Оголошення

16 Серпня, 2019 р., 16:51
21 серпня 2019 року  по вул. Миколи Лентовича 55 (площа «Європейська») о 10 год. відбудеться урочистості з нагоди підведення підсумків збирання ранньої групи зернових та зернобобових культур урожаю 2019 року підприємствами Вінницької області за участю голови Вінницької ОДА Коровія В.В. та голови Вінницької обласної ради Олійника А. Д. Також планується парад техніки, демонстрація засобів захисту, насіння та тваринницького обладнання, огляд світлиць з досягнень сільськогосподарського виробництва, проведення ярмаркових заходів з можливістю придбання сільськогосподарської продукції безпосередньо від товаровиробників.
16 Серпня, 2019 р., 14:45
До найгостріших кишкових інфекцій, що спричиняють харчові отруєння відносяться холера, черевний тиф, вірусні гепатити А і Б, дизентерія, сальмонельоз, ботулізм, стафілококові отруєння, ентероколіпт.
13 Серпня, 2019 р., 16:18
В 2020 році відбудеться Всеукраїнський перепис населення. Матеріали перепису - важливе джерело даних для розробки планів подальшого соціально-економічного розвитку країни та підвищення рівня життя народу.
07 Серпня, 2019 р., 14:57
30 жовтня – 1 листопада у м. Львів (Львівський Палац Мистецтв, вул. Коперника,17) відбудеться Львівський міжнародний форум індустрії туризму та гостинності – 2019. У рамках Форуму одночасно будуть працювати ХХ Міжнародна виставка «ТурЕКСПО» та ХІІІ спеціалізована виставка «Готельний та ресторанний бізнес».
06 Серпня, 2019 р., 16:54
З метою своєчасного подання списків дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, які перебувають на квартирному обліку за місцем проживання, для розгляду питання щодо можливості забезпечення житлом, просимо ВАС у найкоротші терміни поновити документи в обліковій справі по квартирному обліку
02 Серпня, 2019 р., 14:42
Амброзія полинолиста - один з небезпечних карантинних організмів. Через свою виняткову шкодочинність, негативний вплив на здоров’я людей амброзія посідає одне з перших місць серед злісних бур’янів. Амброзія полинолиста засмічує усі польові культури, сади, городи, узбіччя доріг, залізничні насипи, луки та пасовища, пустирі та інші необроблювані землі. Надмірно висушує і виснажує ґрунти, при великому забур'янені культурні рослини гинуть.
01 Серпня, 2019 р., 17:07
       Тульчинська міська рада на виконання Порядку умов надання у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, осіб з їх числа, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 15.11.2017 року № 877 із змінами, оголошує прийом пропозицій від власників нерухомого майна (однокімнатних квартир), які виявили бажання продати власні житлові об’єкти, для придбання житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, що перебувають на квартирному обліку за кошти державного бюджету.
26 Липня, 2019 р., 11:44
Організатор конкурсу:  Виконавчий комітет Тульчинської міської ради. 23600 Вінницька обл., м. Тульчин, вул. М. Леонтовича буд.1. E-mail:radatulchin@gmail.com.
23 Липня, 2019 р., 09:16
Тульчинська міська рада повідомляє про те, що конкурс з призначення управителя багатоквартирними будинками на території м. Тульчин співвласниками яких не створено об’єднання співвласників багатоквартирного будинку та не прийнято рішення про форму управління багатоквартирним будинком за адресою: м. Тульчин, вул. Миколи Леонтовича, 1 який було оголошено 31 травня 2019 року не відбувся в назначений час 03 липня 2019 року о 14 годині, оскільки до конкурсної комісії не надійшло жодної заяви.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь