Новини

10 Лютого, 2023 р., 16:02
Хочете служити, але не обрали частину? МВС дає вибір з 8 бригад:
10 Лютого, 2023 р., 10:57
Чи можна на підтвердження своєї особи пред’явити інший документ, крім паспорта? Через повномасштабне вторгнення рф в Україні діє воєнний стан. У цей час в українців можуть перевіряти документи на вулицях та блокпостах. У ст. 13 Закону України «Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус» вказується, що документи, які посвідчують особу, залежно від їх функціонального призначення, поділяються на два види: документи, що посвідчують особу й підтверджують громадянство України та документи, що посвідчують особу й підтверджують її спеціальний статус. Документи, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України: - паспорт громадянина України; - паспорт громадянина України для виїзду за кордон; - посвідчення особи моряка; - посвідчення члена екіпажу; - посвідчення особи на повернення в Україну; - тимчасове посвідчення громадянина України. Документи, що посвідчують особу та підтверджують її спеціальний статус: - посвідчення водія; - посвідчення особи без громадянства для виїзду за кордон; - посвідка на постійне проживання; - посвідка на тимчасове проживання; - картка мігранта; - посвідчення біженця; - проїзний документ біженця; - посвідчення особи, яка потребує додаткового захисту; - проїзний документ особи, якій надано додатковий захист.
10 Лютого, 2023 р., 08:15
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу прийміть  вітання з Днем народження. Бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, подальших успіхів у будь-яких починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях. Хай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння. Хай доля збагачує Вас життєвою мудрістю, енергією, натхненням та радістю сьогодення!
10 Лютого, 2023 р., 08:11
Державна міграційна служба нагадує про необхідність вчасно обміняти ID-картку та закордонний паспорт у разі виникнення таких обставин, як:
09 Лютого, 2023 р., 12:22
9 лютого 2023 року, в Тульчинській громади живим коридором зустрічали загиблого Гандзія Дмитра Юрійовича, жителя с.Трудове Піщанської громади.
09 Лютого, 2023 р., 12:22
Із професійним святом, шановні стоматологи. Ви робите великий вклад у здоров’я людей. Ваша робота — зробити світ прекраснішим, даруючи йому здорові усмішки. Ваша праця почесна і важлива для кожної людини. Бажаю у Міжнародний день стоматолога професійного визнання, щоб постійний розвиток медицини і новітніх технологій, робили вашу працю легше, приємніше і комфортніше. Бажаю благополуччя в житті, і тільки подяку, і повагу в очах вдячних пацієнтів, успіхів у реалізації своїх задумів, сімейного благополуччя і здоров’я.
08 Лютого, 2023 р., 16:28
СЕКТОР «ТУЛЬЧИНСЬКЕ БЮРО ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ» ІНФОРМУЄ: ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ РІДНИХ, ЩО ЗНИКЛИ БЕЗВІСТИ (процедура та алгоритм дій)
08 Лютого, 2023 р., 12:34
Дистанційна робота – один із способів оформлення працівників, які покинули територію бойових дій або сидять вдома, а також в умовах военного стану. Нагадуємо: дистанційна робота – це форма організації праці, за якої працівник виконує роботу поза робочими приміщеннями чи територією власника або уповноваженого ним органу, в будь-якому місці за вибором працівника та з використанням інформаційно-комунікаційних технологій (ч. 1 ст. 60-2 Кодексу законів про працю України (далі – КЗпП).Якщо за специфікою роботу можна виконувати віддалено, за допомогою інформаційно-комунікаційних технологій, роботодавець може прийняти рішення про переведення працівника на дистанційну роботу.
07 Лютого, 2023 р., 09:43
Пропустили щеплення дитини через війну? Надолужте їх, як тільки опинитеся у відносній безпеці. Зробіть щеплення від кору, дифтерії, поліомієліту та інших інфекцій!
06 Лютого, 2023 р., 17:10
За оперативними даними до загального фонду бюджету громади станом на 06 лютого 2023 року з початку року надійшло 23 298,9 тис.грн. податків і платежів, що становить 8,6% до річного плану, в тому числі за лютий місяць отримано 1 154,9 тис.грн. Основним податком, який наповнює бюджет громади, є податок на доходи з фізичних осіб, надходження якого склали 14 888,3 тис. грн. або 63,9% від усіх надходжень. Другим важливим джерелом надходжень загального фонду є місцеві податки і збори, які поповнили бюджет громади на суму 6 342,1 тис.грн., з них надійшло єдиного податку – 4 331,5 тис.грн., плати за землю – 1 548,7 тис.грн., податку на нерухоме майно – 386,6 тис.грн.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь