Новини

01 Квітня, 2024 р., 09:40
Раді повідомити, що на базі КНП «Тульчинська ЦРЛ» Тульчинської міської ради функціонує відділення стаціонарної реабілітації. Основним завданням відділення є надання сучасної активної доказової реабілітаційної допомоги особам з обмеженням функціонування.
01 Квітня, 2024 р., 08:39
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу прийміть найщиріші вітання та сердечні побажання з нагоди Вашого Дня народження.Цього святкового дня бажаємо здоров'я, щастя і добробуту Вам і Вашій родині, успіхів і здобутків у всіх справах, наснаги та натхнення. Хай поруч з Вами будуть надійні, щирі друзі, близькі люди. Зичимо Вам, аби кожен Ваш день був наповнений корисними справами і теплом людських відносин, мрії втілювалися у життя та приносили бажану радість і задоволення.
30 Березня, 2024 р., 18:37
Зі щирим серцем вітаю християн, хто святкує Великдень за Григоріанським календарем, з Днем Світлого Христового Воскресіння!
29 Березня, 2024 р., 16:38
За ініціативи депутатів, 28 березня створено робочу групу з ліквідації стихійної торгівлі. Вкотре просимо всіх продавців переміститись на територію ринків до понеділка, 1 квітня. Після цього робоча група буде здійснювати систематичні рейди, складати протоколи та виписувати штрафи .
29 Березня, 2024 р., 15:31
Запрошують студентів та абітурієнтів Тульчинського району Вінницької області взяти участь у соціальній програмі Scholarship. 
29 Березня, 2024 р., 08:13
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу прийміть  найтепліші поздоровлення з нагоди Вашого Дня народження! Бажаємо веселощів, смаку до життя, приємних дрібниць, яскравих моментів, здійснення мрій, успіху в справах і починаннях, успіхів у всьому. Нехай в цей день настрій буде безтурботним і сонячним, як теплий весняний день! А проблеми і неприємності назавжди підуть з життєвого шляху… А в честь світлого свята хай здійсниться найпотаємніше бажання. Щастя, любові і розуміння з близькими.
29 Березня, 2024 р., 08:06
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу прийміть наші найтепліші поздоровлення з нагоди Дня народження. Бажаємо веселощів, смаку до життя, приємних дрібниць, яскравих моментів, здійснення мрій, успіху в справах і починаннях, успіхів у всьому. Нехай в цей день настрій буде безтурботним і сонячним, як теплий весняний день! А проблеми і неприємності назавжди підуть з життєвого шляху… А в честь світлого свята хай здійсниться найпотаємніше бажання. Щастя, любові і розуміння з близькими.
28 Березня, 2024 р., 16:10
Тульчинська міська рада оголошує результати конкурсу щодо визначення переможця відкритого конкурсу на кращу проектну пропозицію проекту Алеї Нескорених та пам’ятного знаку загиблим Захисникам у Тульчинській міській територіальній громаді, який був повторно оголошений 26.01.2024 року. Підсумкове засідання журі конкурсу відбулось 20 березня 2024 року, за результатами розгляду наданої пропозиції від одного учасника, переможцем конкурсу оголошено Громадську організацію «Музей просто неба – «Козацька левада»».
28 Березня, 2024 р., 08:52
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу, у цей святковий день, прийміть сердечні вітання з нагоди Вашого Дня народження! Нехай оптимізм, віра, надія допомагають Вам долати всі труднощі, нехай удача стане Вашою невід’ємною супутницею на життєвих дорогах. Миру Вам, злагоди кожної днини, родинного затишку, щастя, міцного здоров’я, довголіття і добра.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь