Новини

14 Лютого, 2024 р., 09:46
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу сердечно вітаємо Вас із Днем народження. Зичимо невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх планів та задумів. Бажаємо, щоб підґрунтям щасливого життя та плідної професійної діяльності були міцне здоров`я, серце сповнене любові та добра, натхненна думка й щирі почуття. Нехай людська шана буде подякою Вам за плідну працю, чуйність, уміння творити добро.
13 Лютого, 2024 р., 18:11
13 лютого 2024 року в залі засідань Тульчинської міської ради під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віталія ПОБЕРЕЖНИКА відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Тульчинської міської ради, на якому розглянуто 3 питання:
13 Лютого, 2024 р., 16:39
Високу нагороду – почесний нагрудний знак «Золотий хрест» від Головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного отримав ще один наш земляк.
12 Лютого, 2024 р., 14:43
09 лютого 2024 року в  онлайн нараді  Департаменту охорони здоров’я Вінницької ОДА взяли участь 55 медичних працівників та керівників закладів освіти Тульчинської громади.
11 Лютого, 2024 р., 12:26
Від імені міського голови, виконавчого комітету та депутатського корпусу Тульчинської міської ради бажаємо Вам міцного здоров’я, миру, злагоди,добра, родинного благополуччя, щоб сонце завжди яскраво світило у Вашому домі, і на Вашому життєвому шляху не було ніяких перешкод. Нехай щасливою буде Ваша доля під Божим і людським благословенням, а кожен новий день буде щедрим на успіхи та перемоги, багатим на радісні звістки, приємні події, особисті досягнення і благородні справи!
10 Лютого, 2024 р., 13:09
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу прийміть  вітання з Днем народження. Бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, подальших успіхів у будь-яких починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях. Хай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння. Хай доля збагачує Вас життєвою мудрістю, енергією, натхненням та радістю сьогодення!
10 Лютого, 2024 р., 08:15
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу прийміть наші найтепліші поздоровлення з нагоди Дня народження. Бажаємо здоров’я міцного, щастя, життєвої мудрості, діловитості, високого професіоналізму, щедрості, доброзичливості, поваги серед людей. Нехай Ваш дім повниться добром, благополуччям та всілякими благами. Хай кожна мить буде повна надії і хай пощастить здійснити всі мрії! Удачі, натхнення, духовного росту, хай буде в житті усе легко і просто!
09 Лютого, 2024 р., 17:11
Сьогодні, 9 лютого 2024 року, КНП «Тульчинська центральна районна лікарня» Тульчинської міської ради отримала гуманітарну допомогу з Німеччини 
09 Лютого, 2024 р., 08:10
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу прийміть найщиріші вітання з Днем народження. Бажаємо Вам здоров’я, оптимізму, реалізації ідей і задуманих планів, посмішок фортуни, успіху, сімейного благополуччя і щастя. А ще бадьорості духу, стабільності, позитиву, яскравих подій, незабутніх вражень і тільки щасливих випадків!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь