Новини

22 Січня, 2021 р., 08:16
Зима приносить не лише приємний білий сніг і потріскування морозу  під підошвами. Ожеледиця на дорозі може виникнути щодня. Вона змушує бути уважними не лише водіїв, а й пішоходів, адже ризик травмування, коли під ногами слизько, є надто високим. Ожеледиця – це тонкий шар льоду на поверхні землі, що утворюється після відлиги або дощу в результаті похолодання, а також замерзання мокрого снігу і крапель дощу.
22 Січня, 2021 р., 08:11
22 січня у день проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки Україна щороку відзначає День Соборності. Офіційно в Україні свято встановлено Указом Президента України «Про День соборності України» від 21 січня 1999 року № 42/99.
21 Січня, 2021 р., 17:09
На виконання вимог Бюджетного регламенту Тульчинської міської ради 20 січня 2021 року, на черговому засіданні виконавчого комітету міської ради було затверджено План заходів щодо організації роботи з підготовки річної звітності про виконання бюджету Тульчинської міської територіальної громади за 2020 рік. Фінансовому управлінню міської ради доручено за результатами зведення річної звітності підготувати матеріали для публічного представлення звіту про виконання бюджету громади за 2020 рік перед громадськістю. Крім того, на засіданні виконкому було розглянуто та затверджено План заходів щодо організації виконання бюджету Тульчинської міської територіальної громади на 2021 рік.
19 Січня, 2021 р., 14:25
За оперативними даними до загального фонду бюджету громади станом на 19 січня 2021 року надійшло 5 851,4 тис.грн. податків і платежів, що становить 31,3% до планових показників на січень місяць. Основним бюджетоутворюючим податком є податок на доходи з фізичних осіб, з початку року даного податку поступило 4 092,3 тис. грн. або 69,9% до усіх надходжень.
19 Січня, 2021 р., 08:52
Британська Рада впроваджує проєкт "Залучення молоді: громадянська участь та зміцнення навичок соціальної дії (Активні Громадяни)", який фінансується Посольством Великої Британії в Україні у рамках Фонду запобігання конфліктів, сприяння стабільності та безпеці. Мета проєкту: сприяти соціальній згуртованості громад через зміцнення молодіжних центрів, молодіжних рад та громадські організації у розвитку навичок та впевненості молоді, наданні практичного досвіду активного громадянства, соціальної залученості та впливу на позитивні зміни у житті молоді.
18 Січня, 2021 р., 17:05
Запрошуємо  активні родини до участі у національному проєкті «Молочний кластер у Вашій громаді» за підтримки ТОВ “УкрМілкІнвест”. Метою проєкту у 2021 році є започаткування молочних кластерів (кооперативів) у 50 громадах, у кожній з яких буде відібрано принаймні 10 сімей-кандидатів, що прагнуть розширити свої господарства та створити сімейні молочні ферми (СМФ).
18 Січня, 2021 р., 15:56
18 січня, у переддень багатого Святвечора, учні 8-Б класу зустрілися у новому форматі на відео уроці « Література рідного краю» з поетом Ю.Хмелевським. ніжний лірик, дотепний гуморист, справедливий поет-патріот. Ось таким постав перед нами Юрій Миколайович, член Спілки письменників України, голова літературно-мистецького об’єднання « Оберіг», лауреат літературного конкурсу ім.. В.Нестайка, ім.. К.Мандрик- Куйбіди. Відеоурок відбувся як конференція, де головними спікерами були Ю.Хмелевський та його син Костянтин, учень 10 класу НВК ЗШ І-ІІІ ст.№3-гімназії м.Тульчина. Костя як журналіст брав інтерв’ю у батька та представив своє дослідження «Літературні розвідки збірок Ю.Хмелевського». Школярі дізналися, що у сучасну антологію –хрестоматію для учнів 5-9 класів « Сучасна література рідного краю» увійшли поезії наших тульчинців-поетів, зокрема Ю.Хмелевського, Н.Погребняк, М.Ясакової. 
16 Січня, 2021 р., 09:21
Відповідно до наказу відділу освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради №156 від 22.12.2020 року було проведено конкурс на краще новорічно – різдвяне оформлення закладів освіти Тульчинської міської ради.   З  30.12 2020 року по 11.01.2021 року членами комісії було здійснено виїзд у заклади освіти, які своєчасно подали відповідні заяви та виявили бажання взяти участь у конкурсі. Результати конкурсу будуть узагальнені  наказом по відділу освіти.   З феєрією новорічногофотооздоблення можна познайомитися, переглянувши фотосвітлини.
15 Січня, 2021 р., 16:55
З початку січня поточного року у всіх регіонах України зростає соціальна напруга та виникають акції протесту з приводу зростання тарифів на комунальні послуги – постачання газу та електроенергії, тепла та води, розподіл газу тощо. В ситуації, що склалася, АТ «Вінницягаз» вкотре звертає увагу на те, що «Вінницягаз» не продає газ, не має ліцензії на постачання природного газу та відповідно не впливає на формування ціни газу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь