Новини

08 Грудня, 2023 р., 11:37
07 грудня 2023 року в Тульчинській міській раді відбулося засідання комісії з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, підприємництва та торгівлі. На засіданні комісії депутати ознайомилися із проєктом бюджету Тульчинської міської територіальної громади на 2024 рік. Начальник фінансового управління міської ради Ірина Тихонюк ознайомила присутніх із особливостями формування проєкту бюджету громади на наступний рік, основними показниками бюджету за доходами та видатками.
08 Грудня, 2023 р., 10:32
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу, у цей святковий день, прийміть сердечні вітання з нагоди Вашого Дня народження! Нехай оптимізм, віра, надія допомагають Вам долати всі труднощі, нехай удача стане Вашою невід’ємною супутницею на життєвих дорогах. Миру Вам, злагоди кожної днини, родинного затишку, щастя, міцного здоров’я, довголіття і добра. 
07 Грудня, 2023 р., 16:10
Пам’ять… Таке коротке слово. Вона нетлінна і вічна. Пам’ять! Гірка пам’ять! Вона ніколи не згасне!
07 Грудня, 2023 р., 15:53
Міністерство цифрової трансформації та Міністерство освіти і науки інформує про можливості національної програми з популяризації англійської як мови міжнародного спілкування в Україні Future Perfect (далі – програма), яка створена з ініціативи Президента України. Мовна програма Future Perfect втілюється Міністерством цифрової трансформації України в співпраці з Міністерством освіти і науки України та Міністерством культури та інформаційної політики України, за підтримки USAID / UK Aid проєкту «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах / TAPAS» та Фонду Східна Європа.
07 Грудня, 2023 р., 15:45
6 грудня 2023 року, в день Збройних Сил України, на засіданні чергової сесії міської ради міський голова Валерій Весняний вручив відзнаки «Почесний громадянин міста Тульчина».
07 Грудня, 2023 р., 15:34
ГУ ДПС у Вінницькій області нагадує, що громадяни – платники податку на доходи фізичних осіб мають право скористатись правом на податкову знижку за наслідками 2022 року. До переліку витрат, дозволених до включення до податкової знижки включається, зокрема сума коштів у вигляді орендної плати за договором оренди житла (квартири, будинку), оформленим відповідно до вимог чинного законодавства, фактично сплачених платником податку, який має статус внутрішньо переміщеної особи. Відтак, внутрішньо переміщена особа мають право скористатися зазначеною податковою знижкою виключно за умови, що така особа та/або члени його сім’ї першого ступеня споріднення:  - не мають у власності придатної для проживання житлової нерухомості, розташованої поза межами тимчасово окупованої території України;  - не отримують передбачених законодавством України бюджетних виплат для покриття витрат на проживання.
07 Грудня, 2023 р., 15:33
ГУ ДПС у Вінницькій області нагадує, що суб`єкти господарювання зобов`язані застосовувати РРО/ПРРО при продажу товару. При цьому, якщо товар відправляється через експедитора, який не має статусу ні кур’єра, ні перевізника, не є учасником відносин купівлі-продажу, не передає право власності на товар та не бере участі в розрахунку за нього відповідно до договору про надання послуг, фіскальний касовий чек має бути сформований до відправки товару та вкладений продавцем у коробку з товаром, або надісланий покупцеві при або до передачі його експедитору. Звертаємо увагу, що  при продажу товарів у мережі інтернет із використанням служб доставки, дозволено зазначати у чеку такий вид розрахунків як «післяплата», «попередня оплата», «кредит», «відстрочення платежу», «розстрочення платежу» та інші.
07 Грудня, 2023 р., 15:31
ГУ ДПС у Вінницькій області нагадує, що платники податків (крім першої групи спрощеної системи оподаткування) при здійсненні розрахунків у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг зобов’язані застосовувати РРО/ПРРО. Наголошуємо, що інформація щодо складності використання РРО/ПРРО у своїй діяльності та фіскалізації через них отриманих доходів є вигадкою недоброчених суб`єктів господарювання. Звертаємо увагу всіх платників податків, що добровільне виконання вимог законодавства у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, зокрема Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг», вбереже від додаткових витрат у вигляді штрафних (фінансових) санкцій.
07 Грудня, 2023 р., 15:04
Мета конкурсу: допомогти у формуванні національної свідомості серед молодих людей України. Учасник гранту має змогу отримати стипендію у розмірі 20000 гривень! Для цього необхідно написати конкурсу роботу згідно умов та тематиці зазначеної на сторінці гранту. Звертайте увагу на усі умови, щоб Ваша робота була прийнята суддівською колегією та мала шанси стати найкращою серед інших. Рекомендуємо використовувати власний життєвий досвід та писати особисті щирі думки. Усі необхідна інформація на сторінці гранту.
07 Грудня, 2023 р., 14:49
Тульчинська міська рада нагадує, що відповідно до ст. 9 Закону України « Про рибне господарство, промислове рибальство та охорону водних біоресурсів », ч.2 ст.5 Закону України « Про аквакультуру », всі суб’єкти аквакультури зобов’язані подавати центральному органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері рибного господарства, звітну інформацію щодо обсягів виробництва продукції аквакультури до 10 січня наступного за звітним роком за формою № 1 А-риба (річна).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь