Новини

10 Квітня, 2023 р., 15:32
Порядок денний комісії з питань найменування або перейменування площ, вулиць, провулків, проспектів, скверів, парків, розташованих на території Тульчинської територіальної громади
10 Квітня, 2023 р., 15:31
За оперативними даними до загального фонду бюджету громади станом на 10 квітня 2023 року з початку року надійшло 72 735,8 тис.грн. податків і платежів, що становить 26,8% до річного плану, в тому числі за квітень місяць отримано 5 547,9 тис.грн. Основним податком, який наповнює бюджет громади, є податок на доходи з фізичних осіб, надходження якого склали 50 784,7 тис. грн. або 69,8% від усіх надходжень. Другим важливим джерелом надходжень загального фонду є місцеві податки і збори, які поповнили бюджет громади на суму 16 321,8 тис.грн., з них надійшло єдиного податку – 8 997,1 тис.грн., плати за землю – 6 139,9 тис.грн., податку на нерухоме майно – 1 076,3 тис.грн. Крім власних надходжень податків і зборів, з початку року до загального фонду бюджету громади надійшло 35 736,9 тис.грн. дотацій і субвенцій із державного та інших бюджетів.
10 Квітня, 2023 р., 08:37
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу прийміть наші найтепліші поздоровлення з нагоди Дня народження. Бажаємо міцного здоров'я, особистого щастя, невичерпної енергії та наснаги у всіх Ваших добрих справах. Хай у Вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці — доброта, а у справах — мудрість та виваженість. Нехай доля і надалі буде прихильною до вас, даруючи радість життя, незрадливу удачу, вірних і надійних друзів.
10 Квітня, 2023 р., 08:36
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу щиро вітаємо Вас з Днем народження та бажаємо міцного здоров’я, щастя, благополуччя, добробуту Вам і Вашій родині, великих успіхів і здобутків у всіх справах, наснаги та натхнення, довгих років життя у міцному родинному колі та серед вірних друзів.
07 Квітня, 2023 р., 19:42
Сьогодні, 7 квітня наша громада попрощалася з молодшим сержантом Русланом Шевчуком, який загинув захищаючи усіх нас від російського агресора.
07 Квітня, 2023 р., 12:40
Вітаю вірян західного обряду з Великоднем! Це один із найсвітліших днів для християнського світу. Оновлення та перемогу над смертю дарує нам цей день! Віримо, що правда має силу, що добро перемагає зло, що вільною та щасливою буде наша країна! Молимося за Україну, за батьків, дітей, за наших мужніх воїнів, за нашу перемогу й мир. Нехай завжди будуть з нами свята благодать і любов! Христос Воскрес! Воістину Воскрес!
07 Квітня, 2023 р., 11:44
Щороку навесні, з початком дачного сезону, пожвавлюється реалізація насіння овочевих культур та садивного матеріалу (саджанців) багаторічних рослин на ринках роздрібними продавцями та спеціалізованими магазинами. Садивний матеріал звісно краще купувати безпосередньо у виробника, що включений до Державного Реєстру суб’єктів насінництва та розсадництва і вирощує сертифіковані безвірусні підщепи та дерева відповідно до законодавства. Але не завжди в пересічного споживача є така можливість, адже суб’єктів розсадництва не так вже багато.
07 Квітня, 2023 р., 08:42
У першому кварталі поточного року аварійно-диспетчерська служба АТ «Вінницягаз» виконала 3 тис. заявок за номером 104. В минулому році кількість викликів сягнула 14 тис. На жаль, через недотримання правил безпеки при користуванні газом мали місце нещасні випадки. Збережіть своє життя та здоров’я, дотримуйтеся правил безпеки при використанні газу в побуті.
06 Квітня, 2023 р., 18:48
Сьогодні, 6 квітня жителі Тульчинської громади навколішки, з квітами, лампадками та синьо-жовтими прапорами, зустрічали земляка -  Шевчука Руслана Францевича. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь