Новини

09 Червня, 2023 р., 18:49
Завтра, 10 червня 2023 року зустрічаємо траурний кортеж із захисником Василенком Іваном Миколайовичем, жителем смт. Кирнасівка.
09 Червня, 2023 р., 18:44
8 червня 2023 року поблизу населеного пункту Невельське Донецької області, під час виконання бойового завдання загинув 43 - річний Руслан Козинський, житель м.Тульчин.
09 Червня, 2023 р., 18:42
Сильний біль стискає серце. Пішов на Небо ще один наш Герой - мужній захисник та безстрашний воїн, житель селища Кирнасівка Савлук Павло Петрович. Йому тепер навіки 39. Така страшна ціна миру і волі, ціна наближення Перемоги.
08 Червня, 2023 р., 17:36
Україна втрачає свій цвіт - найкращих героїв, котрі у хвилину найважчих випробувань без вагань стають на захист її кордонів та
08 Червня, 2023 р., 17:11
Завтра, 9 червня 2023 року в Кирнасівку «на щиті» повертається наш захисник Савлук Павло Петрович
08 Червня, 2023 р., 17:10
Під час виконання бойового завдання загинув наш земляк Савлук Павло Петрович, з смт.Кирнасівка. Страшна війна без жалю забрала життя нашого захисника, мужнього земляка, який боронив українську державу від російського окупанта.
08 Червня, 2023 р., 15:10
На підписі в президента знаходиться законопроєкт, який закладає основи для створення професійної служби в органах місцевого самоврядування. Відповідний документ розроблявся понад півтора року за участі профільних асоціацій і був ухвалений у цілому 2-го травня. У разі підписання закон набуває чинності через 6 місяців з дня припинення воєнного стану. Аналітики Центру спільних дій детальніше розповіли, як зміниться підхід до служби в органах місцевого самоврядування.
07 Червня, 2023 р., 16:07
Компанія "SEO.UA" - один з лідерів з просування сайтів в пошукових системах оголошує початок конкурсу для студентів та учнів українських навчальних закладів. Цей конкурс в "SEO.UA" вирішили провести з назвою “Ми самі творимо своє майбутнє”. Переможець конкурсу отримає стипендію у розмірі 20000 гривень! 
07 Червня, 2023 р., 16:01
Міжнародна гуманітарна організація CARE Ukraine розпочинає реєстрацію на надання багатоцільової грошової допомоги для внутрішньо переміщених осіб, які тимчасово проживають у Тульчинській громаді. Отримати її можуть переселенці з Донецької, Дніпропетровської, Запорізької, Київської, Луганської, Миколаївської, Сумської, Харківської, Херсонської та Чернігівської областей.  Розмір допомоги на одного члена сім’ї складатиме 2220 грн на місяць. Підтримка передбачена на три місяці, але уся фінансова допомога виплачуватиметься одним платежем: 6660 грн на кожного члена сім’ї.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь