Новини

07 Лютого, 2024 р., 18:31
Жахлива трагедія сталася 6 лютого 2024 року в Житомирській області. В будинку одного з сіл Семенівської громади знайшли сімох людей без ознак життя. Пʼятеро з них – з смт.Кирнасівка Тульчинської громади, ще двоє– із Гайсинської громади. Найстаршому було 45, наймолодшому – 30.
07 Лютого, 2024 р., 16:28
07 січня 2024 року в конференц-залі Тульчинської міської ради під головуванням Тульчинського міського голови Валерія ВЕСНЯНОГО відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Тульчинської міської ради, на якому розглянуто питання щодо стану захворюваності на грип та інші гострі респіраторні вірусні захворювання в закладах загальної середньої освіти. Комісією прийнято рішення про здійснення організації освітнього процесу керівниками закладів загальної середньої освіти: Кирнасівської, Мазурівської, Нестерварської гімназій та Журавлівського ліцею з 08 лютого 2024 року, упродовж 10 календарних днів, з використанням технологій дистанційного навчання згідно із затвердженим розкладом навчальних занять.
07 Лютого, 2024 р., 16:11
07 лютого 2024 року у приміщенні Тульчинської міської ради відбулось засідання комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені/знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України. Під час засідання було розглянуто питання згідно порядку денного.
07 Лютого, 2024 р., 10:54
З метою захисту свого життя та здоров’я необхідно знати та виконувати наступні правила перебування на льоду: 1. На водоймах безпечним вважається лід (при температурі повітря нижче 0): - для одного пішохода – товщиною не менше 7 см; - для групи людей – товщиною не менше 15 см; - для масового катання на ковзанах - товщиною не менше 25 см. 2. Забороняється виходити на тонкий лід. 3. Міцність льоду перевіряють товстою палицею (жердиною), ударяючи нею (2-3 рази в одне і те саме місце) якнайдалі від себе. Категорично забороняється випробовувати міцність льоду ударами ніг. Якщо лід недостатньо міцний, потрібно припинити рух і повертатися назад своїми слідами (там міцність льоду вже перевірена). 
05 Лютого, 2024 р., 10:26
Всі внутрішньо переміщені особи (ВПО), які отримували допомогу на проживання до 1 лютого, продовжать її отримувати до 1 березня. Для цього не потрібно нікуди звертатись. Продовження виплати відбудеться автоматично.
04 Лютого, 2024 р., 11:50
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу прийміть найщиріші вітання з Днем народження. Бажаємо Вам здоров’я, оптимізму, реалізації ідей і задуманих планів, посмішок фортуни, успіху, сімейного благополуччя і щастя. А ще бадьорості духу, стабільності, позитиву, яскравих подій, незабутніх вражень і тільки щасливих випадків!
03 Лютого, 2024 р., 08:21
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу, у цей святковий день, прийміть сердечні вітання з нагоди Вашого Дня народження! Нехай оптимізм, віра, надія допомагають Вам долати всі труднощі, нехай удача стане Вашою невід’ємною супутницею на життєвих дорогах. Миру Вам, злагоди кожної днини, родинного затишку, щастя, міцного здоров’я, довголіття і добра.
02 Лютого, 2024 р., 14:18
31.01.2024 року під головуванням заступника голови Тульчинської міської ради відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Тульчинської міської ради, на якому розглядалися наступні питання:
02 Лютого, 2024 р., 08:31
Отримання пенсії — послуга, до якої ми ставимося з особливою чутливістю. Адже часто наші клієнти — старенькі люди, яким незручно користуватися картками банків, або ж складно щомісяця ходити у відділення.⠀ Знаємо, що в кожного з вас є близькі, які потребують доставки пенсії готівкою додому. Розкажіть, що це можливо в Укрпошті.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь