Новини

02 Лютого, 2024 р., 08:28
А у вас справно працюють димові та вентиляційні канали? Під час відлиги, вологої та вітряної погоди, яку ми очікуємо найближчим часом, значно погіршується тяга в димових та вентиляційних каналах. В окремих випадках може утворитися так звана зворотна тяга, коли шкідливі продукти горіння не виводяться назовні, а навпаки – затягуються в приміщення.
01 Лютого, 2024 р., 11:23
До загального фонду бюджету Тульчинської міської територіальної громади за січень місяць 2024 року надійшло 22 887,0 тис.грн. власних доходів, що становить 94,4% до тимчасового плану на звітний період. Порівняно із відповідним періодом минулого року надходження зросли на 743,0 тис.грн. або на 3,4%.
01 Лютого, 2024 р., 08:39
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу цього  святкового дня сердечно вітаємо Вас із Днем народження.   Зичимо невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх планів та задумів. Бажаємо, щоб підґрунтям щасливого життя та плідної професійної діяльності були міцне здоров`я, серце сповнене любові та добра, натхненна думка й щирі почуття. Бажаємо також, щоб Ваше життя було світлим і радісним, як цей святковий день, а дружні привітання додали життєвої наснаги у скарбничку Вашої душі.  Нехай людська шана буде подякою Вам за плідну працю, чуйність, уміння творити добро.
31 Січня, 2024 р., 10:32
Вячеслав Соколовий провів позачергову 49 сесію Вінницької обласної Ради. Депутати ухвалили рішення «Про конкурс Вінницької обласної Ради «БЕЗПЕЧНІ СТІЙКІ ГРОМАДИ» у 2024 році». Пріоритети конкурсу – всебічна підтримка Збройних Сил України, Національної гвардії України та інших військових формувань, облаштування укриттів, ліквідація наслідків надзвичайних ситуацій, пов’язаних з військовою агресією, забезпечення належного матеріально-технічного оснащення закладів охорони здоров’я для відновлення і реабілітації військовослужбовців та цивільних громадян, які постраждали внаслідок бойових дій.
31 Січня, 2024 р., 10:29
30 січня 2024 року в конференц-залі Тульчинської міської ради під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віталія ПОБЕРЕЖНИКА відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Тульчинської міської ради, на якому розглянуто 2 питання:
31 Січня, 2024 р., 10:28
Головне  управління  Держпродспоживслужби у Вінницькій області   доводить до відома суб’єктів насінництва, що при відведенні насінницьких ділянок необхідно враховувати перехресний тип запилення деяких культур:
31 Січня, 2024 р., 10:27
Постановою Кабінету Міністрів України від 17 листопада 2023 року №1210 затверджено Порядки проведення сертифікації, видачі та скасування сертифікатів на насіння та/або садивний матеріал та форм сертифікатів на насіння та/або садивний матеріал.
31 Січня, 2024 р., 08:45
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу прийміть наші поздоровлення з нагоди Дня народження. Бажаємо здоров’я міцного, сімейного затишку, життєвої мудрості, мирного неба. Нехай кожна мить буде повна надії і хай пощастить здійснити всі мрії! Удачі, натхнення, духовного росту, хай буде в житті усе легко і просто!
31 Січня, 2024 р., 08:13
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу прийміть наші найтепліші поздоровлення з нагоди Дня народження. Бажаємо здоров’я міцного, щастя, життєвої мудрості, діловитості, високого професіоналізму, щедрості, доброзичливості, поваги серед людей. Нехай Ваш дім повниться добром, благополуччям та всілякими благами. Хай кожна мить буде повна надії і хай пощастить здійснити всі мрії! Удачі, натхнення, духовного росту, хай буде в житті усе легко і просто!
30 Січня, 2024 р., 17:20
Знову жахлива і страшна звістка чорним крилом огорнула Кинашів. В жалобі вся Тульчинська громада. Сьогодні, 30 січня 2024 року, в селі Кинашів попрощалися із загиблим воїном Ковальовим Русланом Юрійовичем.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь