Новини

31 Березня, 2023 р., 12:24
В рамках реалізації пілотного проекту 30 березня 2023 року в Тульчині відбулася перша зустріч за участі голови Вінницької обасної ГО «Гармонія» Людмили Нецкіної та міського голови Валерія Весняного.
31 Березня, 2023 р., 12:14
31 березня 2023 року під головуванням Віталія Поліщука відбулося засідання постійної комісії з питань освіти, культури, охорони здоров′я, соціального захисту населення, молоді, спорту, депутатської діяльності, етики, законності та зв’язків з громадськістю.
30 Березня, 2023 р., 18:46
Правилами охорони електричних мереж (Правилами), затвердженими Постановою Кабінету міністрів України від 27 грудня 2022р. № 1455, з метою забезпечення збереження електричних мереж, створення належних умов їх експлуатації та запобігання нещасним випадкам від впливу електричного струму встановлені вимоги щодо охорони об’єктів та обмеження щодо використання земельних ділянок в охоронних зонах повітряних ліній електропередачі.
30 Березня, 2023 р., 17:02
29 березня 2023 р. в м.Тульчин голова Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов разом із директором Департаменту гуманітарної політики Вінницької ОДА Володимиром Буняком передали 401 хромбук  для 62 шкіл та 3 закладів освіти обласного підпорядкування Тульчинського району.
30 Березня, 2023 р., 11:06
З 1 квітня 2023 року на всіх рибогосподарських водних об’єктах Вінницької області починається весняно-літня заборона на лов водних біоресурсів
29 Березня, 2023 р., 17:11
На замовлення ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області», підрядна організація Філія «Томашпільський райавтодор» ДП «Вінницький облавтодор» розпочала виконання робіт з поточного дрібного (ямкового) ремонту дорожнього покриття автомобільної дороги загального користування місцевого значення О-02-21-02 Тульчин-Тиманівка- Марківка.
29 Березня, 2023 р., 15:53
СЕКТОР «ТУЛЬЧИНСЬКЕ БЮРО ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ» ІНФОРМУЄ: "Проходження військово-лікарської комісії (запитуєте-відповідаємо: зразки документів)"
27 Березня, 2023 р., 22:01
На виконання пункту 2 розділу ІІ Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності, затвердженого Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 5червня 2018 року № 130 комунальне підприємство «Тульчинводоканал» доводить до відома споживачів про намір здійснити підвищення тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення у 2023 році.
27 Березня, 2023 р., 16:38
Не обов’язково мати психологічну освіту, щоб надавати першу психологічну допомогу, але обов’язково треба знати, як це правильно робити, щоб не нашкодити й бути ефективними. Навчені працівники розуміють наслідки травми, пропонують стратегії для емоційної стабілізації та відновлення, а також допомагають у задоволенні нагальних потреб людини. Надання допомоги на робочому місці не замінює професійну допомогу психолога, але мотивує людей своєчасно звертатися до фахівця.
27 Березня, 2023 р., 16:30
Метою Премії є підтримка творчих діячів, відзначення авторів, видавництв, представників творчої спільноти, які зробили значний внесок у популяризацію української книжки, популяризація творчості, утвердження високих мистецьких стандартів у національному письменстві і літературній критиці, створення умов для творчого зростання. На здобуття Премії висуваються оригінальні книжкові видання видані українською мовою протягом останніх трьох років в Україні.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь