Новини

19 Березня, 2021 р., 14:40
Сфера житлово-комунального господарства є однією з базових галузей української економіки та соціальної сфери. Від якісної і ефективної роботи комунальників залежить тепло у наших квартирах та чистота наших дворів, належне водопостачання будинків та загальний благоустрій. Сьогодні важко уявити життя громади без роботи комунальних служб. Ваш високий професіоналізм та відповідальне ставлення до справи – запорука успішного розвитку громади.
19 Березня, 2021 р., 11:52
17 березня 2021 року відбувся конкурс на заміщення вакантної посади директора комунальної установи «Тульчинський центр професійного розвитку педагогічних працівників Тульчинської міської ради Вінницької області». Переможцем конкурсу визначено Додинську Людмилу Василівну, яка за результатами письмового іспиту на знання законодавства України у сфері загальної середньої і дошкільної освіти, публічної презентації перспективного плану розвитку Центру та співбесіди набрала найбільшу кількість балів.
19 Березня, 2021 р., 11:43
В турнірі прийняли участь бійці з Україні , Азербайджану , Вірменії , Таджикистану, Білорусії. СК "Гепард" на турнірі представив Вадим Сакал, який є Майстром спорту України з Фрі- файту, багаторазовий переможець та призер Всеукраїнських турнірів аматорського та професійного рівня з ММА.
17 Березня, 2021 р., 11:58
«Укравтодор» розпочинає спільний з ЄБРР антикорупційний проєкт. Про це повідомив Голова ОДА Сергій Борзов. Так, він зазначив, що 12 березня відбулась стартова зустріч щодо розробки та впровадження Плану антикорупційних заходів для дорожньої галузі України.
17 Березня, 2021 р., 09:32
Тульчинське відділення регіональної газової компанії "Вінницягаз" повідомляє, що з метою виконання непередбачуваних робіт по усуненню витоків газу та забезпечення безаварійного газопостачання, 17 березня 2021 року з 9:00 тимчасово буде припинена подача газу до будинку за адресою: м. Тульчин, вул.. Миколи Леонтовича, № 118.
17 Березня, 2021 р., 08:48
Опалювальний сезон добігає кінця, а розрахунки клієнтів ТОВ «Вінницягаз Збут» залишають бажати кращого. Так, на 1.03.2021 борги побутових споживачів природного газу складають 457 млн грн. Найбільше заборгували за блакитне паливо у Вінниці, Калинівькому та Козятинському районах. В середньому заборгованість на одне домогосподарство становить 1904 грн. Антирекорд серед божників – 124 тис. грн. на одну сім`ю.
17 Березня, 2021 р., 08:44
Звертаємо Вашу увагу на те, що за даними ТОВ «Вінницягаз Збут» в січні тариф на газ становив 9,896 грн., тому в зв’язку з підняттям тарифів органами соціального захисту було проведено перерахунок житлових субсидій з січня 2021 року. 
15 Березня, 2021 р., 16:36
15 березня 2021 року з нагоди 77-ї річниці визволення Тульчинщини від нацистських загарбників у роки Другої світової війни працівники міської ради відвідали ветеранів війни за місцем проживання та вручили нецільову матеріальну допомогу та квіти.
15 Березня, 2021 р., 16:27
15 березня 2021р міський голова Валерій Весняний з нагоди відзначення Дня українського добровольця вручив почесні грамоти з виплатою нецільової матеріальної допомоги. День українського добровольця в Україні відзначається 14 березня.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь