Новини

25 Квітня, 2019 р., 08:38
З метою закріплення знань, умінь та навичок з навчального предмету «Захист Вітчизни», визначення рівня готовності до військової служби в Збройних Силах України та інших військових формуваннях, 23 квітня на базі КЗ «Тульчинська ЗШ І-ІІІ ступенів – ліцей з ПВФП» під керівництвом учителів предмету «Захист Вітчизни» розпочався триденний навчально-польовий збір з учнями 11-х класів закладів загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів міської ради.
25 Квітня, 2019 р., 08:20
Наближається свято Світлого Христового Воскресіння. Розпис крашанок і писанок до Великодня – давня українська традиція . Їх виготовляли як оберіг. Так, учні 1-11 класів нашої школи – гімназії  підготували виставку «Дивосвіт української писанки». Це колективна творча робота батьків, дітей, учителів, об‘єднаних великою любов”ю до народних звичаїв і традицій, до краси і неперевершеності мистецтва. Народження писанки відбувалося у творчій художній лабораторії під керівництвом  Грибанової К.П., Маруковської Л.Г., Перебори В.В..
24 Квітня, 2019 р., 09:13
23 квітня 2019 року в приміщенні районного будинку культури відбувся тематичний вечір "Відлуння танцю у творчості років", присвячений Міжнародному Дню танцю з нагоди 40-річчя відкриття спеціальності "Хореографія"
23 Квітня, 2019 р., 16:31
Сьогодні, 23 квітня колектив Суворовської ЗШ І-ІІІ ступенів провів генеральне прибирання території школи та навколо неї. До даного заходу були залучені здобувачі освіти, педагоги та технічні працівники. Спільними зусиллями прибрано шкільне подвір`я, спортивний майданчик, шкільні ділянки, шкільний сад та квітники. Побілено 75 плодових, 9 хвойних та 10 декоративних дерев. Висаджено 25 вічнозелених декоративних кущів. Впорядковано 5 квітників.
22 Квітня, 2019 р., 12:38
   20 квітня 2019 року в м. Вінниці на спортивних майданчиках СК «Колос» відбулися обласні спортивні ігри Вінниччини серед команд міських об’єднаних територіальних громад. В даних  іграх  прийняли участь  також спортсмени Тульчинської об’єднаної громади.
22 Квітня, 2019 р., 08:14
18 квітня 2019 року на базі Тульчинського ЗДО (ясла – садок) №3 відбулося методичне об’єднання для вихователів старших груп ОТГ та району на тему «Підготовка дитини до майбутнього етапу життя. Використання гри – стратегії». Присутніх познайомила з методикою проведення сюжетно – рольових ігор директор закладу Макодзеба Н.П. Вона акцентувала увагу на тому, що гра дає дітям можливість приміряти на себе ролі, які вони зможуть використати в дорослому житті. Практичне проведення гри – стратегії продемонстрували вихователі закладу Пекарська Г.П. та Барабаш Н.Г.
19 Квітня, 2019 р., 13:08
ІІІ міжнародний фестиваль Operafest Tulchyn-2019 цього року дарує ще більше днів оперної феєрії просто неба, протягом яких буде вражати ексклюзивними постановками та приголомшливими шоу, які ви не побачите ніде інде!
19 Квітня, 2019 р., 13:06
Серце великого життєлюба перестало битися 18 квітня 2019 року  на 83 році життя. Воно було віддане рідній землі, на якій він пропрацював понад 30 років. Наша громада знала його мудрим керівником, який дбав про добробут і процвітання рідного села Суворовського. Він мав мужність брати на себе відповідальність за прийняття важливих рішень, відстоював інтереси своєї громади. Його патріотизм проявлявся у власній принциповості та у постійній праці. Водночас, він був Людиною, досвід і приклади мудрих вчинків якої стануть у нагоді не одному поколінню. Тульчинщина втратила серце свого великого земляка, але вічною про нього буде Пам'ять. Висловлюємо щирі співчуття родині покійного, поділяємо її горе. Розуміємо гіркоту втрати усіх, хто знав, любив і поважав Дмитра Пилиповича. Нехай милосердний Господь упокоїть його душу у Своїх Небесних Оселях, там, де спочивають праведні. Вічна Пам'ять!
19 Квітня, 2019 р., 09:01
У концерті взяли участь кращі колективи школи. На святі були присутні міський голова В.М.Весняний, заступник міського голови А.А.Поволяєва, секретар міської ради О.М.Трач, керівництво відділів культури та освіти міста.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь