Новини

29 Квітня, 2024 р., 18:21
30 квітня 2024 року зустрічаємо нашого захисника Калачика Миколу Володимировича з с.Улянівка
29 Квітня, 2024 р., 14:32
Комісія з питань найменування або перейменування площ, вулиць, провулків, проспектів, скверів, парків, розташованих на території Тульчинської територіальної громади повторного розглянула заяву жителів вулиці Братів Симиренків (колишня Павлова) щодо перейменування назви на вулицю Академічна в м.Тульчин.
29 Квітня, 2024 р., 11:57
За оперативними даними до загального фонду бюджету громади станом на 29 квітня 2024 року з початку року надійшло 91 287,4 тис.грн. податків і платежів, що становить 28,6% до плану на рік, в тому числі за квітень місяць отримано 21 510,2 тис.грн. Основним податком, який наповнює бюджет громади, є податок на доходи з фізичних осіб, надходження якого склали 52 998,1 тис. грн. або 58,1% від усіх надходжень. Другим важливим джерелом надходжень загального фонду є місцеві податки і збори, які поповнили бюджет громади на суму 27 801,1 тис.грн., з них надійшло єдиного податку – 18 370,0 тис.грн., плати за землю – 7 166,2 тис.грн., податку на нерухоме майно – 2 181,2 тис.грн. Крім власних надходжень податків і зборів, з початку року до загального фонду бюджету громади надійшло 38 131,6 тис.грн. субвенцій із державного, обласного та інших бюджетів.
29 Квітня, 2024 р., 08:30
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу прийміть наші найтепліші поздоровлення з нагоди Дня народження. Бажаємо веселощів, смаку до життя, приємних дрібниць, яскравих моментів, здійснення мрій, успіху в справах і починаннях, успіхів у всьому. Нехай в цей день настрій буде безтурботним і сонячним, як теплий весняний день! А проблеми і неприємності назавжди підуть з життєвого шляху… А в честь світлого свята хай здійсниться найпотаємніше бажання. Щастя, любові і розуміння з близькими.
28 Квітня, 2024 р., 08:12
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу прийміть найщиріші вітання з Днем народження. Бажаємо Вам здоров’я, оптимізму, реалізації ідей і задуманих планів, посмішок фортуни, успіху, сімейного благополуччя і щастя. А ще бадьорості духу, стабільності, позитиву, яскравих подій, незабутніх вражень і тільки щасливих випадків!
28 Квітня, 2024 р., 08:10
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу прийміть  вітання з Днем народження.  Бажаємо Вам здоров’я, оптимізму, реалізації ідей і задуманих планів, посмішок фортуни, успіху, сімейного благополуччя і щастя. А ще бадьорості духу, стабільності, позитиву, яскравих подій, незабутніх вражень і тільки щасливих випадків!
26 Квітня, 2024 р., 16:18
З метою попередження виникнення численних пожеж на відкритих територіях Тульчинська міська рада звертається до вас, громадяни, із вимогою не спалювати суху рослинність у пожежно-небезпечний період і дотримуватись чинного законодавства.
26 Квітня, 2024 р., 16:17
Ми втратили ще одного із кращих синів, котрий у найважчу хвилину випробувань, без вагань, став на захист її кордонів та народу.
26 Квітня, 2024 р., 14:20
У розпалі сезон масової реалізації насіння овочевих та баштанних культур на ринках та спеціалізованих магазинах області.  Відділ контролю в сфері насінництва, розсадництва та якості зерна хоче нагадати кілька простих правил при купівлі насіння, які дадуть змогу убезпечити споживачів від ризику придбання неякісного насіння. Насамперед необхідно знати, що відповідно до чинного законодавства допускається обіг виключно тих сортів , які занесені до Державного реєстру сортів рослин, придатних для поширення в Україні.
26 Квітня, 2024 р., 10:48
26 квітня 1986 року на Чорнобильській атомній електростанції сталися два вибухи та пожежа з незбагненними наслідками для всього світу. У ліквідації аварії взяли участь сотні тисяч людей, а точна кількість постраждалих від трагедії невідома і досі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь