Новини

20 Листопада, 2023 р., 19:06
За оперативними даними до загального фонду бюджету громади станом на 20 листопада 2023 року з початку року надійшло 283 904,1 тис.грн. податків і платежів, що становить 93,6% до плану на рік з урахуванням змін, в тому числі за листопад місяць отримано 16 446,0 тис.грн. Основним податком, який наповнює бюджет громади, є податок на доходи з фізичних осіб, надходження якого склали 198 300,4 тис. грн. або 69,8% від усіх надходжень. Другим важливим джерелом надходжень загального фонду є місцеві податки і збори, які поповнили бюджет громади на суму 63 125,0 тис.грн., з них надійшло єдиного податку – 35 201,9 тис.грн., плати за землю – 21 537,1 тис.грн., податку на нерухоме майно – 5 975,0 тис.грн. Крім власних надходжень податків і зборів, з початку року до загального фонду бюджету громади надійшло 122 757,5 тис.грн. дотацій і субвенцій із державного та інших бюджетів.
20 Листопада, 2023 р., 08:48
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу прийміть  вітання з Днем народження.  Бажаємо Вам здоров’я, оптимізму, реалізації ідей і задуманих планів, посмішок фортуни, успіху, сімейного благополуччя і щастя. А ще бадьорості духу, стабільності, позитиву, яскравих подій, незабутніх вражень і тільки щасливих випадків!
19 Листопада, 2023 р., 09:50
Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем працівників сільського господарства! 
18 Листопада, 2023 р., 08:28
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу цього  святкового дня сердечно вітаємо Вас із Днем народження.   Нехай щасливими спогадами наповнене буде ваше життя, нехай серце сяє промінями радості, а доля дарує великі можливості для досягнення заповітних мрій.
18 Листопада, 2023 р., 08:20
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу цього  святкового дня сердечно вітаємо Вас із Днем народження. Хай у Вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці – доброта, а у справах – мудрість та виваженість. Нехай і надалі доля буде прихильною до Вас, а дружні привітання додадуть життєвої наснаги у скарбничку Вашої душі. Бажаємо міцного здоров’я, особистого щастя, невичерпної енергії та наснаги у роботі!
17 Листопада, 2023 р., 08:52
Прийміть щирі вітання та найкращі побажання з нагоди Міднародного дня студентів! Студентські роки - це найцікавіший і водночас дуже відповідальний етап у житті кожної людини, коли закладаються основи майбутніх професійних та життєвих успіхів. 
17 Листопада, 2023 р., 08:45
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу, у цей святковий день, прийміть сердечні вітання з нагоди Вашого Дня народження! Нехай оптимізм, віра, надія допомагають Вам долати всі труднощі, нехай удача стане Вашою невід’ємною супутницею на життєвих дорогах. Миру Вам, злагоди кожної днини, родинного затишку, щастя, міцного здоров’я, довголіття і добра.
17 Листопада, 2023 р., 08:42
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу прийміть поздоровлення з нагоди Дня народження. Бажаємо здоров’я міцного, щастя, сімейного затишку, життєвої мудрості, діловитості, високого професіоналізму, щедрості, доброзичливості, поваги серед людей. Нехай Ваш дім повниться добром, благополуччям та всілякими благами. Хай кожна мить буде повна надії і хай пощастить здійснити всі мрії! Удачі, натхнення, духовного росту, хай буде в житті усе легко і просто!
17 Листопада, 2023 р., 08:37
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу прийміть найщиріші вітання та сердечні побажання з нагоди Вашого Дня народження.Цього святкового дня бажаємо здоров'я, щастя і добробуту Вам і Вашій родині, успіхів і здобутків у всіх справах, наснаги та натхнення. Хай поруч з Вами будуть надійні, щирі друзі, близькі люди. Зичимо Вам, аби кожен Ваш день був наповнений корисними справами і теплом людських відносин, мрії втілювалися у життя та приносили бажану радість і задоволення. 
16 Листопада, 2023 р., 10:23
Тульчинська міська рада продовжує допомагати військовим Тульчинського батальйону теритоіальної оборони.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь