сотні та загиблих земляків-учасників Антитерористичної операції на сході України.
22 Січня, 2021 р., 11:12
Нестійкі погодні умови – потепління вдень і заморозки вночі та значне нагромадження снігового покриву - сприяють активному утворенню бурульок на козирках, дахах будівель, покрівлях споруд та великих деревах, які створюють безпосередню небезпеку для здоров’я та є реальною загрозою для життя людей. Танучи, вони можуть ламатися та падати, це є небезпечно для пішоходів. Причому, чим більша вага бурульки та чим вища будівля, з якої вона може впасти, тим більша вірогідність і серйозність травми. Падіння снігу, льоду з даху може привести не тільки до сильного удару або струсу мозку, а навіть і до смерті.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь