Новини

10 Травня, 2019 р., 16:37
У школі відкрита виставка тематичних стінгазет “А пам'ять священна”. Учні відвідали шкільну фотовиставку та провели годину спілкування «Ніхто не забутий, ніщо не забуто!». Відбулося покладання квітів у парку “Пам'ять” учнями 5-х класів. Учні 6-Г класу провели заочну екскурсію-подорож “Шлях до Перемоги”, 7-В переглянули презентацію “Це величне слово - Перемога” та обговорили розділи книги “Народжені страждати”. Проведена тематична класна година у 7-А класі “Герої Тульчинщини” та оглянули світлини часів Другої світової війни “Наш край в роки війни”. Також поклали квіти до Меморіалу слави.
10 Травня, 2019 р., 15:31
Під такою назвою відбувся загальношкільний виховний захід, присвячений Дню пам‘яті  та примирення, який підготували учні 10 та 9-В класів під керівництвом педагогів – наставників: Грибанової К.П., Чуйко О.В.. Учасники заходу - учні 5-9 класів, вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання. Усі присутні глибоко усвідомили, якою дорогою ціною здобуто перемогу, як важливо зберегти мир  навіть у наші нелегкі часи.
10 Травня, 2019 р., 10:05
Юні меломани, до 15 травня дайте відповіді на 5 запитань і отримайте шанс виграти персональні запрошення у партерну зону фестивалю, а також багато приємних презентів від народного депутата України Миколи Кучера та депутата Вінницької обласної ради Лариси Білозір!
10 Травня, 2019 р., 09:58
9 травня 2019 року в м. Тульчині відбулися традиційні святкові заходи з нагоди 74-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні за участю ветеранів Другої світової війни і АТО, Тульчинського міського голови Валерія Весняного, голови райдержадміністрації Віталія Чуби, заступника голови районної ради Надії Григорьєвої, голови районної організації ветеранів Казимира Жуковського, голови районної Спілки ветеранів Афганістану Олексія Гордійчука, делегацій підприємств, установ, організацій, представників місцевих громадських формувань, районних ЗМІ та жителів громади. Після святкової концертної програми «Миру всім, любові і краси» (площа Суворова) відбулися урочиста громадська хода пам’яті, мітинг пам’яті на території Меморіалу слави. Громадські заходи завершилися покладанням квітів до пам’ятної Стели Героїв Небесної Сотні та загиблих вінничан – учасників АТО на сході України, пам’ятного хреста на честь борців за волю України, Меморіалу слави, в парк «Пам’ять» та до братської могили загиблих воїнів Другої світової війни (біля цього парку). 
10 Травня, 2019 р., 08:38
8 травня 2019 року в м. Тульчині з нагоди Дня пам’яті та примирення і 74-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні близько 23.00 год. на території Меморіалу слави проведена Загальноукраїнська акція «Перша хвилина миру» за участю міського голови Валерія Весняного, першого заступника голови райдержадміністрації Олега Боровського, заступника голови районної ради Надії Григорьєвої, заступника Тульчинського міського голови Алли Поваляєвої, державних службовців, представників освіти і культури, місцевих громадських організацій, районних ЗМІ. Таким чином тульчинці підтримали європейську традицію вшанування світлої пам’яті всіх загиблих у Другій світовій війні у час, коли набули чинності безумовна капітуляція нацистської Німеччини і припинення бойових дій на території Європи (8 травня 1945 року).
10 Травня, 2019 р., 08:23
8 травня 2019 року в Тульчинському РБК відбувся тематичний концерт «Пам’ятаємо. Живемо. Перемагаємо» з нагоди Дня пам’яті та примирення і 74-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні за участю майстрів мистецтв міста і району.  До глядачів у залі з вітальним словом звернулися заступник голови районної ради Надія Григорьєва, депутат Вінницької обласної ради, голова ГО «Життя та розвиток громад» Лариса Білозір. Учасники заходу вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих воїнів у роки Другої світової війни, захисників територіальної цілісності та незалежності нашої держави 2014-2019 років. 
08 Травня, 2019 р., 15:15
8 травня 2019 року відбулась робоча зустріч голови Тульчинської міської ради, керівників громади з експертами Центру розвитку місцевого самоврядування Вінницького підрозділу з питання щодо стратегічного планування в секторі охорони здоровя на рівні громади.
08 Травня, 2019 р., 14:31
Сьогодні, 8 травня, здобувачі освіти та педагогічний колектив Суворовської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів долучилися до всеукраїнського відзначення Дня пам'яті та примирення. Серед проведених заходів були: години спілкування, уроки пам'яті та уроки мужності, які провели класні керівники 1-11 класів у своїх класних колективах. Також, молодші школярі взяли участь у майстер-класі "Мак - символ пам'яті", під час якого виготовили для себе та своїх рідних квіти маку на одяг. Завершилося відзначення покладанням квітів до пам'ятника загиблим воїнам-односельчанам.
08 Травня, 2019 р., 14:19
7 та 8 травня 2019 року з нагоди Дня пам’яті та примирення і 74-ї річниці Перемоги у Другій світовій війні заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Поваляєва А.А., керуюча справами виконавчого комітету Косенко Л.В., начальник загального відділу Кубик Т.О. та начальник відділу організаційно-кадрової роботи Боб І.М. відвідали ветеранів та осіб з інвалідністю внаслідок Другої світової війни за місцем проживання, вручили фотолітопис "Тульчин - вчора, Тульчин - сьогодні", нецільову матеріальну допомогу та квіти.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь