Новини

18 Квітня, 2019 р., 14:09
Станом на 17 квітня 2019 року до бюджету отг м.Тульчин надійшло власних і закріплених доходів загального фонду в сумі 35236,1 тис.грн., в тому числі за квітень місяць – 5951,7 тис.грн. Планові показники виконані на 30,4% до затвердженого плану на рік. Порівняно з відповідним періодом минулого року, обсяг доходів загального фонду зріс на 7425,7 тис. грн. або на 26,7%.
17 Квітня, 2019 р., 16:36
17 квітня 2019 року з нагоди свята секретар міської ради Оксана Трач, голова районної державної адмінастрації Віталій Чуба та заступник голови районної ради Надія Григорьєва привітали працівників пожежної охорони з професійним святом та нагородили почесними грамотами.
16 Квітня, 2019 р., 16:13
Враховуючи особливу чутливість питання прийому дітей на навчання до закладів загальної середньої освіти, рекомендуємо органам управління освітою, керівникам та педагогічним працівникам закладів загальної середньої освіти продумати всі деталі його організації та сприяти створенню позитивної атмосфери навколо цього процесу. Окремої уваги потребують заклади загальної середньої освіти, що не змогли минулого року зарахувати всіх дітей відповідного віку, які проживали на їхній території обслуговування.
16 Квітня, 2019 р., 14:24
14 квітня у м.Києві пройшов Чемпіонат України з бойового самбо, в якому взяли участь понад 350 учасників.
16 Квітня, 2019 р., 09:39
13 квітня, в суботу 2019 року в місті Тульчині відбувся традиційний, вже 36-й за ліком відкритий обласний турнір з волейболу на приз Героя Радянського Союзу М.Д.Кучерявого.
15 Квітня, 2019 р., 16:07
#пробація_в_дії 8 квітня 2019 року співробітниками Тульчинського районного відділу філії ДУ «Центр пробації» у Вінницькій області була організована екскурсія для підоблікових осіб до музею "Пам'ять Чорнобиля".  Це єдиний в Україні повноцінний музей історії ліквідації аварії на ЧАЕС створений громадським об’єднанням, що функціонує на базі підрозділу ДСНС, розташований на території Тульчинської державної пожежно-рятувальної частини № 14.  Клієнти пробації були вражені, а також зацікавлені, адже в музеї представлені експонати які розповідають про трагедію на Чорнобильській АЕС. Це документи, фотографії, особисті речі ліквідаторів наслідків аварії. Метою даного заходу було виховати у клієнтів пробації зацікавленості історією свого народу, почуття любові до рідного краю.
15 Квітня, 2019 р., 16:05
#пробація_в_дії 9 квітня 2019 року в приміщені Тульчинської районної філії Вінницького обласного центру зайнятості населення було проведено бесіду на тему: «Переваги офіційного працевлаштування», участь в якій взяли працівники та підоблікові Тульчинського РВ філії ДУ «Центр пробації» у Вінницькій області. Тетяна Дідур, юристконсул центру зайнятості населення надала інформацію про послуги державної служби зайнятості, зокрема ознайомила зі станом сучасного ринку праці та перспективами працевлаштування за професіями, що користуються попитом, визначила шляхи професійної адаптації до потреб ринку праці в Тульчинському районі та поінформувала щодо професійного навчання  за робітничими професіями. Проведення таких заходів має позитивний вплив на клієнтів пробації, адже одним із кроків на шляху виправлення засуджених є їх працевлаштування.
12 Квітня, 2019 р., 16:29
02.04.2019 року старшим інспектором ЮП Тульчинського ВП ГУ НП у Вінницькій області Омелянчук О.М, головним спеціалістом відділу у справах дітей та соціальної роботи з сім’ями та дітьми Тульчинської міської ради Приймак Н.О. та головним спеціалістом служби у справах дітей Тульчинської РДА Матвієвою К.О. на території м.Тульчина було проведено заходи по виявленню продажу неповнолітнім підакцизних товарів.
12 Квітня, 2019 р., 10:58
 Наближається світле свято Христового Воскресіння, і кожна сім’я починає готуватись до його відзначення в родинному колі. У ці дні варто потурбуватись про одиноких громадян похилого віку, які в старості залишились безпорадними та самотніми і можуть сподіватись лише на Бога та працівників комунальної установи «Тульчинський міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» (директор Любов Рупіна).
09 Квітня, 2019 р., 16:29
3 квітня 2019 року у Вінницькій  обласній універсальній науковій  бібліотеці ім. К.А.Тімірязєва відбулася презентація «Книга Добра: Міжнародний соціальний проект» за підтримки ГС «Всеукраїнське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО», благодійного фонду «Чисті серцем».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь