Новини

27 Грудня, 2023 р., 14:51
Міністерство молоді та спорту України проводить активну роботу щодо залучення населення, у тому числі внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їхніх сімей до оздоровчої рухової активності та спорту.
27 Грудня, 2023 р., 14:47
ГУ ДПС у Вінницькій області нагадує, що починаючи з 01.01.2022 припинено дію пільги щодо незастосування платниками єдиного податку другої - четвертої груп (фізичними особами - підприємцями) реєстраторів розрахункових операцій або програмних РРО.  Відтак, суб'єкти господарювання зобов'язані проводити розрахунки через РРО/ПРРО та надавати споживачам встановленої форми розрахункові документи. Відрадно, що на Вінниччині помітно збільшилась кількість суб’єктів господарювання, які приєднались до обов’язку, щодо фіскалізації своїх розрахунків. Станом на 18 грудня поточного року в області вже зареєстровано майже 28 тисяч РРО/ПРРО.
27 Грудня, 2023 р., 14:43
У сучасному світі доступ до якісної юридичної допомоги - це не просто можливість, а, безперечно, право. І ми впевнені, що це право має бути доступним для всіх. Саме з цього приводу ми нагадуємо вам про Edopomoha.org - цифрову платформу, яка перевизначає концепцію безкоштовної юридичної допомоги для ВПО. Edopomoha.org - це інноваційний інструмент, призначений для тих, хто шукає якісні відповіді на юридичні питання. Цифрова платформа пропонує повний спектр юридичних послуг абсолютно безкоштовно. Що саме Ви зможете знайти на платформі: 1. Відповіді на Юридичні Питання: Знайомтеся з роз'ясненнями та отримуйте чіткі відповіді на ваші правові питання. 2. Аналітичні Матеріали: Цікаві та зрозумілі статті, які розкривають складні юридичні теми. 3. Перелік Юристів: Мережа досвідчених юристів, готових надати вам консультацію безкоштовно. 4. Інформаційні Матеріали: Новини та інформація про важливі зміни в законодавстві. Процес отримання консультації на платформі - це швидко та легко. Зареєструйтеся, оберіть зручний час для консультації, та використовуйте доступний онлайн-чат для взаємодії з вашим юристом. Edopomoha.org - це не просто платформа, це ініціатива, спрямована на забезпечення ВПО доступом до якісної юридичної допомоги. Ми впевнені, що, роблячи юридичні послуги доступними для всіх, ми створюємо справжній рівень справедливості. Запрошуємо вас долучитись до платформи, де ваші права стають реальністю. Реєструйтеся за посиланням та відкрийте для себе світ безкоштовної юридичної допомоги!
27 Грудня, 2023 р., 14:38
Національне агентство з питань запобігання корупції (далі – НАЗК) змінило підхід до відбору та перевірок декларацій на ризик-орієнтований, який дозволить перевірити максимальну кількість поданих декларацій, оптимізувати процес проведення перевірок та підвищити ефективність проведених повних перевірок декларацій силами уповноважених осіб НАЗК. Такий підхід базується на ідентифікації невідповідностей (ризиків) за допомогою логічного та арифметичного контролю (далі – ЛАК), оцінці виявлених ризиків та  визначенні показника рейтингу ризику декларації. ЛАК  є інструментом, який дозволяє програмними засобами Реєстру ідентифікувати невідповідності відображених у декларації відомостей даним реєстрів, оцінити їх. За допомогою ЛАК здійснюється оцінка ризиків декларації, результатом якої є розрахований показник  рейтингу ризику. 
27 Грудня, 2023 р., 10:38
Із настанням зими, холодів та погіршенням погодних умов у військових виникає потреба у генераторах.
27 Грудня, 2023 р., 09:49
25 грудня передали військовим дві зарядні станції і три важливі прилади для виконання завдань поставлених на військову частину.
27 Грудня, 2023 р., 09:47
Вже традиційно, 25 грудня в Тульчині, в Центрі культури і дозвілля відбулася вистава «Святкова мандрівка» за участю творчих колективів громади.
27 Грудня, 2023 р., 09:12
Найбільш казковий час року – період різдвяно-новорічних свят. І це не дивно, адже ці свята дарують віру у світле і щасливе майбутнє, вселяють у серце кожного громадянина надію, віру на добро та перемогу України над російським агресором.
25 Грудня, 2023 р., 13:42
Ви внутрішньо переміщена особа ? Потребуєте консультацій чи допомоги ?   Саме для вас у Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України працюють цілодобові гарячі лінії 15-48 та Уповноваженого з питань внутрішньо переміщених осіб.   Для отримання кваліфікованої допомоги зверніться за телефонами: 15-48 або (066) 813 62 39   Для комунікації через Вотсап/Телеграм/Вайбер - (096) 078 84 33 Держава дбає про Вас  Більше інформації за посиланням - minre.gov.ua
25 Грудня, 2023 р., 08:23
Черговий вантаж надано в рамках акції Solidarität Ukraina, яку започаткували керівники міжнародного фестивалю OPERAFEST TULCHYN Irina Frenkel та Павло Третьяков.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь