Оголошення

15 Лютого, 2019 р., 09:09
Тульчинська міська рада повідомляє, що 26 лютого 2019 року о 17.00 год. 15 хв. в  приміщенні адміністративної будівлі по вул. М.Леонтовича,1 в залі засідань відбудеться публічне представлення звіту про виконання бюджету Тульчинської міської об‘єднаної територіальної громади за 2018 рік головними розпорядниками бюджетних коштів. До участі у заході запрошуються члени Тульчинської міської територіальної громади, посадові особи органів місцевого самоврядування, депутати міської ради, керівники органів самоорганізації населення, керівники підприємств, установ, організацій, діяльність яких пов’язана з питаннями, що обговорюються, голови будинкових та вуличних комітетів.
14 Лютого, 2019 р., 16:57
Оголошено конкурс на відбір членів Комісії з питань бюджету громадських ініціатив (бюджету участі). Запрошуємо громадськість взяти участь.
13 Лютого, 2019 р., 11:52
Форум Smart Building Дата: 28 лютого - 1 березня 2019 Місце: Київ, вул. Хрещатик, 2, КЦ "Український Дім" Вартість: безкоштовно 28 лютого - 1 березня в Києві відбудеться міжнародний форум «Smart Building» .    Smart Building - міжнародна професійна виставка і конференція, що демонструє світові і українські досягнення в галузі інтелектуальних систем і автоматизації, енергоефективності та smart-рішень для створення «розумного будинку» і «розумного міста».  Це унікальний майданчик, яктй об'єднує стартапи, невеликі локальні компанії, а також відомі світові бренди і компанії ринку розумних технологій і будівництва. Захід пройде в самому серці Києва - в Українському Домі. Ми зберемо на одному майданчику великі компанії і експертів, представників державних структур та стартапи, а також всіх зацікавлених у розвитку smart-технологій і застосуванні новацій на ринку будівництва.  На заході будуть представлені 6 тематичних блоків :  - розумний будинок  - розумне місто  - енергоефективність  - автоматизація будівель  - IoT- рішення  - безпека  В рамках ділової програми заплановано проведення дводенної конференції і виступи понад 30 спікерів. А виставкова зона представить понад 30 компаній - новаторів у сфері технологій сучасного будівництва Захід проводитиметься за підтримки галузевого Міністерства і профільних організацій, КМДА, УСПП, а важливим фактором стане відвідування заходу представниками міських рад центральної України.  Відвідати захід зможуть всі бажаючі - від споживачів до технічних директорів великих компаній, від забудовників до представників ОСББ, від розробників і учасників ринку до представників міської влади.  Протягом 2 днів гостям можна абсолютно безкоштовно відвідати всі зони заходу.  Приєднуйтесь до розумних технологій!  Слідкуйте за оновленням програми Smart Building на офіційному сайті і сторінці в Facebook .
05 Лютого, 2019 р., 16:42
Агенцією регіонального розвитку Вінницької області у 2019 році передбачено провести ряд заходів, направлених на розвиток малого і середнього підприємництва Вінниччини на партнерських засадах. Зокрема, 26.02.2019 планується, на території надійного партнера,  провести  семінар для представників підприємств сільського господарства на тему «Управління фінансами сільськогосподарських підприємств».
28 Січня, 2019 р., 14:05
Тульчинська міська рада звертається до керівників установ, підприємств, власників кафе та магазинів щодо необхідності впорядкування та очистки від снігу прилеглих територій, облаштування сходів трапами, посипка піщано-сольовими сумішами, вжиття заходів для запобігання падіння з покрівель снігу та льодяних бурульок.
25 Січня, 2019 р., 10:32
26 січня 2019 року в спортивній залі Тульчинського ВПУ – 41 відбудуться  обласні зональні змагання з волейболу (Перша ліга) серед чоловічих районних  команд сезону 2018-2019 років.
25 Січня, 2019 р., 10:17
01.01.2019 розпочався етап подання суб’єктами декларування до Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (далі - Реєстр), щорічних електронних декларацій за 2018 рік, у зв’язку з чим Національне агентство повідомляє про таке.
24 Січня, 2019 р., 14:30
Агенція регіонального розвитку Вінницької області запрошує Вас взяти участь у щорічному «Ярмарку кредитів», який відбудеться 14 лютого 2019 року о 10:00 за адресою: м. Вінниця, вулиця 600-річчя, 17, 3 поверх (ТРЦ «Мегамолл»).
21 Січня, 2019 р., 11:29
Державний реєстратор юридичного відділу Тульчинської міської ради здійснює:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь