Новини

18 Грудня, 2023 р., 08:46
26-річний молодший лейтенант, Сергій Станіславович служив командиром гірсько-штурмового взводу гірсько-штурмової роти.
18 Грудня, 2023 р., 08:43
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу цього святкового дня сердечно вітаємо Вас із Днем народження. Бажаємо щастя безмежного, здоров'я міцного, радості щирої, успіхів у всіх починаннях, благополуччя родині та мирного неба. Нехай у Вашому житті збуваються всі мрії та задуми, а негаразди хай минають Вас і Вашу родину.
15 Грудня, 2023 р., 16:34
15 грудня 2023 року відбулося спільне засідання постійних комісій з питань освіти, культури, охорони здоров′я, соціального захисту населення, молоді, спорту, депутатської діяльності, етики, законності та зв’язків з громадськістю та комісії із земельних відносин міської ради.
14 Грудня, 2023 р., 15:48
Щороку 14 грудня в Україні відзначають День вшанування ліквідаторів аварії на ЧАЕС, або, як його просто називають, – День ліквідатора. У цю дату згадують усіх, хто, ризикуючи своїм життям і здоров’ям, зберіг нам майбутнє і кого, на жаль, уже немає серед нас.
13 Грудня, 2023 р., 12:40
Сьогодні, 13 грудня виповнюється 146 років з Дня народження українського композитора, хорового диригента, піаніста, педагога, збирача музичного фольклору, громадського діяча Миколи Леонтовича. Його різдвяна мелодія «Щедрик» стала відомою на весь світ.
13 Грудня, 2023 р., 08:12
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу цього  святкового дня сердечно вітаємо Вас із Днем народження.   Зичимо невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх планів та задумів. Бажаємо, щоб підґрунтям щасливого життя та плідної професійної діяльності були міцне здоров`я, серце сповнене любові та добра, натхненна думка й щирі почуття. Бажаємо також, щоб Ваше життя було світлим і радісним, як цей святковий день, а дружні привітання додали життєвої наснаги у скарбничку Вашої душі.  Нехай людська шана буде подякою Вам за плідну працю, чуйність, уміння творити добро.  
12 Грудня, 2023 р., 08:09
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу, у цей святковий день, прийміть сердечні вітання з нагоди Вашого Дня народження! Нехай оптимізм, віра, надія допомагають Вам долати всі труднощі, нехай удача стане Вашою невід’ємною супутницею на життєвих дорогах. Миру Вам, злагоди кожної днини, родинного затишку, щастя, міцного здоров’я, довголіття і добра. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь