Новини

08 Березня, 2023 р., 21:36
СЕКТОР «ТУЛЬЧИНСЬКЕ БЮРО ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ» ІНФОРМУЄ
08 Березня, 2023 р., 19:40
Стійкістю та силою наших воїнів захоплюється увесь світ. Та, на жаль, не всі вони повертаються додому живими. Безжальна та жорстока війна забирає найкращих захисників України. Тульчинська громада сьогодні зустрічала свого Героя, загиблого захисника України Ігоря Михайловича Ткача, який повернувся додому "на щиті". Люди вийшли на вулиці з прапорами, квітами та лампадками, щоб вшанувати його пам'ять.
08 Березня, 2023 р., 11:48
Чарівні жінки Тульчинської громади! Від усього серця вітаю вас із  Міжнародним жіночим днем - 8 березня! Усе найдорожче і прекрасне, що є у нашому житті – любов і сім’я, народження і щастя, радість і надія, пов’язане з вами, - наші жінки. Ви натхненно працюєте, утверджуєте успіхи і підтримуєте у тяжкі хвилини, прикрашаєте дні теплом, добром і ніжністю.
07 Березня, 2023 р., 10:04
Зовсім нещодавно наш ворог обрав для себе досить вразливу категорію людей у нашій країні – підлітків, і намагається через них сіяти ворожнечу всередині України. Вказаний рух сягає корінням японського мультфільму-аніме «Hunter x Hunter», де за сюжетом діє злочинна організація «Геней Редан», також звана «Павуком», символом якої є павук із цифрою «4».
06 Березня, 2023 р., 15:53
За оперативними даними до загального фонду бюджету громади станом на 06 березня 2023 року з початку року надійшло 46 299,3 тис.грн. податків і платежів, що становить 17% до річного плану, в тому числі за березень місяць отримано 1 624,8 тис.грн. Основним податком, який наповнює бюджет громади, є податок на доходи з фізичних осіб, надходження якого склали 30 892,6 тис. грн. або 66,7% від усіх надходжень. Другим важливим джерелом надходжень загального фонду є місцеві податки і збори, які поповнили бюджет громади на суму 11 485,3 тис.грн., з них надійшло єдиного податку – 6 888,3 тис.грн., плати за землю – 3 634,6 тис.грн., податку на нерухоме майно – 872,7 тис.грн. Крім власних надходжень податків і зборів, з початку року до загального фонду бюджету громади надійшло 24 907,1 тис.грн. дотацій і субвенцій із державного та інших бюджетів.
06 Березня, 2023 р., 14:34
3 березня 2023 року в Публічній бібліотеці відбулася прем’єра нової поетичної вистави "Крок до Перемоги" та презентація книги "МИ ТІ" Наталії Погребняк в читальній залі публічної бібліотеки в м.Тульчин.  Читальну залу бібліотеки перетворили на арт майданчик, щоб кожен міг зануритися в світ поезії та мистецтва. Відвідувачі могли насолоджуватися чудовими творами Наталії Погребняк, які стали основою для вистави "Крок до Перемоги".  Вистава "Крок до Перемоги" - дипломна робота студентки IV режисерського курсу Тульчинського фахового коледжу культури Ольги Веретковської.  Режисер-постановник Любов Прилипко вдало зуміла перетворити поезію на живописну та емоційну виставу, яка здатна зворушити серця та залишити незабутні враження. Крім того, була презентована книга "МИ ТІ" від Наталії Погребняк, яка стала чудовим доповненням до вистави. Книга вміщує в собі збірку поезій, що відображають проблеми та теми, які стосуються кожного з нас. 
06 Березня, 2023 р., 11:47
9 березня 2023 року о 14.00 год. в конференц-залі (3 поверх) Тульчинської міської ради відбудеться засідання комісії з питань найменування або перейменування площ, вулиць, провулків, проспектів, скверів, парків, розташованих на території Тульчинської територіальної громади
06 Березня, 2023 р., 08:37
СЕКТОР «ТУЛЬЧИНСЬКЕ БЮРО ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ» ІНФОРМУЄ: "Встановлення факту батьківства після смерті батька дитини"
05 Березня, 2023 р., 12:25
З першого дня повномасштабного нападу росії найкращі сини та дочки, не шкодуючи свого здоров’я та життя, мужньо стали на захист України. І ця жорстока війна забирає найкращих наших захисників.
04 Березня, 2023 р., 16:28
Тульчинська громада стала однією із учасників проекту "Квести: Відкриваємо скарби України", який реалізується  у співпраці із польським проєктом Questy - Wyprawy Odkrywców  і Fundacja Mapa Pasji.  Для втілення проекту було обрано 7 областей, по дві громади з кожної. З Вінницької області у проект потрапив Тульчин та Хмільник.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь