Новини

07 Червня, 2019 р., 09:49
Місцеві заклади харчування запрошують відчути оперу на смак.  Тульчинська міська рада висловлює вдячність представникам місцевого бізнесу у сфері обслуговування за підтримку Operafest Tulchyn 2019 - головний open air літа! 4-9 червня На запрошення організаторів до співпраці відгукнулися ресторани Велс Тайм і "Вів'єр", піцерія Мандарин Тульчин та арт-кафе Picasso Restaurant???? Ці заклади можуть запропонувати вам ексклюзивне оперне меню.
06 Червня, 2019 р., 11:50
Сьогодні у місті Тульчин, за участі представників Українського державного підприємства поштового зв’язку "Укрпошта", міського голови та Асоціаціі міст України, проведено урочисте погашення спеціальним поштовим штемпелем маркованого художнього конверта "м.Тульчин, міжнародний фестиваль OPERAFEST TULCHYN".
06 Червня, 2019 р., 09:33
Мюзикл "Пригоди Гекльберрі Фінна" за мотивами твору Марка Твена, Київський муніципальної академічний театр опери та балету для дітей та юнацтва.
05 Червня, 2019 р., 13:04
На сьогоднішній день в Україні тривають системні та комплексні заходи щодо поетапного переходу військових комісаріатів у територіальні центри комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Виконання заходів переформування військових комісаріатів у територіальні центри комплектування та соціальної підтримки планується завершится до 30 грудня 2019 року відповідно до вимог «Державної програми розвитку Збройних Сил України на період до 2020 року» та на виконання окремого доручення Командувача Сухопутних військ Збройних Сил від 10.01.2018 № 187. Розвиток Збройних Сил України за західними стандартами та реформування системи мобілізації і мобілізаційної підготовки на основі базових європейських підходів передбачають реформування та забезпечення ефективного функціонування місцевих органів військового управління, якими є військові комісаріати. В чому ж суть реформи? Вона закладена в самій назві: на місці совкових військкоматів постануть територіальні центри комплектування та соціальної підтримки. Основною метою територіальних центрів є створення прозорої системи надання сервісних адміністративних послуг щодо соціального і правового захисту військовозобов'язаним, резервістам, ветеранам війни та військової служби, пенсіонерам з числа військовослужбовців Збройних сил України та членам їх сімей, яка здійснюватиметься за системою "єдиного вікна". Вони матимуть відкриті і закриті зони, а також ресепшен. Службу в центрах будуть нести військові, але вони знатимуть – чим допомогти людині, яка звертається за консультацією. Очікується, що до 70% питань можна буде вирішити вже на цьому етапі. Територіальний центр, на відміну від військкомату, працюватиме не по приймальних днях, а щодня і без обідньої перерви. Всі двері в кабінетах мають бути прозорими – щоб відвідувачі бачили, хто чим займається. Важливим елементом має стати інклюзія – всі центри мають бути доступними для людей з обмеженими можливостями, що передбачає встановлення пандусів, а також безбар'єрний доступ до кабінетів і інклюзивний туалет. У складі обласних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки передбачено створення наступних центрів: - рекрутингу та комплектування; - обліково-мобілізаційної роботи;  - морально-психологічного забезпечення і по зв'язкам з громадськістю; - територіальної оборони.
05 Червня, 2019 р., 11:16
Як це було дивіться у фоторепортажі...
04 Червня, 2019 р., 11:24
         1 червня 2019року в м. Тульчині на футбольному полі  спорткомплексу Тульчинської  ДЮСШ  відбулася  товариська  зустріч з футболу між  збірними командами ДЮСШ м. Тульчина ( тренер – Мазур І.І.) та ДЮСШ для дітей-сиріт м. Тульчина ( тренер – Яковенко О.А.), юнаки -  2008 – 2010р.н. , присвячена міжнародному Дню Захисту дітей. Гра завершилась з рахунком  7- 4 на користь ДЮСШ для дітей сиріт.  Юних футболістів привітали з святом та пригостили смаколиками  - депутат обласної ради Вадим Соляник, міський голова Весняний В.М., заступник міського голови Поваляєва А.А., начальник відділу освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради Митрицан М.М., директор Тульчинської ДЮСШ Чорній А.І. та директор ДЮСШ для дітей – сиріт Юрківський В.М., директор Тульчинської філії ТОВ «ФУД  ДЕВЕЛОПМЕНТ» Василенко О.М. Від імені дітей дякую всім за привітання зі святом, бажаю всім здоров’я , мирного неба та всього найкращого!!!
04 Червня, 2019 р., 10:43
За підсумками 5 місяців 2019 року до бюджету отг м.Тульчин мобілізовано власних доходів в сумі 49 923,8 тис.грн., що становить 42,0% до затвердженого плану на рік з урахуванням внесених змін. Порівняно з відповідним періодом минулого року обсяг доходів загального фонду зріс на 9 564,2 тис. грн. або на 23,7%. Планові показники по доходах виконано на 102,7%. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь