Новини

25 Березня, 2019 р., 08:50
На розгляд загальних зборів винесено такі питання: - звіт Тульчинського міського голови про роботу Тульчинської міської ради та її виконавчого комітету за 2018 рік та перспективні завдання щодо економічного і соціального розвитку громади на 2019 рік; - звіт заступника начальника Тульчинського ВП Немирівського ВП ГУ НП майора поліції Лелеки Андрія Миколайовича. Серед присутніх депутат Вінницької обласної ради Яськов М.О., голова районної державної адміністрації Чуба В.В., заступник районної ради Григор'єва Н.І., керівники управлінь, відділів та районних служб, депутати міської ради, члени виконавчого комітету міської ради, голови будинкових, вуличних та квартальних комітетів, представники політичних партій, громадських організацій та жителі громади.
22 Березня, 2019 р., 13:01
26 березня розпочнеться п'ятий етап проекту «Розбудова Тульчинської ОТГ за рахунок внутрішніх ресурсів», що реалізується за підтримки Асоціації агенцій регіонального розвитку України, Лариси Білозір - голови громадської організації «Життя та розвиток громад», Валерія Весняного - голови Тульчинської міської ОТГ. Розпочнемо п'ятий модуль з підсумкового тренінгу "Проектний метод вирішення ключових проблем території" (одна з тем: партнерство міста і села). 27 березня обговоримо винесення Програми місцевих ініціатив на ухвалу депутатів міської ради.
22 Березня, 2019 р., 10:23
Аналіз виконання бюджетів проводився у розрізі чотирьох показників, що характеризують фінансові аспекти діяльності 35-ти об‘єднаних територіальних громад Вінницької області: 1) Власні доходи на 1 мешканця - 975 грн. (4 місце) 2) Рівень дотаційності бюджету – 5,6% (3 місце) 3) Динаміка надходжень місцевих податків і зборів за 2 місяці 2019 року до відповідного періоду 2018 року – 116,8%. (16 місце) 4) Питома вага видатків на утримання апарату управління у власних ресурсах – 11,0% (3 місце) Рейтинг свідчить про фінансову спроможність Тульчинської ОТГ та можливість спрямувати значну частину коштів на розвиток територій та надання якісних послуг мешканцям громади.  Поряд з цим, є над чим працювати, адже динаміка надходжень місцевих податків і зборів досить низька. Місцеві податки і збори є індикатором ефективності роботи органів місцевого самоврядування, оскільки впровадження і встановлення ставок місцевих податків і зборів належить до виключної компетенції місцевих рад.
21 Березня, 2019 р., 16:57
26 березня о 11:00 у залі засідань Тульчинської міської ради відбудеться зустріч по питанню залучення грантових коштів на енергозбереження будинків за участі Анастасії Ланіної - регіонального координатора Програми розвитку ООН з досягнення цілей сталого розвитку у Вінницькій області.
21 Березня, 2019 р., 14:25
Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Статуту Тульчинської міської ОТГ, Положення про старосту села та розпорядження міського голови від 26.02.2019р. № 02-06-19 на території громади проходять загальні збори членів територіальної громади за місцем проживання. 19 та 20 березня 2019 року звітувала перед жителями с. Дранки та с. Одаї староста - Вовк Ольга Степанівна.
21 Березня, 2019 р., 11:02
20 березня 2019 року в місті Тульчині пройшов мистецький квест в рамках проекту «Арт-Квартал Леонтович –Меридіан Щедрик»  для учнів закладів загальної середньої освіти Тульчинської об’єднаної громади . Ініціатором  та організатором заходу  виступив  відділ освіти, молоді та спорту  Тульчинської міської ради.
20 Березня, 2019 р., 09:11
Лише декілька років назад до нас у школу прийшла на роботу наша випускниця – Олексієва Юлія Володимирівна. А вже у цьому навчальному році вона перший раз атестується. Тож Юлія Володимирівна запросила учителів школи до себе на відкритий урок, який вона проводила у 6 класі. Тема уроку – «Подорож до країни числівник». Учитель представила цікавий, змістовний, насичений різноманітними формами урок. Учні працювали з індивідуальними картками, здійснювали творче конструювання речень, грали в ігри «Хмаринка», «Латка на прислів’ї» . А всі присутні зрозуміли, що Юлія Володимирівна – це  креативний, відповідальний педагог , який здійснює перші кроки на своєму творчому шляху. І у своїй роботі вона бере приклад з  старших досвідчених  колег – Побережної Любов Марківни та Михалко Надії Іванівни.
19 Березня, 2019 р., 10:25
16 березня у м.Луцьк пройшов Чемпіонат України зі змішаних єдиноборств ММА.
18 Березня, 2019 р., 15:51
Відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації від 17 квітня 2018 року №315 «Про затвердження  Положення про організацію та проведення конкурсу бізнес-планів для підприємців-початківців (стартапи)» та в рамках  Плану дій реалізації  Стратегії  розвитку малого та середнього підприємництва Вінницької області  на період до 2020 року  з 11 березня  2019 року оголошено  конкурс  бізнес-планів для підприємців-початківців (стартапи).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь