Новини

31 Грудня, 2022 р., 13:40
Минає 2022-ий рік…  З різними почуттями ми підводимо підсумки та проводжаємо його в історію. Він був найскладніший за всі роки незалежності.  Згадуєте, як ми планували свою роботу, пристосувавшись до умов пандемії і до останнього не вірили, що прийде війна. Та з 24 лютого наше життя змінилося на "до" і "після". Нам довелося спрямувати зусилля на допомогу військовим, на забезпечення внутрішньо переміщених осіб, на пошуки підтримки і допомоги у закордонних партнерів. Найголовніше, що ми об'єдналися і стали опорою для тих, хто мав у цьому потребу.
30 Грудня, 2022 р., 16:37
Володимир Мацюк народився 7 березня 1972 року. Навчався у Зарічненській школі та закінчив Тульчинський фаховий коледж культури. Віртуозно володів грою на традиційних духових інструментах. Працював будівельником, багатьом домогосподарствам облаштував пічки.
29 Грудня, 2022 р., 16:40
Відповідно до розпорядження Тульчинського міського голови у зв’язку з загибеллю від отриманих поранень військовослужбовця ЗСУ, солдата Володимира Мацюка, жителя с.Зарічне, Вінницької області, що сталася в ході повномасштабного вторгнення росії на територію України, російсько-української війни, з метою вшанування пам’яті загиблих, керуючись пп.19,20 ч.4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,
29 Грудня, 2022 р., 11:30
З нового року повнолітні українці зможуть безкоштовно отримати 5 світлодіодних ламп замість старих ламп розжарювання і в такий спосіб зробити свій внесок у балансування електросистеми України.     ▪️Це суттєва економія. До прикладу, 50 млн LED-лампочок можуть розвантажити роботу цілого реактора атомної електростанції.     ▪️Людині, яка вирішить скористатися програмою, потрібно лише попередньо залишити заявку у «Дії», прийти у відділення Укрпошти й обміняти 5 ламп старого зразка на таку ж кількість світлодіодних.     Джерело: Мінреінтеграції
29 Грудня, 2022 р., 11:25
27 грудня 2022 року вручили ключі від квартири Віталію Драченку, який має статус особи з числа дітей-сиріт.  Квартиру придбано в селі Маяки Тульчинської громади за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа (сума субвенції 452 135 грн). Вручаючи ключі від квартири, міський голова Валерій Весняний побажав добробуту, затишку, сімейного благополуччя та мирного неба, щоб впевнено будувати плани на майбутнє.
28 Грудня, 2022 р., 17:23
Напередодні новорічних свят Тульчинська громада в жалобі. До небесного легіону приєднався захисник Володимир Мацюк із села Зарічне.
28 Грудня, 2022 р., 16:28
Нещодавно освітні заклади нашої громади отримали генератори від партнерів з Литви. Всім очевидно, що це надзвичайно важлива та необхідна техніка для функціонування шкіл та дитячих садочків. Тому хочемо тут розповісти хто посприяв у отриманні цієї допомоги та висловити величезну вдячність від імені колективів освітніх закладів, батьків та усіх мешканців громади. 
28 Грудня, 2022 р., 16:26
28 грудня в Тульчин представники Подільської Агенції Регіонального Розвитку зустрілися із 11 родинами ВПО, в яких є діти з інвалідністю до 18 років. Наразі представники Агенції зустрічаються з родинами, аби дізнатись їх потреби. Батьки заповняють анкети та надають всю необхідну інформацію, яка має стати для закордонних партнерів базою для виділення коштів.
28 Грудня, 2022 р., 15:29
28 грудня 2022 року заступник міського голови Алла Поваляєва та начальник управління соціального захисту Алла Авраменко зустрілися з представниками Міжнародної організації з міграції (МОМ). 
28 Грудня, 2022 р., 09:47
Кабінетом Міністрів України прийнято постанову від 14 лютого 2018 року №80 «Про внесення змін до Порядку подання і ресстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази суб'єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки», яку розроблено з метою приведення нормативно-правових актів у сфері пожежної безпеки у відповідність з вимогами Законів України «Про адміністративні послуги» та «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо використання печаток юридичними особами та фізичними особами-підприємцями».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь