Новини

25 Квітня, 2023 р., 10:09
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу прийміть  вітання з Днем народження. Бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, подальших успіхів у будь-яких починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях. Хай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння. Хай доля збагачує Вас життєвою мудрістю, енергією, натхненням та радістю сьогодення!
25 Квітня, 2023 р., 08:21
ШАНОВНИЙ Валерію Михайловичу! Прийміть щирі вітання з нагоди  Дня народження!
25 Квітня, 2023 р., 08:19
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу прийміть наші найтепліші поздоровлення з нагоди Дня народження. 
24 Квітня, 2023 р., 14:40
За оперативними даними до загального фонду бюджету громади станом на 24 квітня 2023 року з початку року надійшло 81 962,1 тис.грн. податків і платежів, що становить 30,2% до річного плану, в тому числі за квітень місяць отримано 14 774,1 тис.грн. Основним податком, який наповнює бюджет громади, є податок на доходи з фізичних осіб, надходження якого склали 57 435,7 тис. грн. або 70,1% від усіх надходжень. Другим важливим джерелом надходжень загального фонду є місцеві податки і збори, які поповнили бюджет громади на суму 18 300,3 тис.грн., з них надійшло єдиного податку – 10 276,4 тис.грн., плати за землю – 6 720,3 тис.грн., податку на нерухоме майно – 1 161,3 тис.грн. Крім власних надходжень податків і зборів, з початку року до загального фонду бюджету громади надійшло 41 206,2 тис.грн. дотацій і субвенцій із державного та інших бюджетів.
24 Квітня, 2023 р., 14:38
Податкові відносини в умовах воєнного стану – важлива складова економічного фронту. Сплата податків - це наповнення місцевих бюджетів, підтримка ЗСУ і держави в цілому. Платники повинні самостійно стежити за наявністю або відсутністю податкового боргу до 3 060 гривень. Платникам, які мають податковий борг, сума якого не перевищує 3 060 гривень податкова вимога не надсилається. Відповідно такі особи можуть і не знати про його наявність та накопичувати борг за рахунок штрафних санкцій, які застосовуються за несвоєчасну сплату податків.
24 Квітня, 2023 р., 10:20
Рапорт: що варто про нього знати. Рапорт — це вид службового документа ЗСУ, аналог заяви в цивільному документообігу. Юристи системи безоплатної правової допомоги розповідають, що повинен знати про рапорт кожен військовослужбовець. У яких ситуаціях може подаватися рапорт • для проведення службового розслідування та видача довідки про обставини травми • направлення для проходження ВЛК • направлення на проходження МСЕК • виплати додаткової винагороди за час перебування на лікуванні • звільнення з військової служби за станом здоров’я, сімейними обставинами • речового забезпечення • для щорічної відпустки та за сімейними обставинами • виплати грошового забезпечення • виплати одноразової грошової допомоги • встановлення статусу учасника бойових дій тощо
24 Квітня, 2023 р., 10:15
Державна служба зайнятості пропонує унікальну можливість підвищити свій фаховий рівень – безкоштовно отримати ваучер на навчання, щоб мати більше шансів знайти роботу та бути конкурентним на ринку праці. То ж які кроки треба зробити та куди звертатися, щоб отримати ваучер? 1. Вибір центру зайнятості. Вам необхідно звернутися до будь-якого структурного підрозділу Вінницького обласного центру зайнятості та повідомити про намір отримати ваучер на навчання. Адреси та контакти за посиланням: https://is.gd/GmtBJe 2. Вибір професії.  На цьому етапі ви маєте визначитися, на кого ви бажаєте вчитися. Потім вибрати необхідну професію або спеціальність з переліку професій, за яким може бути виданий ваучер. Перелік професій тут: https://is.gd/qjIfuw 3. Подання пакету документів. Напишіть заяву на отримання ваучера та надайте необхідний пакет документів до служби зайнятості. Перелік документів тут: https://www.dcz.gov.ua/storinka/vauchery 4. Ухвалення рішення центром зайнятості.  Фахівці служби зайнятості протягом восьми днів опрацьовують вашу заяву та приймають рішення щодо видачі ваучера. 5. Отримання ваучера. Протягом 5 робочих днів з дня надходження позитивного рішення вам необхідно звернутися в обраний вами структурний підрозділ центру зайнятості та отримати ваучер. 6. Вибір навчального закладу. Ви обираєте навчальний заклад, який має право здійснювати діяльність у сфері вищої освіти та професійно-технічної освіти із переліку навчальних закладів, для навчання в яких може бути виданий ваучер. Перелік тут: https://is.gd/LtO4Vm 7. Навчання. Ви подаєте до обраного навчального закладу ваучер та пакет документів для вступу. Потім укладаєте з навчальним закладом договір та розпочинаєте навчання. У разі виникнення питань звертайтесь на гарячі лінії Вінницького обласного центру зайнятості 0 (432) 55-17-96, +38 (063) 814-53-38, +38 (050) 195-09-24 або пишіть на Телеграм канал Підтримка ДСЗ Вінниця ➡️ https://t.me/DCZ_Vinnytsa
22 Квітня, 2023 р., 20:21
Ще один день скорботи у Тульчині, знову невимовно стискає серце та болить душа за нашого Захисника, який побачить Перемогу тільки з небес. . Не пробачимо ворогові жодної загубленої, втраченої душі. Наша країна переживає те, чого не бачив світ майже 80 років. В боротьбі за незалежність України, її територіальну цілісність та суверенітет, мужньо даючи відсіч ворогові і залишаючись вірним військовій присязі, при виконанні бойового завдання загинув наш земляк, Герой, захисник - Мазур Юрій Анатолійович.
21 Квітня, 2023 р., 21:02
Сьогодні, 21 квітня, жителі громади навколішки та зі сльозами на очах зустрічали ще одного Героя, який віддав усе, аби Україна жила вільно і незалежно. Вже назавжди до рідного міста повернувся Мазур Юрій Анатолійович.
21 Квітня, 2023 р., 20:05
Історична драма «Щедрик» - один з тих українських фільмів, якими наш народ може і повинен пишатись. Картина розповідає правдиву історію українців і показує дійсне обличчя росіян в роки Другої світової війни.  Цей фільм нікого не залишить байдужим, бо події актуальні і сьогодні. Все, що колись проходили наші батьки і діди, ми сьогодні знову переживаємо з нашими дітьми: геноцид, поневолення, спроби знищення української ідентичності. Реакція глядачів говорить сама за себе. Повна зала та довгі овації зі сльозами на очах. Фільм, який повинен побачити кожен українець та весь світ!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь