Новини

11 Березня, 2021 р., 12:25
Після відкриття в Україні ринку газу для населення споживачі можуть обирати постачальника ресурсу, не зважаючи на місце його знаходження. Цією можливістю вже скористалося майже 2% споживачів ТОВ «Вінницягаз Збут». Частішають випадки, коли «нові-старі» споживачі повертаються до свого перевіреного постачальника. Серед них і жителька села Сутисок Тиврівського району Галина Лісніченко. Жінка скористалась послугами іншого  постачальника газу, але за два місяці повернулась до ТОВ «Вінницягаз Збут».
11 Березня, 2021 р., 10:02
Державний комітет телебачення і радіомовлення України з 1 березня до 1 травня 2021 року оголошує прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності.
11 Березня, 2021 р., 10:01
Як повідомив Голова ОДА, це траса Р-33, яка поєднує Вінницю, Турбів, Гайсин, Балту та Велику Михайлівку. На всіх п'яти ділянках автошляху активно йдуть підготовчі роботи, а на дорозі між смт Чечельник та с. Жабокричка розпочато фрезерування наявного дорожнього покриття на перших двох кілометрах. Варто зазначити, що ця ділянка обрана не випадково, адже вона, як і низка інших, перебуває у досить поганому стані, там численні вибоїни та напливи, які можуть бути вкрай небезпечними для руху.
10 Березня, 2021 р., 15:43
В усіх регіонах України у період із 1 квітня по 30 вересня 2021 року відбуватиметься 16-та Всеукраїнська акція «Серце до серця» під гаслом «Здорові немовлята!».
10 Березня, 2021 р., 14:50
Українські телеканали мають збільшувати обсяги якісного контенту, який сприятиме створенню позитивного іміджу України у світі. Про це заявив Президент Володимир Зеленський у межах Всеукраїнського форуму «Україна 30. Культура, медіа, туризм» у Києві.
10 Березня, 2021 р., 14:44
На виконання Постанови Кабінету Міністрів України № 1686 від 08.12.2006 року та з метою впровадження в Україні кращого світового досвіду у сфері надання послуг з реабілітації Державна реабілітаційна установа «Центр комплексної реабілітації осіб з інвалідністю «Поділля» надає такі послуги відповідно до Індивідуальної програми реабілітації інваліда: 1. Медична реабілітація: відновна терапія, профілактичні заходи, психотерапевтична допомога, медичне спостереження. 2. Психолого-педагогічна реабілітація: консультування, психолого- педагогічна діагностика, психолого-педагогічна корекція. 3. Фізична реабілітація: консультування, лікувальний масаж, лікувальна фізкультура, заняття в тренажерній залі. 4. Професійна реабілітація: експертиза потенційних професійних здібностей, професійна орієнтація, професійний відбір, професійна підготовка, перепідготовка та підвищення кваліфікації, професійна освіта (навчання за 26 робітничими професіями). 5. Трудова реабілітація (раціональне працевлаштування та соціальний супровід). 6. Соціальна та побутова реабілітація (навчання основним соціальним навичкам та працетерапія).
10 Березня, 2021 р., 13:41
10 березня 2021 року в Тульчині відбувся мітинг з метою вшанування пам’яті загиблого захисника України Ведешина Андрія Олександровича. Вшанувати пам’ять загиблого Ведешина Андрія Олександровича та поклали квіти до пам’ятної стели Героям Небесної Сотні та загиблим учасникам АТО прийшли заступник міського голови Алла Поваляєва, голова районної ради Василь Неборецький, голова районної державної адміністрації Олександр Гаврилюк,  керівники, представники структурних підрозділів райдержадміністрації, установ і організацій міста, громадських формувань тощо.
10 Березня, 2021 р., 11:14
2020 рік  -  фізкультурно – спортивному товариству «Колос» виповнилось  70 років.
10 Березня, 2021 р., 09:40
Сьогодні, 10 березня минає рік, як трагічно загинув наш земляк, Ведешин Андрій Олександрович (позивний «Бармен») (04.02.1986-10.03.2020). Внаслідок влучання ворожої протитанкової керованої ракети в районі с. Піски (околиці Донецького аеропорту) у військову автівку ГАЗ-66, яка перевозила бійців, що повертались із бойового чергування, життя Андрія Олександровича обірвалось. В свої 34 Ведешин А.О. віддав своє життя за Україну.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь