Оголошення

18 Липня, 2019 р., 16:10
З жовтня 2018 року обсяги спожитого населенням Вінниччини природного газу приведені до стандартних умов. Населення стало останньою категорією споживачів, для яких використовують таке приведення. Решта споживачів, включаючи заклади освіти, охорони здоров’я, установи бюджетної сфери, сплачують за спожитий газ з приведенням до стандартних умов вже майже три роки -  з грудня 2015 р.
18 Липня, 2019 р., 16:07
За стан газового обладнання, мереж будинків, квартир та нежитлових приміщень відповідають їх власники або балансоутримувачі. З 1 січня 2019 року вони самостійно можуть обрати собі підрядника, який буде здійснювати обслуговування газових приладів та елементів системи газопостачання будинку.
15 Липня, 2019 р., 10:42
24 липня 2019 року о 10.00 год в приміщенні будинку рад  по вул. Миколи Леонтовича 1, відбудеться засідання 38 сесії Тульчинської міської ради 7 - ого скликання!
12 Липня, 2019 р., 09:40
Тульчинська міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування:
03 Липня, 2019 р., 11:49
На території Тульчинщини 02.07.2019 року внаслідок негоди були пошкоджені будівлі, об’єкти господарської та соціальної сфери, лінії електропередач. Тульчинська міська рада просить зберігати спокій. Наразі працює оперативний штаб по ліквідації наслідків негоди на території Тульчинської міської ОТГ. В разі необхідності звертатись до Тульчинської міської ради за тел. 2-22-40.
07 Червня, 2019 р., 11:43
Доводимо до відома, що в області відкрилась та функціонує комунальна установа «Обласний центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень» (далі - Центр), розташований за адресою: Вінницька область, Тульчинський район, с. Крищинці, вул. Шкільна, 4Г Зазначений Центр створений з метою здійснення комплексу реабілітаційних заходів, спрямованих на створення умов для всебічного розвитку осіб з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень (віком від 18 до 35 років з легкою та помірною розумовою відсталістю), засвоєння ними знань, умінь, навичок, досягнення і збереження їхньої максимальної незалежності, фізичних розумових, соціальних, професійних здібностей для максимальної реалізації особистого потенціалу. Центр може забезпечувати тимчасове або постійне проживання/перебування осіб з інвалідністю.
04 Червня, 2019 р., 10:37
Сигнальне повідомлення ,  щодо льоту метеликів чортополохівки (сонцевик будяковий),  до кінця тижня в ряді районів (Бершадський, Хмільницький ,Тульчинський) на посівах сої було виявлено відроджених личинок шкідника молодших та середніх віків. А в Козятинському районі було виявлено мігруючих в пошуках поживи личинок старших віків (на фото).
31 Травня, 2019 р., 10:40
Виконавчий комітет Тульчинської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирного будинку. Організатор конкурсу:  Виконавчий комітет Тульчинської міської ради. 23600 Вінницька обл., м. Тульчин, вул. М. Леонтовича буд.1. E-mail:radatulchin@gmail.com. Інформація про осіб, уповноважених здійснювати зв’язок з учасниками конкурсу: Бояр В.В. - начальник відділу містобудування, архітектури, житлово- комунального господарства, благоустрою та комунальної власності міської ради Тульчинської міської ради. тел. (04335) 2-28-99; Панченко А.В. – провідного спеціаліста відділу містобудування, архітектури, житлово- комунального господарства, благоустрою та комунальної власності Тульчинської міської ради тел. (04335) 2-26-03
27 Травня, 2019 р., 10:25
Тульчинська міська рада оголошує результати конкурсу щодо визначення  виконавця послуг із вивезення твердих побутових відходів на території Тульчинської міської  ради. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь