Новини

12 Лютого, 2021 р., 16:06
Україна максимально спростила процес реєстрації вакцини. Верховна Рада України ухвалила законопроект, який спрощує процес реєстрації лікарських засобів, які необхідні для боротьби з COVID-19 та схвалені для екстреного застосування.
12 Лютого, 2021 р., 16:02
У лютому Україна отримає 117 тис. доз мРНК вакцини американського виробництва від Pfizer-BioNTech у межах глобальної ініціативи COVAX. Вона відразу буде розподілена для вакцинації працівників лікарень, у яких надають допомогу пацієнтам з COVID-19. Протягом першого півріччя Україна також зможе отримати від 2,2 до 3,7 млн доз вакцини AstraZeneca/Oxford у межах COVAX.
12 Лютого, 2021 р., 15:57
На 1 лютого поточного року АТ «Вінницягаз» до суду подано понад 230 заяв про стягнення заборгованості за розподіл газу. Досудові попередження отримали майже 87 тисяч боржників. Компанія вимушена вдаватися до крайніх заходів, адже заборгованість споживачів за доставку газу перевищила 43 млн грн. 
12 Лютого, 2021 р., 15:16
ВІДДІЛ ТУЛЬЧИНСЬКЕ БЮРО ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ ІНФОРМУЄ 
12 Лютого, 2021 р., 10:48
Освітній серіал «Фінансова грамотність для підприємців» допоможе потенційним та діючим підприємцям покращити свої навички з управління фінансами у власному бізнесі.
12 Лютого, 2021 р., 10:39
«InfoTAX» – це продовження розпочатого ДПС курсу на максимально дистанційне спілкування з платниками податків та якісно новий рівень послуг. Комфортність спілкування з податковою службою, швидкість та зручність отримання податкової інформації через «InfoTAX» є не просто черговим кроком ДПС у напрямі цифровізації, а відповіддю на запит платників у мобільності отримання послуг.
11 Лютого, 2021 р., 14:58
11 лютого стартувала серія інформаційних зустрічей із написання проєктів на конкурс Вінницької обласної ради «Комфортні громади» - для 63 громад. Перший семінар провели для представників дев’яти громад Тульчинського району: Тульчинської міської громади, Брацлавської, Вапнярської, Крижопільської, Піщанської, Томашпільської, Шпиківської селищних громад, Городківської та Студенянської сільських громад.
11 Лютого, 2021 р., 14:19
Завершився Капітальний ремонт будівлі загальної практики сімейної медицини по вул. Центральній 20, в с. Суворовcьке Тульчинського району Вінницької області! На відкритті Суворовської амбулаторії були присутніми заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Поваляєва Алла Анатоліївна, секретар міської ради Чуба Віталій Володимирович, директор Приватного виробничо-комерційного підприємства « Будівельник » Ковінько Володимир Григорович та головний лікар КНП « Тульчинський центр ПМСД » Тульчинської міської ради Кушнір Сергій Віталійович.
11 Лютого, 2021 р., 11:42
9 лютого 2021 року відповідно до розпорядження міського голови комісією здійснено перевірку закладів сфери соціального захисту населення Тульчинської міської ради, в яких постійно перебувають, проживають особи похилого віку та особи з інвалідністю щодо дотримання передбачених чинним законодавством вимог, зокрема протипожежних.
10 Лютого, 2021 р., 16:58
У зв’язку з погіршенням погодних умов у Вінницькій області, 11 – 12 лютого можливе обмеження руху вантажних транспортних засобів в межах Вінницької області по автомобільній дорозі М – 21 від міста Жмеринка до міста Могилів-Подільський та від міста Калинівка до межі Житомирської області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь