Новини

10 Травня, 2023 р., 15:39
Сьогодні, 10 травня, орієнтовно о 18:00 год, зустрічаємо нашого загиблого захисника - Вансевича Вадима Андрійовича, жителя с.Кинашів.
10 Травня, 2023 р., 11:10
9 травня 2023 року голова постійної комісії Любов Рупіна провела засідання комісії міської ради з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, підприємництва та торгівлі.
10 Травня, 2023 р., 10:57
9 травня 2023 року відбулося засідання постійної комісії з питань освіти, культури, охорони здоров’я, соціального захисту населення, молоді, спорту, депутатської діяльності, етики, законності та зв’язків з громадськістю (голова Поліщук В.Л.). Участь у засіданні постійної комісії взяли міський голова Валерій Весняний, секретар міської ради Віталій Чуба, заступники міського голови, керівники управлінь, відділів та закладів Тульчинської громади.
10 Травня, 2023 р., 09:17
   Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу прийміть найщиріші вітання та сердечні побажання з нагоди Вашого Дня народження.Цього святкового дня бажаємо здоров'я, щастя і добробуту Вам і Вашій родині, успіхів і здобутків у всіх справах, наснаги та натхнення. Хай поруч з Вами будуть надійні, щирі друзі, близькі люди. Зичимо Вам, аби кожен Ваш день був наповнений корисними справами і теплом людських відносин, мрії втілювалися у життя та приносили бажану радість і задоволення. 
09 Травня, 2023 р., 17:18
Програма інформатизації була розроблена, в рамках участі у проєкті «Digital Вінниччина: цифрові рішення для розвитку громад». Розпорядженням міського голови Валерія  Весняного від 09 січня 2023 р.  була створена Робоча група з підготовки Програми. Члени Робочої групи брали участь у Стратегічних сесіях, працювали над аналізом ідей проєктів, робили SWOT-аналіз, за допомогою якого було визначено стратегічний напрямок розвитку, розробляли стратегічні та операційні цілі. Щоб створити якісну дієву програму враховано думку жителів та зібрано пропозиції від структурних підрозділів.  
09 Травня, 2023 р., 11:20
Сьогодні, 9 травня, ми відзначаємо День Європи. Це свято є символом об'єднання країн та народів Європейського Союзу, а також міцної співпраці між ними. 
08 Травня, 2023 р., 18:46
Знову смуток в нашій громаді. Ще одна страшна звістка прийшла сьогодні в село Кинашів Тульчинської громади. Захищаючи Україну загинув 35- річний Вансевич Вадим Андрійович
08 Травня, 2023 р., 17:45
Тульчинська громада знову у жалобі. На війні загинув житель с.Крищинці, Мельниченко Володимир Миколайович, 1986 року народження
08 Травня, 2023 р., 17:26
8 травня 2023 року у Тульчині покладанням квітів відзначили День пам'яті та примирення. Керівництво громади та громадськість вшанували пам'ять полеглих у Другій світовій війні покладанням квітів до Меморіального комплексу "Борцям за незалежність України" та меморіальних та пам'ятних місць Другої світової війни.
08 Травня, 2023 р., 16:52
Через війну в багатьох людей знищено або ж пошкоджено документи на право власності.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь