Новини

17 Травня, 2019 р., 12:12
Щорічно у третій четвер травня українці  та друзі України в усьому світі відзначають День вишиванки – одне з найбільш самобутніх свят, присвячених розквіту української культури.
17 Травня, 2019 р., 12:11
Вишиванка– національна святиня, що символізує духовне багатство, високу мудрість і традиційний зв’язок багатьох поколінь. Вишиванку передають з роду в рід, зберігають як безцінну реліквію.
16 Травня, 2019 р., 16:54
15 травня відзначається одне з найцінніших свят нашого часу - Міжнародний день сім'ї. З метою духовного відродження національно – культурних традицій сім’ї, зміцнення її ролі у процесі виховання підростаючого покоління, 16 травня 2019 року  в  Тульчинському районному будинку культури відбулася тематична святкова програма «Від матері до матері дорога, що просто називається життя».
16 Травня, 2019 р., 08:22
Агенція регіонально розвитку Вінницької області  оголошує набір  учасників на інтенсив у табір «Волонтер для ОТГ», який буде проходити з 17 по 21 червня у м. Вінниця, МЦ «Квадрат».
16 Травня, 2019 р., 08:09
15 травня 2019 року учні 8 класів Тульчинської ЗШ I-III ступенів №1 школи мали  можливість дистанційно долучитися до Всеукраїнського відкритого онлайн-уроку «Європа починається з тебе», присвяченого святкуванню  Дня Європи в Україні .
14 Травня, 2019 р., 10:49
Щорічно, у другу неділю травня, світова громадськість відзначає День матері, коли уславлюють жінку-матір, берегиню домашнього вогнища, хранительку миру та життя на Землі. 13 травня у актовій залі Тульчинської ЗШ І-ІІІ ст. №1 відбулося свято, приурочене Дню матері, яке поєднали з трепетним словом Кобзаря. Саме він підніс особу Жінки-матері на найвищий п’єдестал, утвердив велич і славу Матері. Його слово таке рідне, просте, доступне, таке сміливе, гаряче, живе. Воно глибоко проникає в душу, живить її, хвилює.
13 Травня, 2019 р., 16:21
«Я руки мамині до серця пригортаю» - під такою назвою 13 травня у стінах гостинної Тульчинської НВК ЗШ І- ІІІ ст..№3 – гімназії відбулося родинне свято, яке підготували учні 2-А та 2-Б класів під керівництвом педагогів – наставників Щербань Г.М. та Єленчак Т.М. для батьків та учнів 3-4 класів.  У травні, коли прокидається від сну природа і земля вкривається розмаїттям квітів., коли дзвенить у блакиті пісня жайворонка, теплий весняний вітер приносить Свято Матері, яке народилося в далекій Філадельфії.
13 Травня, 2019 р., 12:16
Станом на 13 травня 2019 року до бюджету отг м.Тульчин надійшло власних і закріплених доходів загального фонду в сумі 43 506,0 тис.грн., в тому числі за травень місяць – 3 508,0 тис.грн. Планові показники виконані на 37,5% до затвердженого плану на рік. Порівняно з відповідним періодом минулого року, обсяг доходів загального фонду зріс на 8 545,5 тис. грн. або на 24,4%. 
13 Травня, 2019 р., 09:42
Держава гарантувала пільги учасникам бойових дій та інвалідам війни, які записані у Законі України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”. Закон визначає статус ветеранів війни та осіб, на яких поширюється чинність цього Закону. Закон спрямований на захист ветеранів війни шляхом: - створення належних умов для підтримання здоров’я та активного довголіття; - організації соціального та інших видів обслуговування, зміцнення матеріально- технічної бази створених для цієї мети закладів і служб та підготовки відповідних спеціалістів; - виконання цільових програм соціального і правового захисту ветеранів війни; - надання пільг, переваг та соціальних гарантій у процесі трудової діяльності відповідно до професійної підготовки і з урахуванням стану здоров’я.
13 Травня, 2019 р., 08:36
9 травня учні 11 класу Суворовської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів разом зі своїм класним керівником Чагур В. В. відвідали ветерана Другої світової війни - Смоляка Григорія Михайловича. Святковий настрій сприяв відвертій душевній розмові. Григорій Михайлович зі сльозами на очах розповів молодому поколінню про свій складний життєвий шлях на полях Другої світової. Йому сьогодні майже 92, а події тих років він згадує, неначе це було ще вчора. У 1945 році був призваний до лав Радянської армії. У січні 1945 року Смоляк Г.М. відправлений на 40 днів до навчальної частини №1921, а потім – відразу в бій у складі окремої роти ІІ Білоруського фронту, яка пройшла боями Польщу та Німеччину. Війна для юного Григорія закінчилася у м. Штепін (Німеччина). Він був нагороджений медаллю «За визволення Варшави». У повоєнний час відправлений на навчання до м. Бахчисарай (Кримський п-ів), а потім переведений до лав прикордонних військ на кордон з Румунією, де боронив кордони до 1951 року. Майже сім років військової служби у різних військах, у мирний час та час війни сприяли загартуванню душі та тіла тоді ще зовсім молодого юнака.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь