Новини

01 Грудня, 2023 р., 16:54
До загального фонду бюджету Тульчинської міської територіальної громади за січень-листопад 2023 року надійшло 291 313,7 тис.грн. власних доходів, що становить 96,1% до річного плану. Планові показники на 11 місяців виконано на 103,1%, понад план отримано 8 634,8 тис.грн. Порівняно із відповідним періодом  инулого року надходження зросли на 50 972,7 тис.грн. або на 21,2%.
01 Грудня, 2023 р., 16:44
Щорічно в Україні з 25 листопада до 10 грудня  проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Мета акції – привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.
01 Грудня, 2023 р., 14:45
Всеукраїнська асоціація органів місцевого самоврядування «Асоціація  об’єднаних територіальних громад», у партнерстві з Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH та Фондом розвитку підприємництва, на базі Платформи «Економіка та інвестиції», за участі Міністерства розвитку громад, територій та  інфраструктури України,  провели Форум місцевого економічного розвитку: Пошук ефективної моделі місцевого економічного розвитку. Механізми співпраці місцевого бізнесу та територіальних громад як фундаменту сталого економічного розвитку. Підняття діалогів з бізнесом щодо умов їх повернення і відновлення.
01 Грудня, 2023 р., 14:38
Проєкт Got Job має на меті допомогти відновити засоби до існування, сформувати життєві стратегії та можливості жити гідним життям, яке не залежить від гуманітарної допомоги. Ми надаємо бізнес-гранти, гранти на курси навчання та допомогу у виборі професії та працевлаштуванні. Основні критерії відбору: • Повних 18+ років • Проживання у Вінницькій області на момент подачі заявки (як місцеві так і ВПО після 24.02.2022) • Щомісячний дохід вашого домогосподарства менший за фактичний прожитковий мінімум 5400 грн на особу (за оцінкою РГК) • Ви не отримували подібної допомоги від інших організацій Додаткові критерії (заявник повинен відповідати принаймні одному з наступних критеріїв): • Проживання в МКП/шелтері • Домогосподарство з вагітною жінкою або дитиною до 3 років • Єдиний опікун в сім’ї або домогосподарство, очолюване однією особою (включаючи чоловіків та жінок, які очолюють домогосподарства) • В вашому домогосподарстві є люди з інвалідністю (І або ІІ група) Детальний опис проєкту та умови участі за посиланням реєстраційної форми (зчитуй камерою телефона QR-код і переходь до реєстрації !)
01 Грудня, 2023 р., 14:37
Товариство з обмеженоювідповідальністю «Агрокомплекс «Зелена долина» (скорочененайменування – ТОВ «Агрокомплекс «Зелена долина», код ЄДРПОУ 32721857, юридична адреса: 24200, Вінницька обл., Тульчинський р-н, смт Томашпіль, вул. Івана Богуна, 4, тел. (04348) 2-15-35, ел. пошта:N.Boyko@akzd.com.ua) повідомляє про наміри отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря для промайданчиків (МТС, їдальня, контора), що знаходиться за адресою: 23631, Вінницька обл., Тульчинський р-н, с. Крищинці.
01 Грудня, 2023 р., 14:31
Особи, які постраждали від домашнього насильства, мають право отримати безоплатно послуги юриста чи адвоката. Для цього варто звернутися до системи безоплатної правничої допомоги (БПД). Які послуги надає система БПД, як ними скористатися та куди звертатись — пояснюємо далі.
01 Грудня, 2023 р., 14:29
29 листопада 2023 року виконавчий комітет Тульчинської міської ради схвалив проєкт бюджету Тульчинської міської територіальної громади на 2024 рік і рекомендував його на розгляд чергової сесії Тульчинської міської ради. За словами начальника фінансового управління міської ради Ірини Тихонюк, головний фінансовий документ громади розроблений на базі уточнених основних прогнозних показників економічного і соціального розвитку, які враховують дії правового режиму воєнного стану, та із застосуванням чинних норм Бюджетного та Податкового кодексів. В основу розрахунків покладено показники доходів, видатків та обсяги міжбюджетних трансфертів, передбачені Законом України «Про Державний бюджет України на 2024 рік», прийнятого Верховною Радою України 09 листопада 2023 року.
01 Грудня, 2023 р., 14:21
Шановні працівники прокуратури! Щиро вітаю вас із професійним святом! 
01 Грудня, 2023 р., 14:13
Ідею організації Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом запропонували у 1987 році Джеймс В. Бунн і Томас Неттер, співробітники з питань громадської інформації, що працювали в Глобальній програмі по боротьбі зі СНІДом при Всесвітній організації охорони здоров’я (ВООЗ). Вони звернули увагу на темпи поширення епідемії СНІД, оцінили загрозу і можливі катастрофічні наслідки. 
30 Листопада, 2023 р., 10:17
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу, у цей святковий день, прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого Дня народження! Бажаємо Вам невичерпного оптимізму, натхнення й терпіння, підтримки у всіх Ваших добрих починаннях! Щастя і радощів у домівку, здоров’я і благополуччя родині, натхнення і творчості для душі! Хай сонце заглядає у вікна, а щастя в серце!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь