Новини

28 Квітня, 2023 р., 15:20
28 квітня на сесії обласної Ради депутати ухвалили рішення «Про забезпечення зміцнення національної безпеки у сфері свободи совісті та діяльності релігійних організацій на території Вінницької області». Воно стосується діяльності на території Вінниччини УПЦ у єдності з московським патріархатом. У рішенні обласної Ради зазначено, що воно ухвалюється через антиукраїнську та антидержавну позицію переважної більшості релігійних організацій Української православної церкви у єдності з московським патріархатом, а також через непоодинокі факти колаборації з державою-окупантом. Крім цього, обласна Рада посилається на рішення Конституційного суду від 27 грудня 2022 року, яким він визнав закон, що зобов'язує УПЦ МП вказати у своїй назві її приналежність до Росії, таким, що відповідає Конституції.
27 Квітня, 2023 р., 14:32
25 квітня 2023 року на спортивній базі Тульчинської ДЮСШ - для дітей сиріт проведено благодійний турнір з настільного тенісу на підтримку ЗСУ.
27 Квітня, 2023 р., 10:08
Чи потрібно змінювати місце реєстрації?
26 Квітня, 2023 р., 15:15
Із 1 квітня 2023 року додано нові рахунки для сплати мінімального податкового зобов’язання з податку на прибуток, податку на доходи фізичних осіб та  єдиного податку.
26 Квітня, 2023 р., 15:11
Відкрито реєстрацію для участі у додатковому відборі на безкоштовну сертифікатну програму навчання ветеранів та ветеранок, які планують реалізувати себе на посадах державної служби та служби в органах місцевого самоврядування.
26 Квітня, 2023 р., 08:30
26 квітня 1986 року - трагічна дата, яка назавжди увійшла в історію цивілізації, як одна з найбілших техногенних катастроф, Україна  пережила смертоносну аварію на Чорнобильській АЕС. Відтоді цей весняний день для всього світу став втіленням скорботи за жертвами трагедії. Щороку ми разом згадуємо і сумуємо за героями, які віддали власні життя заради наших. Вічна і світла їм пам'ять. Безмежна шана і доземний уклін ліквідаторам, які живуть поряд з нами. Навряд чи колись вони забудуть ті лихі дні посеред весняного квіту. 
25 Квітня, 2023 р., 11:49
На 45 сесії Тульчинської міської ради депутати прийняли рішення «Про перейменування вулиць і провулків в населених пунктах Тульчинської міської територіальної громади  в рамках процесу дерусифікації та деколонізації».
25 Квітня, 2023 р., 10:09
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу прийміть  вітання з Днем народження. Бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, подальших успіхів у будь-яких починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях. Хай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння. Хай доля збагачує Вас життєвою мудрістю, енергією, натхненням та радістю сьогодення!
25 Квітня, 2023 р., 08:21
ШАНОВНИЙ Валерію Михайловичу! Прийміть щирі вітання з нагоди  Дня народження!
25 Квітня, 2023 р., 08:19
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу прийміть наші найтепліші поздоровлення з нагоди Дня народження. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь