Новини

19 Квітня, 2023 р., 12:03
Для учасників бойових дій, які планують реалізувати себе на посадах державної служби та служби в органах місцевого самоврядування, відкрито реєстрацію для участі у додатковому відборі на безкоштовне навчання за сертифікатною програмою «Урядування в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення».
17 Квітня, 2023 р., 14:20
Багато людей втратили роботу через війну і досі перебувають в активному пошуку, звертаючись за допомогою до служби зайнятості. Станом на 14 квітня 2023 року у Вінницькій обласній службі зайнятості на обліку перебувають майже 5 тис. безробітних. Однак роботодавці опинилися не в кращому становищі: через різке скорочення бюджетів, масову міграцію спеціалістів та мобілізацію до лав ЗСУ закривати вакансії стало важче. Тож для яких спеціалістів робота знайдеться завжди? Серед найзатребуваніших у роботодавців працівників традиційно переважають: підсобні робітники, водії автотранспортних засобів, кухарі, продавці (продовольчих і непродовольчих товарів), трактористи бухгалтери, прибиральники, швачки, слюсарі-ремонтники, менеджери зі збуту, слюсарі з механоскладальних робіт, вантажники, робітники з благоустрою. 
17 Квітня, 2023 р., 14:16
Відкрито реєстрацію для участі у додатковому відборі на безкоштовну сертифікатну програму навчання ветеранів та ветеранок, які планують реалізувати себе на посадах державної служби та служби в органах місцевого самоврядування.
17 Квітня, 2023 р., 14:12
За оперативними даними до загального фонду бюджету громади станом на 17 квітня 2023 року з початку року надійшло 77 670,7 тис.грн. податків і платежів, що становить 28,6% до річного плану, в тому числі за квітень місяць отримано 10 482,7 тис.грн. Основним податком, який наповнює бюджет громади, є податок на доходи з фізичних осіб, надходження якого склали 54 574,4 тис. грн. або 70,3% від усіх надходжень. Другим важливим джерелом надходжень загального фонду є місцеві податки і збори, які поповнили бюджет громади на суму 17 179,6 тис.грн., з них надійшло єдиного податку – 9 519,5 тис.грн., плати за землю – 6 397,2 тис.грн., податку на нерухоме майно – 1 120,7 тис.грн. Крім власних надходжень податків і зборів, з початку року до загального фонду бюджету громади надійшло 40 460,0 тис.грн. дотацій і субвенцій із державного та інших бюджетів.
15 Квітня, 2023 р., 22:55
Шановні жителі та гості громади! Щиро вітаю вас із світлим Воскресінням Христовим! У цей непростий час Великдень ще більше об'єднує нас у щирій молитві за мир і спокій у рідній державі. Сьогодні ми переконані, що ніщо не зрівняється з силою віри, надії та любові, навіть смерть. Своїм воскресінням Христос довів: найбільші труднощі, найважчі біди, які випадають на нашу долю, можуть і будуть переможені! Це особливо важливо пам’ятати в наш час важких випробувань. 
14 Квітня, 2023 р., 09:41
СЕКТОР «ТУЛЬЧИНСЬКЕ  БЮРО ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ» ІНФОРМУЄ: Хто може отримати відстрочку від мобілізації для догляду за родичами
14 Квітня, 2023 р., 09:38
Дорогі земляки! Вітаю вас зі Світлим Христовим Воскресінням! Відродження та оновлення символізує це свято. Воно зміцнює нашу віру в те, що світло обов`язково витіснить пітьму, що добро подолає зло, а життя переможе смерть. За життя нині бореться Україна. За своїх дітей, за майбутнє рідної країни стоять наші бійці на фронтах жорстокої війни з російським ворогом. Незламністю духу примножуємо наші сили, а віра додає нам стійкості.  До Бога лине наша молитва за Україну, за наших батьків і дітей, за мужніх захисників і захисниць, за нашу перемогу та мир. Світлого Великодня - вашим родинам! Перемоги – Україні! Христос Воскрес! Воістину Воскрес!
14 Квітня, 2023 р., 09:37
З початку війни послугами Вінницької обласної служби зайнятості скористались 4265 осіб з числа внутрішньо переміщених громадян, з них 3665 – набули статусу безробітного. Серед безробітних переселенців найбільше менеджерів (зі збуту, постачання, логістики), бухгалтерів, продавців (продовольчих та непродовольчих товарів), вчителів та вихователів, касирів, економістів, підсобних робітників, медичних працівників, працівників сфери громадського харчування (кухар, бармен, бариста, офіціант), водіїв.
14 Квітня, 2023 р., 09:25
Запрошуємо усіх охочих 20.04.2023р. з 10 години долучитись до здачі крові всіх груп в Тульчинській ЦРЛ, хірургічний корпус 2-й поверх. Це необхідно для заготовки компонентів донорської крові, які в подальшому врятують не одне людське життя.
14 Квітня, 2023 р., 08:45
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу, у цей святковий день, прийміть сердечні вітання з нагоди Вашого Дня народження! Нехай оптимізм, віра, надія допомагають Вам долати всі труднощі, нехай удача стане Вашою невід’ємною супутницею на життєвих дорогах. Миру Вам, злагоди кожної днини, родинного затишку, щастя, міцного здоров’я, довголіття і добра. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь