Новини

10 Березня, 2023 р., 16:18
 Збір на відповідний проект під назвою «Довгі руки ТрО» розпочався наприкінці минулого року. Особливістю даного збору стало те, що люди можуть жертвувати кошти на підрозділи окремої області. Завдяки цьому, можна побачити жителі яких регіонів активніше підтримують реалізацію проекту.
10 Березня, 2023 р., 12:53
Щороку 10 березня відзначається День державного гімну України. Цей день є символом національної гордості та єдності нашої країни, а гімн України є одним з головних державних символів разом з прапором та гербом. Його автором є Михайло Вербицький, який написав музику до віршів Павла Чубинського. Гімн України є виразом патріотизму, гордості та почуття національної ідентичності, що є невід'ємною частиною кожного громадянина України.Він має в собі національну ідентичність та історичне значення. Кожен з нас повинен поважати та шанувати наш гімн та інші державні символи.
10 Березня, 2023 р., 11:44
Сьогодні, 10 березня минає три роки, як трагічно загинув наш земляк, Ведешин Андрій Олександрович (позивний «Бармен») (04.02.1986-10.03.2020). Внаслідок влучання ворожої протитанкової керованої ракети в районі с. Піски (околиці Донецького аеропорту) у військову автівку ГАЗ-66, яка перевозила бійців, що повертались із бойового чергування, життя Андрія Олександровича обірвалось. У свої 34 Ведешин А.О. віддав своє життя за Україну. Військовослужбовець Сухопутних військ Збройних Сил України Андрій Ведешин був призваний Тульчинським РВК на військову службу за контрактом у травні 2017 року. Служив у 131-й окремому розвідувальному батальйоні на посаді розвідника-радіотелефоніста.
10 Березня, 2023 р., 11:42
З великим сумом повідомляємо про трагічну загибель 35-річного Токаренка Руслана Валерійовича, жителя села Нестерварка. Війна й ненависні окупанти обірвали життя ще одного нашого мужнього захисника, патріота, який захищав незалежність та територіальну цілісність Батьківщини.
10 Березня, 2023 р., 10:45
4 березня у Києві відбувся 1-й етап всеукраїнського турніру з бойового самбо «LEGION GRAND PRIX», який зібрав майже 200 учасників. Наші бійці показали високий рівень підготовки та змогли здобути призові місця. Чемпіонами стали: 🥇Володимир Бойчук 🥇Очеретний Ростислав 🥇Шелемба Яна 🥇Сакал Вадим (57 кг) Срібні нагороди здобули: 🥈Сакал Вадим (62 кг) 🥈Бойчук Мирослава В результаті турніру двоє тульчинських спортсменів виступлять у наступних етапах турніру та зможуть поборотися за пояс ЧЕМПІОНА. Вітаємо спортсменів із заслуженими перемогами, пишаємося вашими досягненнями, Ви наша гордість! Висловлюємо подяку тренерам В.Соляр та В.Лукіянчук за професійне виховання спортсменів. «СИЛЬНА МОЛОДЬ - МАЙБУТНЄ КРАЇНИ 🇺🇦💪
10 Березня, 2023 р., 08:35
Однією з цілей соціальної політики в Україні є максимальна допомога особам і родинам, які опинились у складних життєвих обставинах, та забезпечення умов для подолання цих обставин. З початком повномасштабної війни, розв’язаної російською федерацією, створення механізмів підтримки для організації підприємницької діяльності і здобуття економічної самостійності для таких родин набуло особливої актуальності. В рамках цієї політики Мінсоцполітики перезапускає програму «Рука допомоги», яка спрямована на допомогу малозабезпеченим особам у відкритті власної справи. Програму було розроблено спільно зі Світовим банком, у 2016 -2018 рр. вона була пропілотована у Львівській, Полтавській, Харківській, Донецькій, Житомирській, Чернігівській областях і зарекомендувала себе як успішний соціальний проєкт. За цей період 237 підприємців змогли започаткувати власну справу. Наразі, тимчасово згорнуту з початком повномасштабної війни, програму «Рука допомоги» поновлено. На реалізацію програми державою виділено 9,6 млн грн.
09 Березня, 2023 р., 12:34
У Тульчині відзначили 209-ту річницю від дня народження Тараса Шевченка літературним флешмобом "Читаємо Кобзаря". До заходу долучилися пpедставники міської та районної влади, студенти та викладачі Тульчинського фахового коледжу культури, активісти та жителі громади. На площі звучала Шевченкова поезія, Ліни Костенко та Наталії Погребняк. Також учасники зібрання поклали квіти до пам’ятника Кобзарю.
08 Березня, 2023 р., 21:36
СЕКТОР «ТУЛЬЧИНСЬКЕ БЮРО ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ» ІНФОРМУЄ
08 Березня, 2023 р., 19:40
Стійкістю та силою наших воїнів захоплюється увесь світ. Та, на жаль, не всі вони повертаються додому живими. Безжальна та жорстока війна забирає найкращих захисників України. Тульчинська громада сьогодні зустрічала свого Героя, загиблого захисника України Ігоря Михайловича Ткача, який повернувся додому "на щиті". Люди вийшли на вулиці з прапорами, квітами та лампадками, щоб вшанувати його пам'ять.
08 Березня, 2023 р., 11:48
Чарівні жінки Тульчинської громади! Від усього серця вітаю вас із  Міжнародним жіночим днем - 8 березня! Усе найдорожче і прекрасне, що є у нашому житті – любов і сім’я, народження і щастя, радість і надія, пов’язане з вами, - наші жінки. Ви натхненно працюєте, утверджуєте успіхи і підтримуєте у тяжкі хвилини, прикрашаєте дні теплом, добром і ніжністю.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь