Новини

03 Березня, 2021 р., 15:44
Під час Всеукраїнського форуму «Україна 30. Розвиток правосуддя» голова Комісії з питань правової реформи, заступник голови Комітету ВРУ з питань правоохоронної діяльності, адвокат Сергій Іонушас зазначив, що інститут адвокатури в Україні є найбільш розвиненим з усіх інститутів правосуддя, сталим та таким, який найкраще виконує свої завдання та функції поміж інших органів.
03 Березня, 2021 р., 08:08
Вакцинація проти коронавірусної хвороби відбувається в 5 етапів:
02 Березня, 2021 р., 15:47
2 березня 2021 року відбулося друге засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду директора КЗ «Центр культури і дозвілля Тульчинської міської ради Вінницької області»
01 Березня, 2021 р., 16:58
В Україні буде реалізовано дієву судову реформу, яка гарантуватиме право кожного громадянина на чесний, незалежний та справедливий суд. Про це заявив Президент Володимир Зеленський під час Всеукраїнського форуму «Україна 30. Розвиток правосуддя» у Києві.
01 Березня, 2021 р., 16:57
В обговоренні умов «Доступної іпотеки 7%» взяли участь: міністр фінансів Сергій Марченко, заступник міністра фінансів з питань європейської інтеграції Юрій Драганчук, заступник голови правління акціонерного банку «Укргазбанк» Родіон Морозов та голова правління акціонерного товариства «ОТП Банк» Володимир Мудрий.
01 Березня, 2021 р., 16:56
«За аналогією з державними послугами у смартфоні, ми прагнемо та обов'язково зробимо «Суд у смартфоні». Більшість бюрократичних процедур перейдуть в онлайн, що прискорить судовий процес, мінімізує корупцію та можливості для зловживань. Важливим питанням є також безпосередня участь громадян України у здійсненні правосуддя. Ми запроваджуємо в країні народовладдя, а це не лише місцеві та всеукраїнські референдуми. Один з його інструментів є суд присяжних. Наразі вже готові законопроєкти, що дадуть старт його роботі. Однак ми розуміємо, що суд присяжних не тільки підвищує довіру до правосуддя, це і велика відповідальність за долю учасників процесу. А тому модель та формат суду присяжних будуть детально й уважно обговорюватись», - заявив Володимир Зеленський.
01 Березня, 2021 р., 16:54
Сьогодні відбулося підписання перших договорів між банками та позичальниками на отримання кредитів за Державною програмою «Доступна іпотека 7%».
01 Березня, 2021 р., 16:50
Україна взяла курс на децентралізацію та проведення реформ у всіх галузях, в результаті чого створюються нові адміністративні одиниці, реорганізуються чи створюються в об’єднаних територіальних громадах нові організації, установи, підприємства (далі – суб’єкти господарювання) для забезпечення існування та розвитку громад.
01 Березня, 2021 р., 14:34
До загального фонду бюджету Тульчинської міської територіальної громади за 2 місяці 2021 року надійшло 32 344,0 тис.грн. власних доходів, що становить 86,5% до планових показників на звітний період, невиконання плану складає 5 058,6 тис.грн. Порівняно із відповідним періодом минулого року у співставних умовах надходження скоротилися на 317,1 тис.грн. або на 1,0%. Основним бюджетоутворюючим податком у складі доходів є податок на доходи з фізичних осіб, виконання якого за січень-лютий становить 20 154,7 тис.грн. або 62,3% до усіх надходжень. Проти минулого року темп росту ПДФО у співставних умовах збільшився на 4,2%.
01 Березня, 2021 р., 12:26
Створено сервіс, який надає можливість суб’єктам декларування перевірити подані декларації (аналізуються з відкритих даних декларації   потенційні ризики наявності/відсутності порушень, за які може наступати  відповідальність в установленому законом порядку. Головна мета -  зменшити формальні ознаки, за якими суб’єктів декларування можуть притягнути до відповідальності! До формальних ознак, наприклад можуть бути віднесені такі, як не зазначення місця реєстрації до Розділу 3 та інші. З урахуванням того, що зараз черговий етап декларування в самому розпалі і подання декларацій за 2020 рік відбувається за новими правилами, хочемо аби сервіс був вам корисний. Посилання на телеграм канал ( на ньому публікуються актуальні відеоматеріали заповнення декларації ) https://t.me/declarationscheck Посилання на фейсбук  https://www.facebook.com/DeclarationsCheck/ Посилання на сайт : https://declarationscheck.com.ua/

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь